O rety...
Ale się cieszę
Normalnie się wzruszyłem.
Gratuluję też pozostałym Kolegom
Chciałem jeszcze powiedzieć, że Art w temacie konkursowym wrzucił pierwszą wersję zaproponowanego przeze mnie czołgu. Zarazem wersję najbardziej szczegółową. Komplet nadesłany przeze mnie Marusi stanowiły dwie wersje barwne i dwie czarno białe. Jednak po zamieszczeniu przez Arta pierwszej wersji nie wypadało sie już odzywać.
Dziękuję wszystkim za udział, aczkolwiek czuję się glęboko rozczarowana, że w konkursie nie wystartowali tak znakomici twórcy jak Ergie i Bury-Wilk, normalnie, czuję się urażona. Wisicie mi, chłopaki, po 10 piw
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebski
Pozwolę sobie zauważyć, że Bury Wilk w czasie trwania konkursu rezydował nad morzem o czym szanowna pani prezes doskonale wiedziała
Konkurs zaczął jeszcze zanim obywatel Bury_Wilk wyjechał smażyć pośladki. Świadczy o tym choćby jego wpis w niniejszym temacie, którego szanowny Radosław_Stolar nie raczył zauważyć
Ostatnia zmiana dokonana przez slavoy; 2005-07-14, 11:15.
Konkurs zaczął jeszcze zanim obywatel Bury_Wilk wyjechał smażyć pośladki. Świadczy o tym choćby jego wpis w niniejszym temacie, którego szanowny Radosław_Stolar nie raczył zauważyć
Macie rację dobry człowieku.
Chciałem zatem przyznać samokrytycznie, że pomyliłem się a moja wypowiedź minęła się z prawdą
Dobrowolne poddanie sie karze polega na tym, że sam musisz ją zaproponować.
Ja mógłbym być zbyt okrutny
Właśnie wymierzyłeś mi najokrutniejszą karę z możliwych. Mam sam obmyśleć dla się?
Staram się nie myśleć bo można sobie tylko bardzo poważną krzywdę tym zrobić.
Fulda to 60-tysięczne zabytkowe miasto (12 wiek) położone w Hesji, właściwie w środku Niemiec, przy ważnej magistral kolejowej, więc świetnie skomunikowane właściwie z całym krajem. Od dworca kolejowego idziemy Bahnhofstraße cały czas w dół, potem koło kościoła przez centrum starówki. Gdy się...
Oberursel to nieduże miasto (około 40 tyś. mieszkańców) położone 20 km na północ od Frankfurtu (am Main). Dojazd jest bardzo łatwy dwoma liniami transportu szynowego - pociągami DB lub miejską U3 czyli tramwajo-metrem. W odległości około 400 m od stacji wchodzimy w obręb bardzo ładnej...
Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
Comment