Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek
Wyświetlenie odpowiedzi
Hattrick
Collapse
X
-
-
-
Zaraz zaraz ale po pierwsze primo to ja miałem 10 zwycięstw z rzędu a rywal 5, nie odpowiedziałeś czy to się zeruje (znaczy się pewność siebie) w przerwie między sezonami. Po drugie primo, pewność siebie miałem na pewno co najmniej lekko przesadzoną, podejrzewam że to właśnie przeważyło - ja miałem przesadzoną, a on np cudowną i jemu wszystko weszło a moi właśnie sobie postrzelali wszędzie tylko nie do siatki. No i po trzecie primo - czy trzymając psychologów przy wyśrubowanej pewności siebie nie pogarszam sytuacji?? Mnie się wydaje że oni pomagają tylko jak się przegrywa sporo meczów. Mam 0 psychologów...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziZaraz zaraz ale po pierwsze primo to ja miałem 10 zwycięstw z rzędu a rywal 5, nie odpowiedziałeś czy to się zeruje (znaczy się pewność siebie) w przerwie między sezonami.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziPo drugie primo, pewność siebie miałem na pewno co najmniej lekko przesadzoną, podejrzewam że to właśnie przeważyło - ja miałem przesadzoną, a on np cudowną i jemu wszystko weszło a moi właśnie sobie postrzelali wszędzie tylko nie do siatki. No i po trzecie primo - czy trzymając psychologów przy wyśrubowanej pewności siebie nie pogarszam sytuacji?? Mnie się wydaje że oni pomagają tylko jak się przegrywa sporo meczów. Mam 0 psychologów...
Dla pewności siebie kluczowe jest strzelanie dużej ilości bramek i wygrywanie do 0.Last edited by kopyr; 2009-02-16, 22:34.
Comment
-
-
Skoro tylu z nas gra w piłkę nożną, stwierdziłem, że najwyższy czas, by założyć browarbizową ligę. Z różnych powodów (pierwszy - w hattricku nie ma lig prywatnych) naszą ligę założyłem w X11.
Jak dołączyć do Browarbizowej ligi? Należy jedynie zarejestrować się na stronie xperteleven.com i złożyć podanie do ligi nr 194856, podając swój nick browarbizowy. Gra w lidze prywatnej nie wymaga gry w lidze oficjalnej.
Jak grać? Xperteleven głosi slogan, że to prosto jest w X11 grać, lecz trudno osiągnąć mistrzostwo. Mimo że w jednej lidze jestem już 7 sezon, zdarza mi się przegrywać z beniaminkami. Najważniejszym elementem w X11 jest ustawienie taktyki, opcje finansowe są zredukowane do minimum, a trenujemy tylko formę. Ważne jest również rozpoznanie dokładnego potencjału swoich graczy - ich umiejętności są podane tylko w przybliżony sposób.
W razie czego służę większą ilością informacji.
Mój zespół nazwałem Wędzone Portery Kopenhaga - myślę, że miłoby było, gdyby i inni utożsamiali się z rodzajami piwLotna ekspozytura browaru
Też Was kocham.
Comment
-
-
Kupiłem zawodnika (pomocnik środkowy) w trakcie sezonu. Pensja - 90 tys z hakiem. Nagle zaskakujący wzrost kosztów, zaczynamy nie wyrabiać się finansowo. Szukam przyczyny - pensje. Dalej - owemu zawodnikowi, ni stąd ni zowąd, pensja nagle skoczyła... do 150 tys. Może ktoś mi to wyjaśni? Kopyr?MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziKupiłem zawodnika (pomocnik środkowy) w trakcie sezonu. Pensja - 90 tys z hakiem. Nagle zaskakujący wzrost kosztów, zaczynamy nie wyrabiać się finansowo. Szukam przyczyny - pensje. Dalej - owemu zawodnikowi, ni stąd ni zowąd, pensja nagle skoczyła... do 150 tys. Może ktoś mi to wyjaśni? Kopyr?
Comment
-
-
Ciągle coś zmieniają w tym Hattricku. Tu jakaś nowość, tam coś "poprawią", wszystko idzie ku lepszemu... Nowy sezon się zaczął, gram sobie w PP i co... pierwszy kwiatek sezonu już za mną. Znowu ogłupiały jestem i nie wiem o co chodzi, ten HT jest już tak doskonały że pewnie i na wczorajszy wynik mojej drużyny znajdzie się jakieś wytłumaczenieMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek Wyświetlenie odpowiedziCiągle coś zmieniają w tym Hattricku. Tu jakaś nowość, tam coś "poprawią", wszystko idzie ku lepszemu... Nowy sezon się zaczął, gram sobie w PP i co... pierwszy kwiatek sezonu już za mną. Znowu ogłupiały jestem i nie wiem o co chodzi, ten HT jest już tak doskonały że pewnie i na wczorajszy wynik mojej drużyny znajdzie się jakieś wytłumaczenie
Wyrazy współczucia. Powinieneś to wygrać.
Comment
-
-
Witam,
kopyr - może inni starzy HT wyjadacze
ja też gram od jakiegos czasu - obecnie ósma liga. No i pojawił mi sie dylemat;
gram w pucharze - następny przeciwnik w zasięgu. Moge zagrać
442, z loddar 6,01, hat 122, taktyka solid, albo
352, loddar 6,34, hat 120, taktyka przeciętna.
Doświadczenie 442 - oczywiście 8, 532 - 4.
Niby powinienem wybrac wyzszy loddar - ale taktyka słabsza, i HO daje mniej szans.
Co byś zalecił - sugerowac się szansami w HO, czy wyższym loddar. - Jeśli nie problem, dzięki za odpowiedź.
pzdr
flood
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika flood Wyświetlenie odpowiedziCo byś zalecił - sugerowac się szansami w HO, czy wyższym loddar. - Jeśli nie problem, dzięki za odpowiedź.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTakże rację ma HO, granie niewyszkoloną techniką w PP nie ma sensu.
pzdr
flood
Comment
-
-
Dawno już nikt nic nie pisze w tym wątku. Ja nadal siedzę w 6 lidze... Nie rozumiem tego, właśnie ostatnio awansowała drużyna która na pensje wydaje połowę tego co ja a byli ode mnie lepsi, także w statach. Nie wiem na czym to polega, teoretycznie mam skład już na awans od 2-3 sezonów, a ciągle wyprzedzają mnie ekipy słabsze na papierze. Ale nawet ciężko idzie ze średniakami. Mam 2 nadprzyrodzonych pomocników, 1 tytanicznego, 1 skrzydłowy światowej klasy i 1 mistrzowski - i pomoc mam słabszą jak koleś co płaci swoim pomocnikom 10-20 tys tygodniowo. O co tu k... chodzi?? 2 napastników nadprzyrodzonych, pomocnicy ofensywnie ustawieni, z dobrymi podaniami, majątek na nich dałem a atak solidny. Taki sam mają kolesie bazujący na olśniewających. Głupi już w tym wszystkim jestem. Doszedłem do wniosku z desperacji że to chyba słaba forma ma wpływ na takie coś i to przez ciągły trening bramkarzy. Niby mam 3 asystentów ale z formą kiepsko cały czas. Postanowiłem zmienić więc trening na defensywę. Na początku będzie ciężko ale z czasem powinienem odbić się wyżej.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
Comment