Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • biermann
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.09
    • 2552

Drugi remis w VI lidze... może nie będzie tak najgorzej . Najbliższe mecze zadecydują czy się utrzymam czy spadnę... Muszę jednak zainwestować w napastnika.
    "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
    Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
    Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
    Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
    Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• biermann
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2001.09
      • 2552

A dziś pierwsza wygrana i wreszcie opuszczone miejsce spadkowe. Inwestycja w błyskotliwego pomocnika chyba się zwraca .

Comment

• babalumek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.02
        • 1207

Ja zainwestowałem w nadprzyrodzonego dzięki czemu podniósł się poziom pomocy. Niewiele mi to jednak pomogło. Przyjechała drużyna ze słabszą pomocą i obroną i nieco silniejszym atakiem i mnie 3:1 pokonała. Chwaliłem poprawiony silnik meczowy HT ale jednak i ten produkuje sporo "kwiatków"...
        Teraz szukam jeszcze napastnika - albo porządny światowej klasy z dobrymi podaniami i specjalką albo nadprzyrodzony, z jako takimi podaniami i raczej bez fajerwerków. Różnica w zarobkach dość znaczna więc nie mogę się zdecydować...
        MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Chciałbym trochę ograć rezerwy oraz dwóch juniorków, dlatego oczekuję na propozycję sparingu. Nr mojej drużyny: 474673

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Seta
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2002.10
            • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
            Chciałbym trochę ograć rezerwy oraz dwóch juniorków, dlatego oczekuję na propozycję sparingu. Nr mojej drużyny: 474673
            Wyzwałem Cię... Lada Bilgoraj (1300140).

U mnie niesamowity łut/d szczęścia na półmetku rozgrywek! Prowadzę mając 4pkt przewagi nad II miejscem i 7pkt nad III-V. Wygląda na to, że na 98% zagram w VI lidze... Finansowo jestem 2,5M do przodu, więc nie jest źle...
            Last edited by Seta; 2007-09-05, 22:43.

Comment

• Pendragon
              🥛🥛🥛
              • 2006.03
              • 13952

No to jak? wyzywasz czy wycofujesz? Ale i tak dobrze, że napisałeś tu o tym, bo dzieki temu nie zpaomniałem ustawić drużyny przed weekendem.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Seta
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2002.10
                • 6964

Sorki ale gram w Pucharze BTL, gdzie (ku mojemu kompletnemu zaskoczeniu) mimo kompletu przegranych przeszedłem do fazy pucharowej z III miejsca!
                Jak mnie w końcu wyeliminują to Cię wyzwę...
                Last edited by Seta; 2007-09-11, 13:48.

Comment

• biermann
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.09
                  • 2552

9 mecz z rzędu bez porażki i utrzymanie się w 6 lidze praktycznie pewne. Choć do pełni szczęścia zabrakło dziś wygranej - tylko remis z ostatnią drużyną tabeli. Aktualnie 5-te miejsce i 5 pkt przewagi nad drużyną z 7 spadkowego. Co prawda do końca mecze z trzema drużynami walczącymi o pierwsze miejsce ale drużyna z 7-go też gra z dwoma z "czuba". Ewentualne utrzymanie zamiarzam uczcić rozbudową stadionu do 25.000 - 30.000.
                  Last edited by biermann; 2007-09-30, 10:13.

Comment

• Pendragon
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

A ja mam 15 punktów przewagi nad strefą spadkową i 4 miejsce w lidze. Nie grozi mi już spadek... ani awans W międzyczasie pokonałem lidera, który do tego momentu miał same zwycięstwa (dziś poległ po raz drugi). Tak więc taktyka gry z nim pressingiem i jednocześnie na luzie dała mi sensacyjną wygraną. Dzisiaj zaliczyłem 5:0 ale z botem, więc się nie liczy.

Comment

• babalumek
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.02
                      • 1207

Porażka 1:8 wpisana w plan, z tą drużyną także u siebie przegrałem wysoko. Gra na luzie, bowiem ostatnie mecze gram z drużynami z dołu tabeli i mogę powiększyć dorobek punktowy. Póki co zgromadziłem 15 pkt i raczej nie spadnę, 7 w tabeli drużyna ma bodajże 9 pkt. Liga mocna, drużyny z czołówki grają na poziomie pomocy solidny, druzyny z dołu na poziomie przeciętny. Zamierzam tu posiedzieć jeszcze ze 2 sezony i walczyć potem o awans. W tym sezonie 2 bardzo ważne wzmocnienia - pomocnik i napastnik, na przyszły muszę wzmocnić skrzydło.
                      MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• smrtan
                        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                        • 2002.03
                        • 229

6 z rzędu wygrana - i kolejna wygrana trupa, który ma nade mną 6 punktów. Tym razem wygrał gładko 5-0... Coś mi się wydaje, że wszyscy w mojej lidze wolą by awansował trup zamiast mojej drużyny. Przyznam, że kompletnie nie rozumiem takiego toku rozumowania. Wolą obrywać ode mnie w przyszłym sezonie tęgie lanie zamiast samemu lać bota po 10-0 ?
                        Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!

W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan

Mój browar domowy
                        Etykiety moich piw domowych

Comment

• Seta
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2002.10
                          • 6964

U mnie pewne wyjście z pierwszego miejsca i awans do VI ligi, ale tam tylko walka o utrzymanie, bo wciągneło mnie BA...

Comment

• biermann
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2001.09
                            • 2552

Ufff mimo porażki zapewnione utrzymanie się w VI lidze. Czyli trza zwiększyć stadion oraz zainwestować w pomocnika i napastnika.
                            Last edited by biermann; 2007-10-14, 13:36.

Comment

• babalumek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.02
                              • 1207

Mój dzisiejszy mecz rozłożył mnie ostatecznie na łopatki. W tym sezonie przegrałem już kilka meczów dość "niespodziewanie" ale mówię trudno może taki sezon. Ten jednak można zaliczyć do kategorii "nie mam pojęcia dlaczego". Byłem lepszy w każdej formacji, grałem u siebie. I co? i 1:4. Bezsens totalny króluje w tym sezonie nie wiem czy to ja mam pecha takiego czy im ten silnik meczowy się rąbie. Dobrze że uzbierałem te 15 pkt i raczej skończę sezon na pozycji 6 czyli tuż nad kreską. Bo mało co mi brakuje aby spaść do 7 ligi z zadowalającą pomocą i równie dobrymi innymi współczynnikami.
                              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• anteks
                                🥛🥛🥛
                                • 2003.08
                                • 10768

w VIII lidze w ostatnim meczu gram z wiceliderm a mam 3 pkt przewagi , więc może
                                Mniej książków więcej piwa

Comment

Przetwarzanie...
                                X