Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dziku
Konkurs na logo Browaru Czterej z Portierni - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaA czemu akurat na atramentowej?
Dziku - gratulacje!browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTzawsze można bez krępacji się upomnieć
Ale w sytuacji konkursu i we własnej sprawie - nie bardzo wypada...
Jeszcze raz dziękuję Marusi
I dziękuję za wszystkie miłe słowa pod adresem mojego T - 34 w rzadko opisywanym w literaturze maskowaniuDziku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusiaże w konkursie nie wystartowali tak znakomici twórcy jak Ergie i Bury-Wilk, normalnie, czuję się urażona. Wisicie mi, chłopaki, po 10 piw
Gratulacje Dziku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDziękuję wszystkim za udział, aczkolwiek czuję się glęboko rozczarowana, że w konkursie nie wystartowali tak znakomici twórcy jak Ergie i Bury-Wilk, normalnie, czuję się urażona. Wisicie mi, chłopaki, po 10 piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiPozwolę sobie zauważyć, że Bury Wilk w czasie trwania konkursu rezydował nad morzem o czym szanowna pani prezes doskonale wiedziałaLast edited by slavoy; 2005-07-14, 11:15.Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slavoyKonkurs zaczął jeszcze zanim obywatel Bury_Wilk wyjechał smażyć pośladki. Świadczy o tym choćby jego wpis w niniejszym temacie, którego szanowny Radosław_Stolar nie raczył zauważyć
Chciałem zatem przyznać samokrytycznie, że pomyliłem się a moja wypowiedź minęła się z prawdą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyDobrowolne poddanie sie karze polega na tym, że sam musisz ją zaproponować.
Ja mógłbym być zbyt okrutny
Staram się nie myśleć bo można sobie tylko bardzo poważną krzywdę tym zrobić.
Comment
-
-
Dobra, ja Wam ten problem rozwiążę - po prostu Darek też mi wisi 10 piw
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaDarek też mi wisiLast edited by dkrasnodebski; 2005-07-14, 12:25.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dkrasnodebskiNo skoro się przyznałem to apelacja raczej nie wchodzi w grę. Tak więc przyjmuję karę i zapraszam po odbiór
Spoko, przwiduję pobyt w Warszawie w sierpniu
Comment
-
Comment