Gratulacje.
Hattrick
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziMamy Mistrza! BK, BK, BK sia la la la la la la!!!!
I najprawdopodobniej bezpośredni awans do V ligi.
Ino, że raczej bez barażu się nie obejdzie... na szczęście przed barażem zdążę się napicować za wszystkie czasy. Trzymajcie kciukiPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedziTysz mam mistrza
Ino, że raczej bez barażu się nie obejdzie... na szczęście przed barażem zdążę się napicować za wszystkie czasy. Trzymajcie kciuki
Generalnie jednak nie załamuję rąk, jeśli zostanę w tej lidze, to rozbuduję stadion i postaram się odłożyć trochę grosza.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szemilis Wyświetlenie odpowiedzigratki,
ja narazie mam szanse na awans do 3 ligi,czeka mnie baraz
Comment
-
-
Widzę, że ten sezon w HT był udany dla forumowiczów browar.biz. Gratuluję wszystkim.
U mnie sytuacja również nadspodziewanie pozytywna... Po zwycięstwie nad liderem (MOST po dwóch PICach) zająłem ostatecznie drugie miejsce! Uważam to za bardzo duży sukces jak na beniaminka w VI lidze.
Ex-lider się w ogóle obraził i pisze na forum ligowym, że przestaje grać. Pierwsze miejsce zajął ostatecznie... bot!
Kolejny sezon zapowiada się bardzo "lajtowo" - utrzymały się w sumie 2 boty, 2 zespoły mają bardzo wiekowych zawodników, co po zapowiadanych zmianach stawia je na straconej pozycji. Zobaczymy kto wpadnie z VII, ale podejrzewam, że będę walczył tylko z jednym graczem o awans do V ligi! Na razie nastawiam się na minimum 4 rundy Pucharu.Last edited by Seta; 2008-02-11, 10:13.
Comment
-
-
No i za trzy i pół dnia baraże. Trzymać wszyscy nawzajem kciuki za siebie :-)Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Nic w przyrodzie nie ginie, bilans musi być na zero, więc ja dla odmiany zaliczyłem spadek do VII. Nie wiem czy będzie mi się chciało bawić na tak niskim poziomie, więc być może stanę się botem
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
V ligo drżyj - nadchodzimy!!!
Po zażartej walce w barażach okupionej kontuzją bramkarza BK osiągnął historyczny awans do V ligi.
BK PANY!!!!
Gratulacje dla Piasta Cieszyn, który też pokonał swego rywala.Last edited by kopyr; 2008-02-17, 10:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika szemilis Wyświetlenie odpowiedzigratuluje,
ja skromnie wygralem 10:0 z druzyna ktora pewnie jest znana wikeszosci ludzi z ht ,szkoda ze opuszczona niedawno :/
Comment
-
-
Gratulacje wszystkim co powygrywali
Ja niestety też okupiłem baraż kontuzją +5 trenowanego multikillowca. Cóż, trudno się mówi i gra się dalejPiweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
BK PANY!!!
Mamy Mistrza!!!
Na 3 kolejki przed końcem rozgrywek drużyna BK zapewniła sobie Mistrzostwo ligi V.70. Ostatnie 3 mecze musimy nastukać punktów, aby awansować do IV ligi bez barażów.
A zaczynaliśmy od VIII. ligi - w 14-stym sezonie
Dzisiaj świętujemy Mistrza.
Browar Kopyra sponsor klubu będzie polewał swoje piwo strumieniami.
BK PANY!!!
Comment
-
Comment