Z tym stadionem to jest teraz tak jak już pisałem wcześniej - ja w 6 lidze nawet kompletu 12 tys nie mam jak przegram 2-3 mecze, a pisali mi tu niektórzy że kompletu to mogę nie mieć grając jako ost drużyna w tabeli z przedostatnią. Także na razie się wstrzymuję i czekam na rozwój wypadków, bowiem dziwne rzeczy zaczynają się u mnie dziać. Kolesie chcą do 5 ligi awansować "dołem" bowiem jest ta 6 liga za mocna i wyrównana żeby normalnie co sezon ktoś awansował.
Hattrick
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaGłupie pytanie...
Za prawego napastnika przeciwnika odpowiada mój lewy obrońca, nie?Last edited by kopyr; 2006-10-01, 07:38.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrJeśli chodzi Ci o to, kto gra na przeciw prawego napastnika przeciwnika, to odpowiedź brzmi: tak. Napisz do czego potrzebna jest ta informacja, bo może być zupełnie inaczej. Ale generalnie do porównywania statów porównuje się prawy napad, z lewą obroną rywala itd.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika setaW siódmej i ósmej kolejce mam dwumecz z drużyną, która podobnie jak ja ma komplet zwycięstw.
Witej ósma ligo!!
Comment
-
-
W ogóle możesz się pożegnać z treningiem - dla wszystkich graczy.
Z jakimś ułamkiem Klubu Kibica też...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
W browar.biz: smrtan | w Piweczko.org: slobodan
Mój browar domowy
Etykiety moich piw domowych
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekOstatnio oddałem walkowera w lidze, bowiem zacięcie walcze o... spadek. Czy w związku z tym przepada mi trening gracza którego wystawiłem w tym meczu do składu???????
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyrTo głupio zrobiłeś - wystarczyło wystawić na trenowanych pozycjach juniorków, a na nietrenowanych jakichś leszczy lub pozamieniać im pozycje na boisku, typu napstnika na bramie, bramkarza na skrzydle itd. Do tego zagrać PICa i wszystko byłoby ok. Walkower to tak niehonorowo, a do tego jest tak jak pisze smrtan, zapomniej o treningu, no i mniej kibiców na następnym meczu.MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumekWiem ale mam trochę dziwną sytuację w lidze i miałem podstawy by twierdzić że przeciwnik też może chcieć dać walkowera. No to straciłem trening bramkarza, bo trenuje 2 bramkarzy ale drugi zagrał w sparingu więc chyba ok. W ogóle głupio trafiłem jak zwykle i sezon ten jest dla mnie stracony, a że mam stosunkowo mały KK to przez tydzień 8 kibiców mi tylko zwiało...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyra na nietrenowanych jakichś leszczy ."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika babalumek...No to straciłem trening bramkarza, bo trenuje 2 bramkarzy ale drugi zagrał w sparingu więc chyba ok.
stracisz też bodaj 3% KK - ale kiedy jest raport dotyczący tego to nie mam pojęcia - nigdy nie dałem walkowera...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika smrtanjak już zostało komisyjnie stwierdzone straciłeś trening obu bramkarzy - o czym dobitnie przekonasz się za około 3 godziny
stracisz też bodaj 3% KK - ale kiedy jest raport dotyczący tego to nie mam pojęcia - nigdy nie dałem walkowera...MRKS Kuźnia Jawor
WTS Sparta Wrocław
Comment
-
-
Lepiej dać ustawienie z kosmosu (bramkarze na atak, trener na bramkę itd) niż dawać WO i tracić cały tydzień... Zasady niby dziwna ale... w sumie WO to nic normalnego więc faktycznie "kara" w jakiś tam sposób adekwatna do sytuacji...Piweczko Roku 2007 rozstrzygnięte!
Mój browar domowy
Comment
-
Comment