Ok, wypaliło, a więc w środe 1 mecz awansem 5 kolejki - Kuźnia : Zimowe.
Hattrick
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekOk, wypaliło, a więc w środe 1 mecz awansem 5 kolejki - Kuźnia : Zimowe."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Początek sezonu jak z koszmaru, pierwszy mecz w plecy 2:5"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
No to pierwsze w historii zwyciestwo w lidze (w ogóle) i od razu lider! Po nieuchronnym spadku z 7 ligi poknałem na wyjeździe drugiego spadkowicza 4:0 i cel jest jasny - powrót już na równych warunkach do 7 ligiMRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Po fatalnym występie w PP jeszcze gorszy mecz na rozpęczecie ligi a do tego kontuzja podstawowego bramkarza A tak mi całkiem nieźle szło w poprzednim sezonie! Może macie jakiś pomysł na zmianę która zawsze się sprawdza a może być bardziej cierpliwym!W końcu to pierwszy mecz!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zimaPo fatalnym występie w PP jeszcze gorszy mecz na rozpęczecie ligi a do tego kontuzja podstawowego bramkarza A tak mi całkiem nieźle szło w poprzednim sezonie! Może macie jakiś pomysł na zmianę która zawsze się sprawdza a może być bardziej cierpliwym!W końcu to pierwszy mecz!
Najważniejszy jest trening, jeżeli stworzysz solidne podstawy ekonomiczne do rozwoju klubu, to wyniki same przyjdą zaraz za wzmocnieniami ;-)
U mnie rozpoczęcie seonu wymarzone, wygrana 4:2 na wyjeździe z drużyną, która mnie dwa razy objechała w zeszłym sezonie. Pierwszy krok na drodze do awansu uczyniony. W środę gram PP z szóstoligowcem, spodziewam się porażki - chyba tylko HT-Bug mógłby sprawić, ze to wygram.
PS: widzę, ze kolega dołączył do elytarnego grona posiadających supka, powitać, powitać.Last edited by kopyr; 2006-01-09, 20:31.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrZdecydowanie byc bardziej cierpliwym.
Najważniejszy jest trening, jeżeli stworzysz solidne podstawy ekonomiczne do rozwoju klubu, to wyniki same przyjdą zaraz za wzmocnieniami ;-)
U mnie rozpoczęcie seonu wymarzone, wygrana 4:2 na wyjeździe z drużyną, która mnie dwa razy objechała w zeszłym sezonie. Pierwszy krok na drodze do awansu uczyniony. W środę gram PP z szóstoligowcem, spodziewam się porażki - chyba tylko HT-Bug mógłby sprawić, ze to wygram.
PS: widzę, ze kolega dołączył do elytarnego grona posiadających supka, powitać, powitać.
To tylko demonstracyjny sopporter na 2 tygodnie po wypełnionej ankiecie HT. Kończy się w ten piątek! Ciekawa sprawa więc się zastanawiam czy go normalnie nia zakupić!
Comment
-
-
Ciekawa sprawa więc się zastanawiam czy go normalnie nia zakupić!
.... i pozegnac sie z wolnym czasem ))
juz jutro meczyk w PP ja przygotowalem mala niespodzianke dla mojego rywala, on chcial sie ze mna na pica umawiac - czego nie robie, ale dalem mu do zrozumienia ze i tak wygra cokolwiek zagram, mam nadzieje ze go ogram bo za bardzo nos do gory podnosi )) bedzie ciezko ale daje sobie jakies szanse
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WolfBeermam nadzieje ze go ogram bo za bardzo nos do gory podnosi )) bedzie ciezko ale daje sobie jakies szanse
Comment
-
-
Będę Wam kibicował i Arcemu też bo on też sie w PP ostał. Ja jutro mam debiut międzynarodowy przyjeżdża do mnie sparingpartner z Holandii."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
moj mecz w PP udal sie znakomicie wygralem 4:0 !!!!
jak na debiut w PP swoje wystepy oceniam na dobre wiem ze w nastepnej rundzie juz szans na wygrana nie mam , moj przeciwnik wyciaga pomoc solidny wysoki ))
bede probowal konterka ale nie wierze ze cos da sie ugrac
Comment
-
-
Czwarta kolejka wybitnie okrojona
Tylko jeden mecz
MRKS - Zimowe 1:0
tabela
Tabela po trzech kolejkach
1 Leszcze Puszczykowo 3 mecze 6 pkt bramki 9:3
2 Micro Browar Mokotowski 3 mecze 6 pkt 4:1
3 Zimowe Piątkowo 4 mecze 6 pkt 3:5
4 Bałtyk Poznań 3 mecze 4 pkt 6:8
5 MRKS Kuźnia Jawor 4 mecze 4 pkt 5:7
6 BK Oborniki 3 mecze 3 pkt 5:8
w tabeli uwzględniono 3 pkt dla Zimowe za mecz z Micro (narazie traktowane jako walkower)
W najbliższym tygodniu zostaną rozegrane
zaległy BK - Leszcze
i bieżący Zimowe - Bałtyk"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Druga kolejka ligowa niezwykle udana dla większości forumowych drużyn. Tylko dwie porażki i sześć zwycięstw.
Mamy m.in dwóch liderów (II i VII ligi), wiceliderów (VI i VII ligi) i nikogo na miejscach spadkowych
Moje Leszcze po postraszeniu, że polecą ich rybie łby wzięły się w garść i na PIC'u wygrały 4:0"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment