Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika WolfBeer
Hattrick
Collapse
X
-
Last edited by biermann; 2006-02-06, 10:28."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
-
-
A ja potrzebuję jakiś fajny stadion neutralny na pucharek w przyszłym tygodniu . A co do HO to też go już używam ale mam mieszane uczucia , szczególnie jeśli chodzi o symulację meczu. Jeszcze nigdy się nie sprawdził. I dlatego to pytanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzes_chA ja potrzebuję jakiś fajny stadion neutralny na pucharek w przyszłym tygodniu . A co do HO to też go już używam ale mam mieszane uczucia , szczególnie jeśli chodzi o symulację meczu. Jeszcze nigdy się nie sprawdził. I dlatego to pytanie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrAle to juz urok rachunku prawdopodobieństwa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannTeraz przede mną dwa mecze które powinienem wygrać i w sumie cztery (bo rewanże się zaczną), które zadecydują o awansie lub nie do VI ligi"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNo i niestety mażenia o VI lidze w tym sezonie trzeba odłożyć... dwa mecze, które miałem wygrać teoretycznie na PIC'u zremisowałem, potem przegrałem z aktualnym liderem i juz strata 7 pkt do drugiego miejsca obiętego awansem.
No ja też pierwszego zadka z pola wyciągnąłem ze szkółki, ale niestety staruch - 19 lat. Choć dobre i to. W zeszłej kolejce zadowalający bramkarz przed skokiem na solida.
Comment
-
-
Ponieważ zaczęło mi się żle układać w hattricku ( owszem wygrywam ale finanse pod psem ) zacząłem rozglądać się za innymi grami aby zabezpieczyć sobie tyły.
Trafiłem na razie i przetestowałem Freekick i Managerzone.
Free nie dorasta do pięt hattrickowi ale Manager owszem pod względem graficznym i ustawień. Czy macie może jakieś doświadczenia z innymi managerami.
Comment
-
-
grałem zarówno w freekicka i managerzone.. obie niestety nie dorastaja do pięt hattrickowi. managerzone owszem - ma duzo bajerow, graficznie fajny.. ale brak tej iskry
jest jeszcze sokker.org - swego czasu sporo gralem, nie powiem - wciagnelo mnie troche. ale zrezygnowalem ze wzgledow czasowych. sokker to polski produkt
Comment
-
-
Czas na małe podsumowanie browar.bizowych hattrickowców w końcu zakończyła się runda, a w niedziele ruszają rewanże
zaczynamy od góry
II liga : Olimpia Zambrów 2 miejsce ze sporymi szansami na awans (1 pkt za liderem), nadal w PP
VI liga: Micro-Browar Mokotowski 2 miejsce (3 pkt za liderem)
VII liga: Bałtyk Poznań 5 miejsce (3 pkt nad miejscem spadkowym)
VII liga: BK Oborniki Śląskie 4 miejsce (3 pkt do miejsca premiowanego awansem)
VII liga: Zimowe Piątkowo 2 miejsce (3 pkt straty do lidera)
VII liga: Leszcze Puszczykowo 5 miejsce (4 pkt nad miejscem spadkowym)
VIII liga: KS Mięczaki 6 miejsce (3 pkt nad miejscem spadkowym)
VIII liga: MRKS Kuźnia Jawor 2 miejsce (2 pkt straty do lidera)
VIII liga: piwosze opalenica 5 miejsce (6 pkt nad miejscem spadkowym)
IX liga drużyna grzes_ch'a niestety nie namierzona - prosze o podanie nazwyLast edited by biermann; 2006-02-24, 09:32."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
-
grzes_ch vel gregor_ch - drużyna grzeton ( id 1046858 ) Liga:IX.197 miejsce 5 - sześć punktów straty do drużyny awansującej i 10 punktów przewagi nad drużyną ostatnią ( na szczęście spadek mi nie grozi - ale to jest tak jak człowiek zaczyna grać bez przeczytania poradnika) ale mam i osiągnięcia aktualnie ćwierćfinał pucharu ZPW.
A może by tak puchar browarbizowy raz jeszcze w nowej rundzie.
Comment
-
-
Gdyby Chuck Norris był zawodnikiem w Hattricku
Chuck Norris
Lat 60, boski stan formy, zdrowy
Jest uwielbiany przez zespół, spokojny i prawy
Poziom doświadczenia boski, przywódca boski.
Narodowość: USA
Wskaźnik TSI: 43 123 435 143 148 820
Pensja: 123 234 522 368 zł/tydzień w tym premia 20%
Właściciel: chuck nie ma wlasciciela
Kartek: 0
Kontuzje: zdrowy
Specjalność: Kop z Polobrotu
Kondycja: boski Bramkarz: boski
Rozgrywanie: boski Podania: fatalny (chuck nie podaje)
Skrzydłowy: boski Defensywa: boski
Skuteczność: boski St.fragmenty: boski"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Comment
-
Comment