500000

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Hannibal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.03
    • 1426

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Ja też Art nie wiem, ale dlaczegoi zacytowałeś akurat mojego posta to juz tym bardziej nie rozumiem
    Po to chyba, żeby pociągnać dalej wątek. Nie chodzi tu zapewne o wyrażenie odmiennego zdania, ale zgodzenia się z twoim, i dodania czegoś jeszcze od siebie. Tak ja to widzę.
    Last edited by Hannibal; 2005-06-25, 11:04.
    "All the good things for those who wait"

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Hannibal
      Po to chyba, żeby pociągnać dalej wątek. Nie chodzi tu zapewne o wyrażenie odmiennego zdania, ale zgodzenia się z twoim, i dodania czegoś jeszcze od siebie. Tak ja to widzę.
      Pewnie masz rację, jakoś schematycznie do tego podeszłam
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19260

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
        nie wiem czemu kilka osób się tak przykleiło do liczby Użytkowników. W czym Wam przeszkadzają osoby które zaglądają do serwisu raz na kilka miesięcy?
        ...ale tych, którzy nie logują się od bardzo dawna, np. 1 roku czy więcej to już można. w sumie i tak po takim czasie nie pamięta się, iż ma się gdzieś jakiś profil założony, o haśle nie wspomnę.
        Last edited by e-prezes; 2005-06-25, 11:41.

Comment

• adam16
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          • 2001.02
          • 9865

Wiele jest osób zarejestrowanych, a nie piszących na forum. Co nie znaczy że należy te osoby dyskryminować. Bo bywają Ci ludzie aktywni w inny sposób. Np dzięki jednemu z nich udało się nawiązać kontakt z byłym dyrektorem browaru w Raciborzu, dzięki czemu ten ostatni oprowadził naszą wycieczkę. Tak więc nie piszący nie oznacza jednocześnie nie aktywnego.
          Osoba o której piszę nosi nick Teodor. I w tym miejscu, także należą się mu podziękowania.
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Audi
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.03
            • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
            ...ale tych, którzy nie logują się od bardzo dawna, np. 1 roku czy więcej to już można. w sumie i tak po takim czasie nie pamięta się, iż ma się gdzieś jakiś profil założony, o haśle nie wspomnę.
            ART może zrobić w profilu każdemu opcje "data ostatniego logowania" ??

Na takim małym forum (osiedlowym) gdzie jestem zarejestrowany w regulaminie jest :

Konto użytkownika, który przez 50 dni od dnia rejestracji nie opublikował żadnego posta, zostaje usunięte.

Comment

• Andi
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2001.07
              • 1915

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
              Wiele jest osób zarejestrowanych, a nie piszących na forum. Co nie znaczy że należy te osoby dyskryminować. Bo bywają Ci ludzie aktywni w inny sposób. Np dzięki jednemu z nich udało się nawiązać kontakt z byłym dyrektorem browaru w Raciborzu, dzięki czemu ten ostatni oprowadził naszą wycieczkę. Tak więc nie piszący nie oznacza jednocześnie nie aktywnego.
              Osoba o której piszę nosi nick Teodor. I w tym miejscu, także należą się mu podziękowania.
              A czy to tak trudno usiasc i napisac od czasu jakies zdanie np ja mam takie a takie mozliwosci i Forum Browaru bedzie moglo zwiedzic taki a taki browar.
              Trudno mi sie z tym jakos pogodzic ze ktos jest od 2003 roku uzytkownikiem forum i nie jest w stanie nawet sie osobiscie przedstawic.
              Czyzby ktos taki nas obserwowal ale sie uwazal za cos lepszego? i z taka pospolita mazia nie chce miec nic do czynienia
              Wybacz mi Adam ale to jakos do mnie nie dociera ale lepiej zamilkne bo znöw dostane Banana
              Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• arcy
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                • 2002.07
                • 7538

Od mojej rejestracji w Browarze do pierwszego posta minęły niemal dokładnie 2 lata. Co nie oznacza, że w tym czasie nie zaglądałem do serwisu, choć niekoniecznie musiałem czytać forum od deski do deski.

Comment

• Krzysiu
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2001.02
                  • 14936

Audi i Andi - pozostawcie zarządzanie forum właścicielowi. Od składania propozycji zmian (najlepiej - z uzasadnieniem) jest odpowiedni dział.

A tak a propos - czemu miałoby służyć usuwanie zarejestrowanych użytkowników, którzy się nie logują?
                  Last edited by Krzysiu; 2005-06-25, 18:13.

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Audi
                    ART może zrobić w profilu każdemu opcje "data ostatniego logowania" ??

Na takim małym forum (osiedlowym) gdzie jestem zarejestrowany w regulaminie jest :
                    Czytaj post Krzysia
                    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Andi
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.07
                      • 1915

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                      Audi i Andi - pozostawcie zarządzanie forum właścicielowi. Od składania propozycji zmian (najlepiej - z uzasadnieniem) jest odpowiedni dział.

A tak a propos - czemu miałoby służyć usuwanie zarejestrowanych użytkowników, którzy się nie logują?
                      Tak masz racje chociaz 1 raz sie z toba nie zgadzam moze to dlatego ze jest sobota i jestes przed impreza z tad ten lagodny ton.
                      Najlepiej zamilknac i odezwac sie za jakies 2-3 lata

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                        A czy to tak trudno usiasc i napisac od czasu jakies zdanie np ja mam takie a takie mozliwosci i Forum Browaru bedzie moglo zwiedzic taki a taki browar.
                        Trudno mi sie z tym jakos pogodzic ze ktos jest od 2003 roku uzytkownikiem forum i nie jest w stanie nawet sie osobiscie przedstawic.
                        Czyzby ktos taki nas obserwowal ale sie uwazal za cos lepszego? i z taka pospolita mazia nie chce miec nic do czynienia
                        Wybacz mi Adam ale to jakos do mnie nie dociera ale lepiej zamilkne bo znöw dostane Banana
                        jak zwykle starasz się zajątrzyć sprawę. daj wreszcie spokój tym co się nie odzywają na Forum. niektórzy się rejestrują nie po to by używać sobie na forum tylko by mieć dostęp do innych części serwisu.

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
                          mAD'MINd
                          🥛🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.02
                          • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
                          Tak masz racje chociaz 1 raz sie z toba nie zgadzam moze to dlatego ze jest sobota i jestes przed impreza z tad ten lagodny ton.
                          Najlepiej zamilknac i odezwac sie za jakies 2-3 lata
                          Jeśli masz zamieszczać takie teksty to może jest to opcja do przemyślenia

Comment

• Twilight_Alehouse
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2004.06
                            • 6310

jak zwykle starasz się zajątrzyć sprawę. daj wreszcie spokój tym co się nie odzywają na Forum. niektórzy się rejestrują nie po to by używać sobie na forum tylko by mieć dostęp do innych części serwisu.
                            A przecież do tego nie jest potrzebna rejestracja.
                            Gdy postuluję usunięcie martwych dusz, nie mam na myśli osób które tu zaglądają choć nie mają ani jednego posta na koncie. Wielokrotnie na liście obecnych widywałem osoby zareestrowane 2-3 lata temu i mające zero postów na koncie. Takich nie chcę wyrzucać, bo zaglądają Ale powiedz sam, po co trzymać rejestracje osób które od pół roku albo roku ani razu się nie zalogowały, już nie mówiąc o tym, że nie napisały?
                            Poza tym taka ilość martwych dusz stwarza duże problemy przy przeglądaniu listy wszystkich użytkowników.

Comment

• Andi
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2001.07
                              • 1915

Jeśli masz zamieszczać takie teksty to może jest to opcja do przemyślenia
                              Widze ze jestem powaznie przesladowany za to ze wyrazam moje mysli bez ogrödek i to nie tylko w tym temacie.
                              No cöz czas zeby sie zastanowic albo przyjac ta sugerowana obcje od ARTa albo sie zastanowic gdzie zyjemy w 21 Wieku.

Comment

• ART
                                mAD'MINd
                                🥛🥛🥛🥛🥛
                                • 2001.02
                                • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                                A przecież do tego nie jest potrzebna rejestracja.
                                jest potrzebna.

Gdy postuluję usunięcie martwych dusz, nie mam na myśli osób które tu zaglądają choć nie mają ani jednego posta na koncie. Wielokrotnie na liście obecnych widywałem osoby zareestrowane 2-3 lata temu i mające zero postów na koncie. Takich nie chcę wyrzucać, bo zaglądają Ale powiedz sam, po co trzymać rejestracje osób które od pół roku albo roku ani razu się nie zalogowały, już nie mówiąc o tym, że nie napisały?
                                1) nie chcę sobie stwarzać dodatkowego zajęcia, którego pozytywne skutki są wątpliwe.
                                2) nie chce nieskończoną liczbę razy tłumaczyć się osobom których konta zostały usunięte bo się nie logowali powyżej jakiegoś ustalonego okresu czasu
                                3) i tak dalej i tak dalej...

Poza tym taka ilość martwych dusz stwarza duże problemy przy przeglądaniu listy wszystkich użytkowników.
                                jest dział gdzie można zgłaszać swoje propozycje zmian i usprawnień. wcześniej nikt mi ie sygnalizował takich problemów.

Comment

Przetwarzanie...
                                X