A wiesz co Seta, że chyba tak zrobię Nie mam teraz czasu zbytnio na transfery (kasa za bramkarza pójdzie na środkowego pomocnika tytanicznego), poza tym szkoda mi osłabiać obronę przed ważnymi meczami, a pomoc mam całkiem niezłą. Zobaczymy co to da, chociaż moi bramkarze mają tradycyjnie st. fragm na poziomie fatalnym...
Hattrick
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziZobaczymy co to da, chociaż moi bramkarze mają tradycyjnie st. fragm na poziomie fatalnym...
Comment
-
-
No zobaczymy, na pewno tu coś o tym napiszę
A tak na marginesie, VI liga jest beznadziejnie nudna. Powinni coś zrobić w celu jej uatrakcyjnienia, a nie tylko kombinować jakby tu życie graczom utrudnić.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziNo zobaczymy, na pewno tu coś o tym napiszę
A tak na marginesie, VI liga jest beznadziejnie nudna. Powinni coś zrobić w celu jej uatrakcyjnienia, a nie tylko kombinować jakby tu życie graczom utrudnić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziNo ale co przez to rozumiesz? Jak jest nudno, to awansuj wyżej.
W moim przypadku jest diabelnie trudne mimo, że sądzę, że w V lidze bym sobie poradził. Ostatni mecz będę grał pewnie MOSTa - jakie mam szanse w barażach? Zwłaszcza, że na miejscu przeciwnika ostatni mecz przed barażami zagrałbym PICa...
Tak czy owak obiecuję, że w przyszłym sezonie awansuję...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika seta Wyświetlenie odpowiedziŁatwo powiedzieć...
W moim przypadku jest diabelnie trudne mimo, że sądzę, że w V lidze bym sobie poradził. Ostatni mecz będę grał pewnie MOSTa - jakie mam szanse w barażach? Zwłaszcza, że na miejscu przeciwnika ostatni mecz przed barażami zagrałbym PICa...
Tak czy owak obiecuję, że w przyszłym sezonie awansuję...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziJa tak 2 sezony temu awansowałem do V ligi. MOTS wostatniej kolejce i MOTS w barażach. No i szczęście jest potrzebne.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie, szczęście, szczęście i jeszcze raz szczęście. Najpierw trzeba trafić do w miarę łatwej ligi, żeby z kilkoma przeciwnikami sobie popicować. I praktycznie jedyna droga awansu to wygrywać ze wszystkimi i tu znowu trzeba szczęścia, ponieważ w 14 meczach jest duże prawdop. że chociaż ze 2 razy przegramy wskutek "niespodzianki" - i to zakładając, że mamy najsilniejszy w lidze team. Jeżeli mimo kilku porażek wygramy ligę to znowu trzeba szczęścia - przeciwnika na tyle słabego, żeby jakoś sobie bez motsów poradzić, bowiem w V lidze ci co będą grać w barażu często wiedzą o tym wcześniej - wystarczy odpuścić ze 2 mecze, walnąć motsa w barażu i zostajemy. A naprzeciw staje drużyna z VI ligi ze średnim morale i pewnością siebie, po ciężkiej i wyrównanej walce w lidze. Dlatego często mocniejsze drużyny męczą się w 6 lidze po kilka sezonów, co powoduje blokadę rozwoju i zniechęcenie, a teoretycznie słabsze grają w 5. O to chodzi, że często 6 liga wygląda tak: 3 drużyny walczące o awans, ale raczej po barażach, 2-3 ekipy do spadku a reszta gra o nic. Po 2/3 sezonu to już praktycznie poza 2-3 drużynami wszyscy grają o nic.
Comment
-
-
Babalunek - co racja to racja...
Dlatego jak pisałem wyżej - ten sezon to awans chyba tylko pod warunkiem dużej dawki fuksa. Bardziej prawdopodobne wydaje się "spięcie" w przyszłym sezonie i awans bezpośredni... A w sumie takie opóźnienie awansu pozwoliłoby mi jeszcze troszkę wzmocnić obronę i ułatwiłoby start w V.
Comment
-
-
No i jestem liderem... Sytuacja arcyciekawa i skomplikowana, bo przed ostatnią kolejką mam 2 pkt przewagi nad drugą w tabeli Wisłą, z którą gram ostatni mecz i to na wyjeździe... Ciężko powiedzieć co planuje przeciwnik. A że mam na koncie 2 porażki i 1 remis to chyba bez baraży się nie obejdzie... Więc mam dylemat grać motsa i w barażach będzie ciężko czy ryzyk fizyk i normala...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
No i po ptokach Zagrałem MOTSa ale co z tego. Minimalna porażka 1:2 zepchnęła mnie na 2 lokatę i kolejny sezon spędzę w 6 lidze. Dziś znów zabrakło szczęścia bo mogło być różnie. Przewaga w pomocy przeciwnika, za to obrona i atak lepszy u mnie. Gdyby nie ciężka kontuzja nadprzyrodzonego napastnika to kto wie... W sumie tak jak się spodziewałem - o braku awansu zadecydował "kwiatek" w 1 kolejce - niesłuszna porażka właśnie z Wisłą. Te punkty zadecydowały. W końcówce miałem też niekorzystny układ meczów - w ost. 3 kolejkach 2 wyjazdy z dwiema najsilniejszymi ekipami. Teraz trzeba wzmocnić nieco pomoc, jak starczy kasy to i bocznych obrońców wymienię. A potem łatanie dziur, bo skład się robi coraz starszy, trochę szybko się te grajki starzeją...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
No i dogoniłem Was, też będę w VI lidze, ale po awansie. Mam nadzieję, że nie trafię na Wisłę w GrupieP O R T E R Y - Polska - 1304/ Zagranica - 1874 //Razem - 3178
http://porter-etykiety.web-album.org
https://www.facebook.com/pg/Etykiety...os/?tab=albums
Comment
-
-
Wylosowałem, tak w barażach, że chyba gorzej nie mogłem. Gościu gra od 2003 roku i ma TSI pierwszej jedenastki 700k. No ale nie poddaję się. W związku z tym jest mała rewolucja w składzie. Na TL powędrowało kilku ciekawych graczy, w cenach jak mniemam atrakcyjnych. Może coś sobie wybierzecie. Licytacja kończy się za 3 dni.
Comment
-
Comment