A może być tak:
Konkurs na logo Browaru Czterej z Portierni - komentarze
Collapse
X
-
A czy moja praca konkursowa dotarła do ART'a? Nadesłane prace miał on zamieszczać tu. Mniemam, że skoro moja nie została zamieszczona, to znaczy, że ART nie ma czasu, bądź w/w nie dotarła...Last edited by mluk; 2005-07-02, 17:15."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumZamieśc tutaj bo i tak wybiera Marusia a nie Art
Tak jest lepiej a Marusia musi wieksze Gary kupic bo bedzie kolejka po to piwko
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukA czy moja praca konkursowa dotarła do ART'a? Nadesłane prace miał on zamieszczać tu. Mniemam, że skoro moja nie została zamieszczona, to znaczy, że ART nie ma czasu, bądź w/w nie dotarła...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Póki co jedynie propozycja Schlangbauma wpisuje się w definicję słowa "logo".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPóki co jedynie propozycja Schlangbauma wpisuje się w definicję słowa "logo".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiCzy dla innych którzy dali swoje projekty nie spełniające wymogów będą chociaż nagrody pocieszenia ??
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaPóki co jedynie propozycja Schlangbauma wpisuje się w definicję słowa "logo".
A nagrode pocieszenia to tak czy tak odebiore ale osobiscie u Marusi na Zdolnym Slasku
Comment
-
-
Andi, Ty u mnie masz przede wszystkim nagrodę pocieszenia za to, że nie byłeś w tym roku na giełdzie w Żywcu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaAndi, Ty u mnie masz przede wszystkim nagrodę pocieszenia za to, że nie byłeś w tym roku na giełdzie w Żywcu
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaSkoro nie spełniają parametrów, to za co te nagrody pocieszenia?
Comment
-
-
Spoko, uśmiech to zawsze chętnie. Może być taki?:
Comment
-
-
No i jak Wam się podobają propozycje zamieszczone w temacie konkursowym? Ja jeszcze się wacham między dwoma kompletnie róznymi projektami, mam zagwozdkę, ale do jutra się zdecyduję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo i jak Wam się podobają propozycje zamieszczone w temacie konkursowym? Ja jeszcze się wacham między dwoma kompletnie róznymi projektami, mam zagwozdkę, ale do jutra się zdecyduję
Comment
-
Comment