Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • babalumek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.02
    • 1207

Oj to gratuluję !!! Mistrz 5 ligi to już nie byle co... Powodzenia w IV, na pewno będzie sporo emocjonujących spotkań, obyś się utrzymał !!!!
    U mnie niestety kolejny nieudany sezon. Wszystko wskazuje na to że skończę gdzieś w środku tabeli. A było już bardzo dobrze, zmieniłem trenera na takiego z solidnym przywództwem, byłem przez jakiś czas na czele ligi i jak zwykle kilka pechowych czynników nagle się nałożyło i zaliczyłem dzisiaj 4 porażkę z rzędu, na dodatek z outsiderem. Kontuzja najlepszego grajka, sporo pauzowania za kartki, beznadziejna sytuacja z formą, do tego kilka "niespodzianek", czyli drużyny które grały padakę, nagle na mecz ze mną się "przebudziły". No cóż od przyszłego sezonu małe roszady w składzie i z tym trenerem powalczę już serio o awans.
    MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• kopyr
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2004.06
      • 9475

No i wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują, że BK Oborniki Śląskie awansuje do IV ligi bez baraży. Wszystko wskazuje też, że nasz Michael Sondberg zdobedzie koronę króla strzelców. Bardzo udany sezon, a celem było tylko utrzymanie. W przyszłym sezonie cel jest podobny, czyli utrzymanie.
      Last edited by kopyr; 2008-05-25, 10:10.
      blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2004.02
        • 1207

Dzisiaj niespodziewanie łatwym wyjazdowym zwycięstwem zapewniłem sobie na kolejkę przed końcem 3 miejsce w tabeli. Nieśmiało chciałem walczyć o awans, ale w sumie te 3 miejsce jest dobre, wreszcie coś się zaczyna dziać a nie tylko środek tabeli. Na przyszły sezon planuję nieco wzmocnić pomoc i od początku w pełni wykorzystać zdolności przywódcze trenera. Dobre miejsce w lidze gwarantuje też teoretycznie łatwiejszych przeciwników w początkowych rundach PP, znaczy się - powinienem rundę później trafić na kogoś już naprawdę dobrego. Także kończmy już i zaczynajmy nowy sezon
        MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• smrtan
          Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
          • 2002.03
          • 229

Moim celem też było "tylko utrzymanie", ale szybk okazało się, że da się walczyć o awans. Niestety wygrał inny z byłych VI-ligowców, który dzięki temu zaliczy drugi awans z rzędu. Mnie pozostaje 2 miejsce, które dzisiaj stało się faktem...
          Powoli czas myśleć o nowym sezonie...
          Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!

W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan

Mój browar domowy
          Etykiety moich piw domowych

Comment

• babalumek
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2004.02
            • 1207

Jest nieźle. Spadkowicz nie jest wybitnie dobry, a drużyny które weszły czeka ciężki bój o utrzymanie (szczególnie jedną, która raczej będzie chłopcem do bicia). Pozostałe drużyny to starzy znajomi więc myślę że o awans jestem w stanie powalczyć. Już rozpocząłem mały remont drużyny. Pozbyłem się wreszcie dotrenowanego idealnie bramkarza, a także pomocnika i napastnika. Już kupiłem młodego bramkarza do treningu, a na celowniku jeszcze pomocnik i napastnik. Nieco martwią mnie ceny. Bardzo wysokie....
            MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• anteks
              Generał Wszelkich Fermentacji
              🥛🥛🥛
              • 2003.08
              • 10768

po trzech 2 miejscach teraz awans do VII ligi a mój zawodnik królem strzelców
              Mniej książków więcej piwa

Comment

• babalumek
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2004.02
                • 1207

Ale mnie dzisiaj HT zdenerwował... Byłem lepszy od przeciwnika, mimo to wyraźna porażka 1:3 i miał szanse (nie wiem z czego) na wyższy rezultat. Do tego strzelił mi gola jak grał w 10. Normalnie po czymś takim odechciewa się tego za przeproszeniem gówna bo człowiek się nasiedzi, nakupuje, poustawia, nawet mecz śledzi a tu takie "kwiatki".
                MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• zgroza
                  Major Piwnych Rewolucji
                  🍼
                  • 2008.03
                  • 3605

Hmm... Hat-trick... A ktoś z szanownych forumowiczów grywa w xperteleven? Gra jest bardziej skupiona na taktyce i IMHO dużo lepsza. Do tego można zakładac prywatne ligi.
                  Lotna ekspozytura browaru

Też Was kocham.

Comment

• kopyr
                    • 2004.06
                    • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zgroza Wyświetlenie odpowiedzi
                    Hmm... Hat-trick... A ktoś z szanownych forumowiczów grywa w xperteleven? Gra jest bardziej skupiona na taktyce i IMHO dużo lepsza. Do tego można zakładac prywatne ligi.
                    Wiesz, po 3 latach w HT i 10 sezonach nie bardzo chce mi się uczyć czegoś nowego. Zwłaszcza, że już i tak za długo siedzę na kompie. W HT chyba najlepszy jest ten rozmach, ilość aktywnych drużyn, nieosiągalne wydawałoby się cele.
                    Własną ligę przerabiałem w juniorach i dałem sobie spokój, jakoś mnie to nie kręciło.
                    blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2004.02
                      • 1207

VI runda PP !!!! Ale to już na pewno koniec - 3 ligowiec pewnie mnie stłamsi, choć po tym co pokazał wczoraj, jak tak też ze mną zagra to kto wie...
                      MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Seta
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2002.10
                        • 6964

Tak wygląda moja VI.899:

Drużyna -------------- M BZ BS Pkt
                        1. hasiorki ----------- 11 40 - 18 22
                        2. "Wisła" Kaniów ---- 11 36 - 14 22
                        3. Lada Bilgoraj ---- 11 51 - 25 21
                        4. glumsiaki --------- 11 21 - 05 21
                        5. Completos -------- 11 22 - 28 21
                        6. Bø Telemark Team- 11 34 - 18 16
                        7. Ciamacze --------- 11 15 - 42 5
                        8. FC Raskani -------- 11 10 - 79 0

1 punkt między I i V miejscem po 11stu kolejkach... Jakby nie 4 wtopy pod rząd na początku sezonu (troszkę olałem ht) byłbym pewnym liderem. Ciągle mam sporą szansę wygrać, ale będzie ciężko.
                        Zmiany w strategii - trenuję od pewnego czasu skrzydłowych. Wzmocniłem pomoc i atak, czas na obronę. Myślę o min nieziemskim bramkarzu. Potrzebuję ok 24M...
                        Czy w związku z planowanymi zmianami, trenujecie stałe fragmenty?
                        Last edited by Seta; 2008-09-01, 22:26.

Comment

• kopyr
                          • 2004.06
                          • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedzi
                          Zmiany w strategii - trenuję od pewnego czasu skrzydłowych. Wzmocniłem pomoc i atak, czas na obronę. Myślę o min nieziemskim bramkarzu. Potrzebuję ok 24M...
                          Czy w związku z planowanymi zmianami, trenujecie stałe fragmenty?
                          Jesteś pewien, że to najlepszy sposób zainwestowania 24 baniek? Ja gram w IV lidze i mam bramkarza światowej klasy. Kupiłem go jako mistrza i podtrenowałem. Mam za to dobrych obrońców, ale też nie wyżej niż mistrz. Najbardziej wypasieni moi zawodnicy to tytan pomocnik i napastnik mistrz z boskimi stałymi fragmentami. Grunt to równomierny rozwój drużyny.
                          blog.kopyra.com

Comment

• Seta
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2002.10
                            • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedzi
                            Grunt to równomierny rozwój drużyny.
                            Moi obrońcy to pewien kompromis - w sumie boczni odbierają 50% treningu skrzydłowego, jeden ma boskie stałe fragmenty, środkowy olśniewająca defensywa.
                            Napastnicy olśniewający i mistrzowski z zad. skrzydłem i podaniami. Pomocnicy 2x mistrzowski z zad podaniami i środkowy tytaniczny. Skrzydłowi obecnie błyskotliwi (trenowani 20-latkowie) przeciętne rozgrywanie, solidne podania.
                            Tak naprawdę to bramkarz to mój słaby punkt (znakomity)... Może wymienię go dwufazowo, najpierw taki za 10M (błyskotliwy), potem wymiana na lepszego...
                            Druga sprawa to boczny obrońca ze stałymi fragmentami... Takiego znalazłem:

Lucas Duursma 14 000 000 zł (cena wywoławcza)
                            Należy do: De Grasnaaiers
                            TSI: 13 790
                            Termin: 03.09.2008 o 20:30
                            kondycja: znakomity bramkarz: fatalny
                            rozgrywanie: przeciętny podania: przeciętny
                            skrzydłowy: przeciętny defensywa: mistrzowski
                            skuteczność: nędzny stałe fragmenty: boski

Comment

• babalumek
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.02
                              • 1207

U mnie też ciekawa końcówka się zapowiada. Po 3 porażkach na początku i niedawnym nerwowym remisie (przy dobrej grze z kontry przeciwnika nigdy nic nie wiadomo), niespodziewanie ciągle mam duże szanse na wygranie ligi i baraże. Dziwne mecze dwóch prowadzących drużyn i ich niespodziewane potknięcia spowodowały że mam plan który ma dużą szansę powodzenia. A właśnie bramkarz awansował mi na światowej klasy i nie wiem czy go sprzedawać... Stałych fragmentów mu nie trenuję, mam to w dupie, ta zmiana jest tak durna że nie zwracam na to uwagi.
                              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Seta
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.10
                                • 6964

Babalumek z tym bramkarzem to bym sie wstrzymał do nowego sezonu - ceny będą wyższe, a na ten czas możesz mu dać stałe fragmenty - nie zaszkodzi, a może podniesie cenę?

Jeśli chodzi o Ładę, to na ten sezon będę próbował zdobyć mistrzostwo, ale wątpię czy uda sie w barażach, bo będę miał zryte morale. W przyszłym sezonie spróbuję powalczyć o awans bez baraży wzmacniając w między-czasie obronę...

Comment

Przetwarzanie...
                                X