Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Seta
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2002.10
    • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
    Co prawda mam nadzieję, że może w końcu w tym sezonie coś... Nowości są dla mnie korzystne.
    Może, może... Jestem pierwszy, ale wygrywam tylko stosunkiem bramek, a czwarty gracz ma tylko 3 punkty straty. Pocieszam się, że zostały mi dwa dość łatwe mecze.
    Oczywiście daje to w moim przypadku co najwyżej baraże, ale to i tak sukces!

Comment

• CyboRKg
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2010.04
      • 594

A mnie czeka ciezki mecz na wyjezdzie, pozniej PiC z botem i baraz o utrzymanie w IV lidze...
      "Jedno pivo ne vadi!"
      "Kupuje tylko w polskich sklepach!"

Comment

• chemmobile
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2009.03
        • 2168

No i zakończył się kolejny sezon. Pierwsze miejsce w X. lidze (5 botów) , statystyka bramek 96 - 3, a mój napastnik został królem strzelców. I tu mała niespodzianka. Kiedy kończyłem przygodę z hattrickiem jakieś 3 lata temu, to za króla strzelców płacili 100 000 zł. Bardzo się zdziwiłem, gdy dzisiaj z tego tytułu dostałem... 4 000 zł
        Ponadto, jeśli się nie mylę, kiedyś płacili za awans do wyższej ligi, a teraz lipa.
        No nic, gramy dalej. Teraz jest mi łatwiej, bo mam pewne doświadczenie z dawnych lat. Na dniach pierwsze młodziki zostaną promowane do seniorów.
        Cele na najbliższy sezon to przejście jak błyskawica do VIII. ligi oraz trenowanie w akademii napastników, ze sprzedaży których będę kupował pomocników.
        Last edited by chemmobile; 2010-07-25, 20:12.
        Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
        Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• Seta
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2002.10
          • 6964

Mam baraże o awans do V ligi. Lekko nie będzie, bo przeciwnik raczej mocniejszy ode mnie. Myślę nad wrzuceniem raz treningu ogólnego - myślicie, że warto?

Comment

• chemmobile
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2009.03
            • 2168

Ja używałem treningu ogólnego, żeby podnieść formę (truizm ). Po co? Wg mnie jest to dobra rzecz; trening ten pozwalał podnieść ilość gwiazdek w meczach, bo wszyscy zawodnicy grali ciut lepiej.
            Kiedy grałem z dużo silniejszym przeciwnikiem w pucharach, to grałem kontrę. I raz, jako VIII. ligowiec, udało mi się w ten sposób ograć VI. ligowca. W ogóle uważam, że na drużyny dużo silniejsze najlepszą taktyką jest gra z kontry z ustawieniem 5-3-2 (nie testowałem jeszcze ustawienia 5-2-3, bo kiedyś go nie było).
            Jeszcze co do treningu ogólnego. Jeżeli martwi cię spadek kondycji z tego tytułu,
            to możesz zaryzykować i w połowie meczu dokonać zmian zawodników.
            Dawniej tych zmian nie było i spadek kondycji przy wzroście formy miał wpływ na wynik,
            bo dostawało się baty pod koniec meczu

PS. dziwnie się czuję, gdy X. ligowiec daje wskazówki V. ligowcowi
            Pewnie już od dawna znasz te "triki"...
            Last edited by chemmobile; 2010-07-25, 20:35.
            Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
            Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609

Comment

• CyboRKg
              • 2010.04
              • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedzi
              A mnie czeka ciezki mecz na wyjezdzie, pozniej PiC z botem i baraz o utrzymanie w IV lidze...
              Mecz na wyjezdzie wygralem, a z botem na PiC-u wygralem 10:0 i awansowalem na 4m stosunkiem bramek. Tak, ze zostaje kolejny sezon w IV lidze bez barazu
              "Jedno pivo ne vadi!"

Comment

• CyboRKg
                • 2010.04
                • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Seta Wyświetlenie odpowiedzi
                Mam baraże o awans do V ligi. Lekko nie będzie, bo przeciwnik raczej mocniejszy ode mnie. Myślę nad wrzuceniem raz treningu ogólnego - myślicie, że warto?
                Ogolny to niezly pomysl, bo poprawia forme i skill bramkarski. Ale jeszcze lepszym pomyslem jest trik z obnizeniem intensywnosci treningu. W terminie do srody zmniejszasz intensywnosc ze 100% na 40%, co pozwoli na wzrost morale o 2 poziomy w czasie czwartkowej aktualizacji, czyli znacznie silniejsza pomoc.
                "Jedno pivo ne vadi!"

Comment

• Seta
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2002.10
                  • 6964

Sam nie wiem. Jednak może nie jest źle. Lepszy to on jest porównując maxy z sezonu, ostatnie rundy były na moją (Lady) korzyść. Obczajcie:
                  http://alltid.org/teamcompare/264635,1300140/index/14/ - tu PICowałem
                  Last edited by Seta; 2010-07-25, 22:15.

Comment

• kopyr
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2004.06
                    • 9475

A mnie HT już nudzi. Nie mam serca do gry. Zapominam ustawić spara. Nie robię żadnych transferów. Gram ustawieniem domyślnym. Przez 4 tygodnie się nie loguję. I co?
                    I zajmuję 2 miejsce w III lidze, ranking krajowy - 69.
                    blog.kopyra.com

Comment

• CyboRKg
                      • 2010.04
                      • 594

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
                      A mnie HT już nudzi. Nie mam serca do gry. Zapominam ustawić spara. Nie robię żadnych transferów. Gram ustawieniem domyślnym. Przez 4 tygodnie się nie loguję. I co?
                      I zajmuję 2 miejsce w III lidze, ranking krajowy - 69.
                      Jak to mowia: szczescie w grze to pech w milosci Ale przynajmniej masz fajny numerek
                      "Jedno pivo ne vadi!"

Comment

• kopyr
                        • 2004.06
                        • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CyboRKg Wyświetlenie odpowiedzi
                        Jak to mowia: szczescie w grze to pech w milosci
                        Muszę powiedzieć, że na to drugie też nie narzekam.
                        blog.kopyra.com

Comment

• zgroza
                          Major Piwnych Rewolucji
                          🍼
                          • 2008.03
                          • 3605

A ja w X11 po ładnej walce utrzymałem 5 ligę. Problem jest to, że młodzież mi się zregresowała.
                          Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• babalumek
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2004.02
                            • 1207

Jest awans do 5 ligi !!!! A 34 pkt znaczą że bez baraży, mimo minimalnej porażki w ostatnim meczu. Następny sezon to wielka niewiadoma, po tych zmianach w treningu no i nowa liga. Może być kiepsko, ale ile można w yej szóstej lidze się kisić.
                            MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• kopyr
                              • 2004.06
                              • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedzi
                              Jest awans do 5 ligi !!!! A 34 pkt znaczą że bez baraży, mimo minimalnej porażki w ostatnim meczu. Następny sezon to wielka niewiadoma, po tych zmianach w treningu no i nowa liga. Może być kiepsko, ale ile można w yej szóstej lidze się kisić.
                              6. jest najgorsza. Jak wyjdziesz z 6. to przy dobrych wiatrach możesz dotrzeć do 3. Ja miałem awanse rok po roku, ale już mi się nie chce sprawdzać czy 5->4->3 czy 6->5->4.
                              blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2004.02
                                • 1207

Po aktualizacji awansów i spadków okazało się że jednak muszę grać baraż. Szczęście w nieszczęściu że ekipa na którą trafiłem wydaje się być bardzo słaba.
                                MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

Przetwarzanie...
                                X