Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • babalumek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.02
    • 1207

Kontynuacja mojeo Hattrickowego "fuksa", czyli znowu jedna z silniejszych 6 lig (oczywiście drużyna która awansowała ze mną z 7 ligi weszła do dużo słabszej) no i jako 6 ligowiec w 2 rundzie PP trafiłem na kolesia który miał pomoc w meczu ze mną solidny maks. No i kontuzja najlepszego pomocnika, czyli nic nowego. W lidze gram o utrzymanie.
    MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• smrtan
      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
      • 2002.03
      • 229

Jak tak dalej pójdzie to ja tez pogram w lidze o utrzymanie. Chociaż po spadku miałem natychmiast wracać do V :|
      Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!

W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan

Mój browar domowy
      Etykiety moich piw domowych

Comment

• Seta
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2002.10
        • 6964

A ja się zaczynam zastanawiać, czy na pewno chcę już "awansowywać" . Na razie w pierwszej kolejności chcę doprowadzić stadion do 35 000. Potem muszę nieco odmłodzić kadrę (myślę o przestawieniu się z treningu rozgrywania na np. skrzydła). Nie bardzo mi kasa zostanie na wzmacnianie składu...

Comment

• biermann
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.09
          • 2552

Wszystkie znaki na ziemi i morzu wskazują, że za długo w tej VI lidze nie pogram. Tym bardziej, że hattricka traktuję coraz bardziej po macoszemu. No ale broni jeszcze nie składam może się uda
          Szkółka ciągle stara i mimo iż znakomita same trupy z niej wyciągam.
          Last edited by biermann; 2007-07-30, 15:40.
          "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
          Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
          Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
          Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
          Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Seta
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 6964

Zupełnie "niechcący" sprzedałem mojego super-juniorka (solid wing i playmak, 17 latek). Wystawiłem go za 20k jako bramkarza - źle kliknełem (na nie tego grajka)...
            Na szczęście przed końcem jakiś Szwed z Hiszpanem zaczeli się o niego bić i poszedł za ponad 1,5M
            W związku z powyższym mój stadionik będzie miał za 12 dni 32 tys miejsc i na tym na razie poprzestanę, bo i tak będzie trudno go zapełnić...
            Znowu zaczynam rozważać zasadność awansu...

Comment

• babalumek
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.02
              • 1207

Ja mam stadion na 30 tys - rozbudowany jeszcze podczas niedawnego pobytu w 7 lidze i uważam że póki co to dla mojego klubu wielkość optymalna. A liga z tego co widzę nie dość że mocna i wyrównana to jeszcze cwaniaki same grają - kombinują kiedy odpuścić a kiedy wystawić najcięższe działa. Jestem jedną ze słabszych drużyn więc pewnie będą na mnie mocny skład wystawiać żeby były pewne 3 pkt... Ale jest dobrze jeśli chodzi o finanse. Drugi raz trafił mi się 17 letni bramkarz, którego sprzedałem wczoraj za 1,8 mln i już uzbierałem 4 mln. A za ok 3 tyg awansuje mi bramkarz 20 letni i go sprzedam za ok 5-5,5mln. Odliczając 1,5 mln na juniora oraz to co uzbieram z biletów i jakiś mały ew dług to powinienem mieć ok 9 mln, może 10 na wydatki. Na pewno będę chciał kupić porządnego pomocnika z podaniami. To co zostanie chyba odłożę na przyszły sezon, kiedy planuję kupić napastnika i 1-2 obrońców. Zmienniony nieco silnik meczowy preferuje drużyny mocne w każdej formacji i to mi się podoba, jest bardziej realistyczny. Koniec dominacji wyPICowanych drużyn z silną pomocą. Pytanie tylko czy się utrzymam. Nie sprzyja temu nieregularny dostęp do neta, szczególnie może być to dokuczliwe w czasie transferów.
              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Pendragon
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛
                • 2006.03
                • 13952

Może ktoś ma ochotę zagrać sparing z 6-ligową drużyną, która przez 3 sezony zajmowała 6 miejsce w lidze, w tym 2 razy pod rząd ratowała się przed spadkiem w ostatniej kolejce? Jakby co, to nr drużyny: 474673

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• smrtan
                  • 2002.03
                  • 229

Jak odpadnę z PP to chętnie (oby to się nie stało w tą środę...)
                  pozdrawia 475180

Mój browar domowy

Comment

• Pendragon
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtan Wyświetlenie odpowiedzi
                    Jak odpadnę z PP to chętnie (oby to się nie stało w tą środę...)
                    pozdrawia 475180
                    No to życzę, byśmy się jak najdłużej nie mogli spotkać Ja już odpadłem i gram z kimś jutro sparing - nie wiem czy to ktoś z browar.biz, ale chyba tak, by wyzwanie pojawiło się wkrótce po moim ogłoszeniu tutaj.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• smrtan
                      • 2002.03
                      • 229

Jak patrzę jakie staty (głównie pomocy i skrzydeł) wykręca mój jutrzejszy przeciwnik to mogę Ci napisać tylko tyle - wstrzymaj się z zaklepywaniem sparringu do końca mojego meczu, bo pewnie "będę zainteresowany" już jutro ustawieniem sparra na kolejną środę...

Mój browar domowy

Comment

• biermann
                        Major Piwnych Rewolucji
                        • 2001.09
                        • 2552

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                        No to życzę, byśmy się jak najdłużej nie mogli spotkać Ja już odpadłem i gram z kimś jutro sparing - nie wiem czy to ktoś z browar.biz, ale chyba tak, by wyzwanie pojawiło się wkrótce po moim ogłoszeniu tutaj.
                        Ja ja to moje Leszcze z Tobą a właściwie z Twoja drużyna grać będą.
                        "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                        Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                        Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                        Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                        Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermann Wyświetlenie odpowiedzi
                          Ja ja to moje Leszcze z Tobą a właściwie z Twoja drużyna grać będą.
                          Leszcze - Pendragon 2:2, w zawodnikach -1 : -1

Comment

• smrtan
                            • 2002.03
                            • 229

Lekkim fartem - bo fartem, ale powiozłem norwega 2-5. Tak więc propozycja sparringu przełożona w czasie

Mój browar domowy

Comment

• babalumek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.02
                              • 1207

Ale mam fuksa. W zeszłym tygodniu wylosowałem solidnego bramkarza, który poszedł za wystawioną cenę a teraz pomocnik/skrzydłowy który za 3 mln został sprzedany!!
                              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• smrtan
                                • 2002.03
                                • 229

uuuuu faktycznie fuks... ja zlikwidowałem starą szkółkę po dwóch sezonach losowania samej padliny (albo gości z niezłymi skillami ale nie schodzącymi powyżej 200-300k).
                                A nowa szkółka - to jeszcze większe dno... ;(

Mój browar domowy

Comment

Przetwarzanie...
                                X