Hattrick

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • WolfBeer
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2005.03
    • 33

Kolejka bardzo dobra na naszej piwnej spolecznosci )

ja wygralem zupelnie sie tego niespodziewajac a moi zawodnicy widze na luzie dobrze w tą piłke kopią ))

Comment

• WolfBeer
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2005.03
      • 33

Upalny dzień na Zimowa polana, gdzie 967 fanów stawiło się na dzisiejszy mecz. Chociaż formalnym gospodarzem była drużyna Oborniki, dużo większą sympatią kibiców cieszyła się oczywiście Puszczykowo

to ciekawy text z dzisiejszego meczu )

Comment

• WolfBeer
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2005.03
        • 33

no i pozegnalem sie z PP przegralem 0:1 i troche zaluje ze gralem pica bo wynik pokazuje ze mialesz jakies szanse, ale coz juz za tydzien gram znowu w naszym pucharku

Comment

• kopyr
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2004.06
          • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WolfBeer
          Upalny dzień na Zimowa polana, gdzie 967 fanów stawiło się na dzisiejszy mecz. Chociaż formalnym gospodarzem była drużyna Oborniki, dużo większą sympatią kibiców cieszyła się oczywiście Puszczykowo

to ciekawy text z dzisiejszego meczu )
          Co potwierdza moje wątpliwości odnośnie tego, ze na stadionie z Wielkopolski, drużyna z tejże będzie miała atut własnego boiska. Nie dymiłem jesli chodzi o ten mecz, bo i tak nie liczyłem się w rozgrywce, a tak to przynajmniej dużo widzów przyszło. Gratulacje dla Biermanna, choć na moje nie miał prawa wygrać tego meczu, zwłaszcza, ze grał kontrę z mocniejsza pomocą. Miejmy nadzieję, ze teraz HT-Bug odwdzięczy mi się w lidze
          blog.kopyra.com

Comment

• kopyr
            • 2004.06
            • 9475

Mam pytanie, z drabinki wynika, że pozostał mi do rozegrania mecz z Micro Browarem Mokotowskim, jednak najpier powinno się odbyć spotkanie Bałtyku z Microbrowarem. Rozumiem, więc że z czystym sercem mogę sobie umawiać spara poza pucharkiem.
            pozdrawiam
            kopyr
            blog.kopyra.com

Comment

• babalumek
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2004.02
              • 1207

Przydałaby się właśnie aktualna tabela i rozpiska ostatniej kolejki - mam grać z Leszczami i zagram czy oni są dalej w PP?
              MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• biermann
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2001.09
                • 2552

Podsumowanie rundy (dopiero dzis ale pracując na nocki mam lekkie przestawienie czasoprzestrzenne )
                Zimowe - Bałtyk 1:2
                BK - Leszcze 1 : 2

Tabela po rozegranych meczach
                1 Leszcze Puszczykowo 4 mecze 9 pkt bramki 11:4
                2 Bałtyk Poznań 4 mecze 7 pkt 8:9
                3 Micro Browar Mokotowski 3 mecze 6 pkt 4:1
                4 Zimowe Piątkowo 5 meczy 6 pkt 4:7
                5 MRKS Kuźnia Jawor 4 mecze 4 pkt 5:7
                6 BK Oborniki 4 mecze 3 pkt 6:10
                w tabeli uwzględniono 3 pkt dla Zimowe za mecz z Micro (narazie traktowane jako walkower)

W tym tygodniu gramy
                Bałtyk - Micro (stadion 267273)
                Kuźnia - Leszcze ( stadion 863316)
                "Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
                Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
                Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
                Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
                Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.

Comment

• biermann
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2001.09
                  • 2552

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
                  Co potwierdza moje wątpliwości odnośnie tego, ze na stadionie z Wielkopolski, drużyna z tejże będzie miała atut własnego boiska. Nie dymiłem jesli chodzi o ten mecz, bo i tak nie liczyłem się w rozgrywce, a tak to przynajmniej dużo widzów przyszło. Gratulacje dla Biermanna, choć na moje nie miał prawa wygrać tego meczu, zwłaszcza, ze grał kontrę z mocniejsza pomocą. Miejmy nadzieję, ze teraz HT-Bug odwdzięczy mi się w lidze
                  sorki za nie dopatrzenie stadionowe... ale tak szybko mnie wyzwałeś, że nie zdążyłem tego przerobić tylko klapnąłem machinalnie.

Zasadniczo miałem inaczej z Tobą zagrać coś mi się przestawiło. No ale gra kontrą momo mocniejszej pomocy nie wpływa za bardzo na wynik meczu tylko na to, że ja na pewno nie wyprowadzę żadnej kontry. Czyli wygram tylko siłą ustawienia

Comment

• zima
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2005.10
                    • 13

Dla mnie już praktycznie skończył się puchar choć mogę jeszcze zagrać zaległy mecz z Micro-Browarem ale on już i tak nie wpłynie na sytuacje w tabeli! Mogę więc spokojnie umawiać się na inne sparingi! Poszedłem za przykładem kolegi Biermanna i zagram mecz z drużyną z VI ligi holenderskiej licząc na większą liczbę widzów i przez to większe wpływy do klubowego budżetu
                    Pozdrawiam i życzę wygranych w 3kolejce ligowej

Comment

• biermann
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.09
                      • 2552

W trzeciej kolejce wygrałem na wyjeździe z dotychczasowym liderem 2:1 i spadłem w tabeli o jedno miejsce . Teraz przede mną dwa mecze które powinienem wygrać i w sumie cztery (bo rewanże się zaczną), które zadecydują o awansie lub nie do VI ligi

Comment

• kony
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2005.08
                        • 1701

Mój pierwszy sukces w HT

W ramach zaliczania zadań obowiązkowych zmieniłem ustawienie na 3-5-2 i rozwaliłem dotychczasowego lidera 2-4 !
                        Dostałem nawet od niego gratulacje, był równie zaskoczony co i ja

Comment

• grzes_ch
                          Kapitan Lagerowej Marynarki
                          • 2003.10
                          • 612

Przeglądając ten wątek tak mnie zaraziliście że i ja debiutuje - niestety w 9 lidze . Na razie mam 3 miejsce ale się uczę.Nie wkładałem na razie dużo czasu ale od niedzieli siedzę w nim w każdej wolnej chwili. Mam nadzieję że już wiem o co chodzi ale pewnie wykorzystuje mechanizm w 40%.

Comment

• kopyr
                            • 2004.06
                            • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr
                            Miejmy nadzieję, ze teraz HT-Bug odwdzięczy mi się w lidze

Odwdzieczył mi się z nawiązką. Wygrany mecz przegrałem 3:2
                            Szlag mnie trafił nagły, a miała być taka piękna seria bez porażki.
                            blog.kopyra.com

Comment

• kopyr
                              • 2004.06
                              • 9475

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_ch
                              Przeglądając ten wątek tak mnie zaraziliście że i ja debiutuje - niestety w 9 lidze . Na razie mam 3 miejsce ale się uczę.Nie wkładałem na razie dużo czasu ale od niedzieli siedzę w nim w każdej wolnej chwili. Mam nadzieję że już wiem o co chodzi ale pewnie wykorzystuje mechanizm w 40%.
                              I to jest bardzo słuszna koncepcja. Jakbyś miał jakieś pytania, wątpliwości to pytaj tu, lub na HT-maila.
                              W HT liczy się trening, trening i jeszcze raz trening.
                              Powodzenia. Plus masz taki, ze nawet jak nie zajmiesz 1-2 miejsca, to i tak awansujesz, bo w przyszłym sezonie 8 ligę powiększą dwa razy, ale już potem do VII będzie trudniej.
                              blog.kopyra.com

Comment

• WolfBeer
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2005.03
                                • 33

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zima
                                Dla mnie już praktycznie skończył się puchar choć mogę jeszcze zagrać zaległy mecz z Micro-Browarem ale on już i tak nie wpłynie na sytuacje w tabeli!
                                jak to nie wplynie, na moja na pewno wplynie, bo mam caly czas szanse na zwyciestwo

Comment

Przetwarzanie...
                                X