W pierwszej rundzie gram z beniaminkiem VI ligi - zagram PIC'a i zobaczymy co będzie dalej.
Hattrick
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika konyWłaśnie dostałem drużynę - KS Mięczaki (8 miejsce w VIII.85)
Teraz się musze zorientować o co tu biega i niedługo Was powymiatam"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
W trzecim (a właściwie przed rozpoczęciem trzeciego) sezonie nabyłem suppka teraz będę mógł się jeszcze bardziej zatracić w HT"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Moi dwie dostali, pozostałe parametry analogicznie, tyle, że moi dwie bramki stracili. Na szczęscie 2. runda jest.
Comment
-
-
Ja też mogę wrócić do naszych meczy ponieważ mój debiut w PP wypadł fatalnie (i to mało powiedziane) Zaległego z Micro... nie mogę zagrać bo on jeszcze gra ale w następnej kolejce miałem grać z babalumkiem więc myślę że może mnie on wyzwać i rozpoczniemy następną kolejkę? Chyba że macie inne pomysły np: rozegranie następnej kolejki jak wszyscy skończą udział w PP?
Comment
-
-
Z PP się pożegnałem co poniekąd było do przewidzenia grałem PIC'a z VI ligowcem. Cieszy frekwencja - troszke kasiorki wpadło . Martwia dwie kontuzje obrońców. Przed pierwszym meczem ligowym mam wyautowanych 4 podstawowych piłkarzy (w tym 3 obrońców)
Mecz MRKS - Zimowe spokojnie może odbyć się w terminie inne zaś potem ...."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
To może stadion (472283) drużyny z mojej dawnej VIII ligi, z innego niż wasze drużyny regionu, a właściciel tak nie gra sparingów i loguje się od wielkiego dzwonaLast edited by biermann; 2006-01-05, 22:51."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment