Ja nie spadłem bezpośrednio po awansie. Zaraz po awansie to ja drugie miejsce w lidze zająłem...
A co do treningu to już nie jest to czysty def. Mieszam z podaniami...
Ja nie spadłem bezpośrednio po awansie. Zaraz po awansie to ja drugie miejsce w lidze zająłem...
A co do treningu to już nie jest to czysty def. Mieszam z podaniami...
Po pierwsze primo Defensorom - mniej więcej siódemce
Po drugie primo - dwóm odpowiednio młodym napadziorom
Po trzecie primo - dwóm-trzem innerom oraz wingerowi :]
Spokojnie 15-16 osób takowy trening może otrzymać. Po odpadnięciu z PP w sparingu można nawet 2-5-3 lecieć jak potrzeba
Spokojnie 15-16 osób takowy trening może otrzymać. Po odpadnięciu z PP w sparingu można nawet 2-5-3 lecieć jak potrzeba
A potem się spada a tak serio rozumiem, że te 2-5-3 to w sparach, ale bolałaby mnie strata wytrenowanego ustawienia, po kilku tygodniach.
Inaczej zapytam, kupujesz kolesi, żeby im podciągnąć podania i sprzedać, a jednocześnie maja grać i robić wynik, czy te podania to dla siebie trenujesz?
Inaczej zapytam, kupujesz kolesi, żeby im podciągnąć podania i sprzedać, a jednocześnie maja grać i robić wynik, czy te podania to dla siebie trenujesz?
Kupuję żeby grali wartościowo u mnie, zwłaszcza po podciągnięciu podań - a potem kiedy jeszcze będą w wieku kiedy ich będzie chciał ktoś kupić - odpowiednio ich sprzedać
No i nie udało się. Po zaciętej walce BK uległo rywalowi 4-7. Jakbym wiedział, że zagra bez obrony, to bym się inaczej ustawił. Ale nic to, w VI mam nadzieję, że ponabijam konto na biletach. Chyba jednak zostaję przy defie - ja nic innego nie umiem robić Poza tym widać, że to daje efekty.
Uff mimo porażek w dwóch ostatnich meczach, zwłaszcza ta w przedostatniej kolejce ht-bugiem śmierdziała, udało mi się awansować do VI ligi. Ciekawostką jest to, że wg. statystyk moja VII.61 liga była najsilniejszą ze wszystkich polskich VII lig
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
A moich 2 napadziorów zostało królami strzelców - po 13 bramek. No i wpadła podwójna premia za ten wyczyn Ciekawe gdzie trafię, teraz mam mocno ograniczony dostęp do neta i moze z czasem się przerzucę na spokojniejszy trening niż bramkarze...
Początek sezonu... na razie awans w Pucharze Polski ale priorytetem jest nie spadnięcie z VI ligi
"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty" Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Ja poprzedni sezon całkowicie odpuściłem (brak czasu), ale na domyślnym ustawieniu z lekkimi korektami udało mi się go skończyć na 3cim miejscu w mojej VII lidze.
Obecnie będę starał się wygrać trzecią rundę pucharu z VI-ligowcem.
W tym sezonie liczę też na awans.
Jak tam Wasza szkółka? Ja pozostałem przy starej i nie narzekam. Właśnie wyciągnełem 18-latka z solid skutecznością i znakomitym rozgrywaniem. Podciągnę mu to ostatnie i powinien pójść za 2-3 mln.
Obecnie będę starał się wygrać trzecią rundę pucharu z VI-ligowcem.
Udało się 9:3 przy znakomitym rozgrywaniu. Chyba niepotrzebny był ten MOTS...
Mam pytanko, czy jeżeli zargam PICa w lidze i pucharze (gram z IVligowcem - za wysokie progi...) to policzy mi wzmocnienie morale 2 razy?
Comment