Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
Hattrick
Collapse
X
-
Zapraszam naszych browarowych hattrickowców do pucharu BTL Cup. Puchar ten ma to do siebie, ze jest jednym z największych (o ile nie największym) prywatnym pucharem w polskim HT. Do tego tutaj prawie każdy może wygrać z każdym, ponieważ obowiązuje limit 32 gwiazdek. Gorąco polecam. Zapisy są w tym wątku 8432087.1Last edited by kopyr; 2007-04-16, 16:58.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrZapraszam naszych browarowych hattrickowców do pucharu BTL Cup. Puchar ten ma to do siebie, ze jest jednym z największych (o ile nie największym) prywatnym pucharem w polskim HT. Do tego tutaj prawie każdy może wygrać z każdym, ponieważ obowiązuje limit 32 gwiazdek. Gorąco polecam. Zapisy są w tym wątku 8432087.1
Comment
-
-
Jak tam na półmetku rozgrywek?
U mnie komplet zwycięstw i pewnie zmierzam do 6 ligi. Nie ukrywam, że mam słabą ligę nawet jak na siódme, więc nabijam sobie statystyki i przyjmuję nowych kibiców.
Stadion właśnie rozbudowuję o 10 tys aż, kupiłem porządnego obrońcę, w planach być może jeszcze 1 obrońca i od przyszłego sezonu biorę się za pomoc i atak.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
U mnie nieźle - 2 punkty straty do lidera. 2 remisy i 5 zwycięstw. Jakbym wygrał wszystko do końca to mam Mistrza. W sumie nawet bym chciał awansować do tej V, nawet jakbym miał po sezonie zlecieć. Liga mi sie robi pieruńsko silna i w kolejnych sezonach może być ciężko wyjść górą.
Comment
-
-
nie jest zle
Zajmuje 4 miejsce w IV lidze
(przegralem 2 mecze z kontrowcami :P)
ale do lidera strata zaledwie 1 pkt
Liga IV.56
4 miejsce w tak mocnej lidze jest satysfakcjonujace :/
Zajmujemy 12 miejsce na wszystkie ligi w Polsce w ocenach formacji.
3 miejsce wsrod IV lig.
Udalo mi sie pobic rekordzik gwiazdkowy 68 *.
Comment
-
-
A idź pan... kontra sie popsuła, w czterech na pięciu meczów HT-bug robi mnie w bambuko... zamiast walczyć o awans do IV ligi zaczynam powoli kombinować co tu zrobić żeby nie spaść bezpośrednio do VI... :@Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedziA idź pan... kontra sie popsuła,
Comment
-
-
W ogóle w tym sezonie bardzo dużo trafia się dziwnych rozstrzygnięć. Podobno przy okazji wprowadzenia nowej szkółki wykryli parę "błędów" w silniku meczowym i go "poprawili", ale coś widzę że nie bardzo im to wyszło. A kontra bądź co bądź chyba zawsze była ryzykowna, bo zawsze jest to oddanie inicjatywy przeciwnikowi i nie każda kontra kończy się golem. No ale jak tu widzę jest prezes klubu IV ligowego i V ligowego z aspiracjami to ja siedze cichoMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziCo prawda to prawda. W ostatniej kolejce co prawda dostałem 4 konterki, ale 2 nie weszły a IMO powinny. Ale wzmocniłem pomoc i jest nieźle. CDoff to też niezły pomysł.Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Koniec sezonu już tuż, więc czas na małe podsumowania.
Po pierwsze gratulacje dla babalumka, jego MRKS Kuźnia Jawor wygrała ligę i awansuje do VI ligi.
Biermana Leszcze Puszczykowo będą wo ostatniej kolejce toczyć korespondencyjny pojedynek z rywalem z 3. miejsca.
BK Oborniki Śląskie niespodziewanie walczy o mistrzostwo ligi, awans do V ligi oraz nieprzegranie meczu w lidze w tym sezonie. Zapraszam na Festung Obernigk o 9:00 w niedzielę.
Zespół Lada Bilgoraj pewnie utrzymał się w VII lidze.
Z kolei Piast Cieszyn smrtana spada z V do VI.
Comment
-
-
Ty wchodzisz - ja spadam. Jest 1/1024 szansy że się spotkamy w jednej lidze...
O ironio! Byłem dla większości przeciwników murowanym kandydatem do awansu do ligi IV - a tu spadek
Trening defa to jednak masochizm jest...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Właśnie sie poważnie zastanawiam nad przejściem do Skrzydlaków. Tylko to do cholery kasy trzeba mieć, na takich grajków co bym chciał, a nawet nie wiem, czy się na tym zarobi. Marzy mi sie taki plan, że kupuję graczy tak fantastyczne rozgrywanie i ciągnę mu skrzydło do jakiegoś mistrzowskiego poziomu. Tyle tylko, że nie wiem czy na ok 6 graczach się da wyżyć. To jest cholernie skomplikowany trening w porównaniu do defa. Ale IMO o wiele łatwiej ustawiać zespół na mecz. Albo ciągnąć skrzydło napadziorowi - w niedziele gra w lidze, w środę na skrzydle.
Ja w sumie liczę się, ze jeśli awansuję, to scenariusz może być podobny do Twojego, ale raz, ze mnie już meczy ta moja liga (goście są tak niemrawi, ze nawet typerek zdechł - choć to akurat mnie już też nużyło). No i medal kusi. Jak nie awansuję, to chyba się postaram przestawić zespół na trening skrzydeł.
Def też kusi, stara miłość nie rdzewieje.
Comment
-
Comment