Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • anteks
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2003.08
    • 10768

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
    Wchodzicie w nową szkółkę juniorów?
    Jeśli tak to można by stworzyć wspólną ligę, żeby razem sobie pograć. Napiszcie jeśli byliby chętni, to mogę utworzyć prywatną ligę.
    jakby co to się piszę
    Mniej książków więcej piwa

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

Zapraszam naszych browarowych hattrickowców do pucharu BTL Cup. Puchar ten ma to do siebie, ze jest jednym z największych (o ile nie największym) prywatnym pucharem w polskim HT. Do tego tutaj prawie każdy może wygrać z każdym, ponieważ obowiązuje limit 32 gwiazdek. Gorąco polecam. Zapisy są w tym wątku 8432087.1
      Last edited by kopyr; 2007-04-16, 16:58.
      blog.kopyra.com

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
        Zapraszam naszych browarowych hattrickowców do pucharu BTL Cup. Puchar ten ma to do siebie, ze jest jednym z największych (o ile nie największym) prywatnym pucharem w polskim HT. Do tego tutaj prawie każdy może wygrać z każdym, ponieważ obowiązuje limit 32 gwiazdek. Gorąco polecam. Zapisy są w tym wątku 8432087.1
        Się właśnie wczoraj zapisałem (Lada Bilgoraj) - zobaczymy co z tego wyjdzie...

Comment

• babalumek
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.02
          • 1207

Jak tam na półmetku rozgrywek?
          U mnie komplet zwycięstw i pewnie zmierzam do 6 ligi. Nie ukrywam, że mam słabą ligę nawet jak na siódme, więc nabijam sobie statystyki i przyjmuję nowych kibiców.
          Stadion właśnie rozbudowuję o 10 tys aż, kupiłem porządnego obrońcę, w planach być może jeszcze 1 obrońca i od przyszłego sezonu biorę się za pomoc i atak.
          MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• kopyr
            • 2004.06
            • 9475

U mnie nieźle - 2 punkty straty do lidera. 2 remisy i 5 zwycięstw. Jakbym wygrał wszystko do końca to mam Mistrza. W sumie nawet bym chciał awansować do tej V, nawet jakbym miał po sezonie zlecieć. Liga mi sie robi pieruńsko silna i w kolejnych sezonach może być ciężko wyjść górą.
            blog.kopyra.com

Comment

• szemilis
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2003.04
              • 8

nie jest zle

Zajmuje 4 miejsce w IV lidze
              (przegralem 2 mecze z kontrowcami :P)
              ale do lidera strata zaledwie 1 pkt
              Liga IV.56
              4 miejsce w tak mocnej lidze jest satysfakcjonujace :/
              Zajmujemy 12 miejsce na wszystkie ligi w Polsce w ocenach formacji.
              3 miejsce wsrod IV lig.

Udalo mi sie pobic rekordzik gwiazdkowy 68 *.

Comment

• smrtan
                Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                • 2002.03
                • 229

A idź pan... kontra sie popsuła, w czterech na pięciu meczów HT-bug robi mnie w bambuko... zamiast walczyć o awans do IV ligi zaczynam powoli kombinować co tu zrobić żeby nie spaść bezpośrednio do VI... :@
                Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!

W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan

Mój browar domowy
                Etykiety moich piw domowych

Comment

• kopyr
                  • 2004.06
                  • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedzi
                  A idź pan... kontra sie popsuła,
                  Co prawda to prawda. W ostatniej kolejce co prawda dostałem 4 konterki, ale 2 nie weszły a IMO powinny. Ale wzmocniłem pomoc i jest nieźle. CDoff to też niezły pomysł.
                  blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.02
                    • 1207

W ogóle w tym sezonie bardzo dużo trafia się dziwnych rozstrzygnięć. Podobno przy okazji wprowadzenia nowej szkółki wykryli parę "błędów" w silniku meczowym i go "poprawili", ale coś widzę że nie bardzo im to wyszło. A kontra bądź co bądź chyba zawsze była ryzykowna, bo zawsze jest to oddanie inicjatywy przeciwnikowi i nie każda kontra kończy się golem. No ale jak tu widzę jest prezes klubu IV ligowego i V ligowego z aspiracjami to ja siedze cicho
                    MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• anteks
                      Generał Wszelkich Fermentacji
                      🥛🥛🥛
                      • 2003.08
                      • 10768

a moich 4 rozgrywających z podstawowego składu ma kontuzję
                      Mniej książków więcej piwa

Comment

• smrtan
                        • 2002.03
                        • 229

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
                        Co prawda to prawda. W ostatniej kolejce co prawda dostałem 4 konterki, ale 2 nie weszły a IMO powinny. Ale wzmocniłem pomoc i jest nieźle. CDoff to też niezły pomysł.
                        CDoff przy kontrze to już jak zabawa z nabitym rewolwerem po pijaku...

Mój browar domowy

Comment

• kopyr
                          • 2004.06
                          • 9475

Koniec sezonu już tuż, więc czas na małe podsumowania.
                          Po pierwsze gratulacje dla babalumka, jego MRKS Kuźnia Jawor wygrała ligę i awansuje do VI ligi.
                          Biermana Leszcze Puszczykowo będą wo ostatniej kolejce toczyć korespondencyjny pojedynek z rywalem z 3. miejsca.
                          BK Oborniki Śląskie niespodziewanie walczy o mistrzostwo ligi, awans do V ligi oraz nieprzegranie meczu w lidze w tym sezonie. Zapraszam na Festung Obernigk o 9:00 w niedzielę.
                          Zespół Lada Bilgoraj pewnie utrzymał się w VII lidze.
                          Z kolei Piast Cieszyn smrtana spada z V do VI.
                          blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.02
                            • 1207

No ja mam komplet zwycięstw w HT i w 7 lidze mam komplety na 30 tys stadionie. Wchodzę więc do 6 z nadzieją że nie trafię na tak mocną jak ostatnio...
                            MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• smrtan
                              • 2002.03
                              • 229

Ty wchodzisz - ja spadam. Jest 1/1024 szansy że się spotkamy w jednej lidze...
                              O ironio! Byłem dla większości przeciwników murowanym kandydatem do awansu do ligi IV - a tu spadek
                              Trening defa to jednak masochizm jest...

Mój browar domowy

Comment

• kopyr
                                • 2004.06
                                • 9475

Właśnie sie poważnie zastanawiam nad przejściem do Skrzydlaków. Tylko to do cholery kasy trzeba mieć, na takich grajków co bym chciał, a nawet nie wiem, czy się na tym zarobi. Marzy mi sie taki plan, że kupuję graczy tak fantastyczne rozgrywanie i ciągnę mu skrzydło do jakiegoś mistrzowskiego poziomu. Tyle tylko, że nie wiem czy na ok 6 graczach się da wyżyć. To jest cholernie skomplikowany trening w porównaniu do defa. Ale IMO o wiele łatwiej ustawiać zespół na mecz. Albo ciągnąć skrzydło napadziorowi - w niedziele gra w lidze, w środę na skrzydle.
                                Ja w sumie liczę się, ze jeśli awansuję, to scenariusz może być podobny do Twojego, ale raz, ze mnie już meczy ta moja liga (goście są tak niemrawi, ze nawet typerek zdechł - choć to akurat mnie już też nużyło). No i medal kusi. Jak nie awansuję, to chyba się postaram przestawić zespół na trening skrzydeł.
                                Def też kusi, stara miłość nie rdzewieje.
                                blog.kopyra.com

Comment

Przetwarzanie...
                                X