500000

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Andi
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2001.07
    • 1915

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    Jeśli masz zamieszczać takie teksty to może jest to opcja do przemyślenia
    Wystarczy postawic jakas Malupe czy cos tam innego typu
    I juz wszystko jest zalatwione.Nikt na nikogo sie nie obraza i wszystkim wszystko pasuje.
    Nawet najbardziej niedozeczne slowa zostaja potraktowane jako Zart-przynajmniej dla tych co te Malupy stawiaja.
    Ze ja sie na Zartach nie znam i wale prosto z mostu to juz nie pasuje-chocbym nawet 66 Malup wstawil.Smutne to ale cos w tym jest
    Kolekcja i wymiana kapsli piwnych

http://www.andreas-kronkorken.de

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Andi
      Wystarczy postawic jakas Malupe czy cos tam innego typu
      I juz wszystko jest zalatwione.Nikt na nikogo sie nie obraza i wszystkim wszystko pasuje.
      Nawet najbardziej niedozeczne slowa zostaja potraktowane jako Zart-przynajmniej dla tych co te Malupy stawiaja.
      Ze ja sie na Zartach nie znam i wale prosto z mostu to juz nie pasuje-chocbym nawet 66 Malup wstawil.Smutne to ale cos w tym jest
      pozwolę sobie użyć takiego podblokowego stwierdzenia artykułowanego przez nastolatków minionej epoki:

nie kumam bazy.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

pozwolę sobie użyć takiego podblokowego stwierdzenia artykułowanego przez nastolatków minionej epoki:

nie kumam bazy.
        Chodzi chyba o Małpę, znaną powszechniej jako Morda

Comment

• Twilight_Alehouse
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2004.06
          • 6310

jest potrzebna.
          Chyba że tak. A mogę zapytać o jakie części serwisu Ci chodzi?
          1) nie chcę sobie stwarzać dodatkowego zajęcia, którego pozytywne skutki są wątpliwe.
          Według mnie nie są wątpliwe, ale mogę przyznać, że nieznaczne.
          2) nie chce nieskończoną liczbę razy tłumaczyć się osobom których konta zostały usunięte bo się nie logowali powyżej jakiegoś ustalonego okresu czasu
          To akurat łatwo byłoby załatwić odpowiednią informacją podawaną w momencie rejestracji, ostrzegającą, że po takim to a takim czasie nielogowania się konto zostanie usunięte.
          jest dział gdzie można zgłaszać swoje propozycje zmian i usprawnień. wcześniej nikt mi ie sygnalizował takich problemów.
          Pewnie że jest, niemniej i tak chyba nie ma sensu tam tego zamieszczać skoro jesteś niechętny kasowaniu martwych kont.
          Zapewne sądzisz, że kłócimy się o bzdurę, jednak mechanizm kasowania nieaktywnych kont widywałem już na bardzo wielu forach i z tego powodu wydaje mi się czymś oczywistym. Przyznaję jednak, że rzecz jest błaha i skoro tak niechętnie podchodzisz do niej, rezygnuję z dyskusji, bo szkoda naszego wspólnego czasu

Comment

• Krzysiu
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2001.02
            • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
            ... Ale powiedz sam, po co trzymać rejestracje osób które od pół roku albo roku ani razu się nie zalogowały, już nie mówiąc o tym, że nie napisały?...
            No to zadam jeszcze raz to samo pytanie - jaki jest cel tego usuwania? Jesli tylko skrócenie listy użytkowników, to moim zdaniem jest to cel nader wątpliwy.

To, że ktoś się nie zalogował, nie znaczy, że nie zagląda. Forum można przeglądać jako gość - przed chwilą było na forum: Zarejestrowani: 33 Goście: 41. Jak widać, gości jest więcej.

Comment

• adam16
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              • 2001.02
              • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
              No to zadam jeszcze raz to samo pytanie - jaki jest cel tego usuwania? Jesli tylko skrócenie listy użytkowników, to moim zdaniem jest to cel nader wątpliwy.

To, że ktoś się nie zalogował, nie znaczy, że nie zagląda. Forum można przeglądać jako gość - przed chwilą było na forum: Zarejestrowani: 33 Goście: 41. Jak widać, gości jest więcej.
              To raz.
              A dwa - nie trzeba swojej aktywności wykazywać ilością postów zamieszczanych na forum.
              Krzysiu - zdrowie
              Last edited by adam16; 2005-06-25, 22:12.
              Browar Hajduki.
              adam16@browar.biz
              Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Twilight_Alehouse
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.06
                • 6310

Taki, że daje lepsze pojęcie o forumowiczach. Zapewne wiele z tych martwych dusz zarejestrowało się na zasadzie: o, nowe forum, można pogadać o piwie. Nareszcie znajdę kogoś, z kim można pogadać o Warce Strong i Dębowym! I jak taki ktoś zaczyna czytać o jakichś ezoterycznych Żninach, Lwówkach i innych porterach, czy też, o zgrozo, o browarnictwie amatorskim, rezygnuje z forum. Nie chcę się tu jakoś szczególnie silić na elitarność, ale aktywnymi forumowiczami stają się raczej ludzie, dla których istnieje coś więcej niż Lech i Tyskie.
                Ech, a miałem się już nie odzywać...

Comment

• Twilight_Alehouse
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2004.06
                  • 6310

Jak dla mnie to jest właśnie argumentem na rzecz tego, że wcale nie trzeba być zarejestrowanym żeby korzystać z forum.

Comment

• Twilight_Alehouse
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2004.06
                    • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
                    nie trzeba swojej aktywności wykazywać ilością postów zamieszczanych na forum.
                    Oczywiście że nie. Ale porzebna jest choć szczątkowa aktywność. A za szczątkową uważam właśnie samo logowanie się choćby raz na pół roku. Więcej nie wymagam.

Comment

• adam16
                      • 2001.02
                      • 9865

Oczywiście że nie. Ale porzebna jest choć szczątkowa aktywność. A za szczątkową uważam właśnie samo logowanie się choćby raz na pół roku. Więcej nie wymagam.
                      I tu rodzi się pytanie - skąd wiesz, że te osoby nie zalogowują się, choćby i tylko raz na ruski rok? Zdaje się, że takie dane ma tylko admin. Zresztą jak się ktoś już zarejestrował to dajmy mu szansę, że nawet po długim czasie będzie mógł się zalogować. Nie zniechęcajmy ludzi.
                      Trochę liberalizmu.
                      Browar Hajduki.
                      adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• Twilight_Alehouse
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2004.06
                        • 6310

I tu rodzi się pytanie - skąd wiesz, że te osoby nie zalogowują się, choćby i tylko raz na ruski rok? Zdaje się, że takie dane ma tylko admin. Zresztą jak się ktoś już zarejestrował to dajmy mu szansę, że nawet po długim czasie będzie mógł się zalogować. Nie zniechęcajmy ludzi.
                        Trochę liberalizmu.
                        Na pewno tylko Admin. Choć uważam, że data ostatniego logowania powinna być podawana w profilu i chyba to zgłoszę w Księdze Skarg i Wniosków
                        Powtórzę: jeśli ktoś loguje się raz do roku, to prawdopodobieństwo, że potrzebne są mu korzyści zapewniane przez logowanie oscyluje w granicach zera. Jeśli potrzeba mu czegoś więcej, to loguje się częściej i problem ma z głowy.

Comment

• adam16
                          • 2001.02
                          • 9865

Na pewno tylko Admin. Choć uważam, że data ostatniego logowania powinna być podawana w profilu i chyba to zgłoszę w Księdze Skarg i Wniosków
                          Powtórzę: jeśli ktoś loguje się raz do roku, to prawdopodobieństwo, że potrzebne są mu korzyści zapewniane przez logowanie oscyluje w granicach zera. Jeśli potrzeba mu czegoś więcej, to loguje się częściej i problem ma z głowy.
                          Czyżbyś chciał kontrolować kto i kiedy się loguje? To mi pachnie Wielkim Bratem.
                          Wystarczy kontrola Wielkiego Admina
                          Last edited by adam16; 2005-06-25, 22:39.
                          Browar Hajduki.
                          adam16@browar.biz

Comment

• Twilight_Alehouse
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2004.06
                            • 6310

Czyżbyś chciał kontrolować kto i kiedy się loguje? To mi pachnie Wielkim Bratem.
                            Wystarczy kontrola Wielkiego Admina
                            Wcale nie chcę nikogo kontrolować.
                            Chodzi mi po prostu o to, że jeśli poczytam sobie czyjś profil i na podstawie informacji tam zawartych zechcę się z owym kimś w jakimś tam celu skontaktować, wolę wiedzieć, czy dana osoba logowała się ostatnio tydzień temu, a więc kontakt może dojść do skutku, czy też dwa lata temu, a więc raczej nie. Ot, czysty pragmatyzm.

Comment

• peter007
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.06
                              • 2820

A tak niewinnie się temat zaczął
                              Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się

Comment

• adam16
                                • 2001.02
                                • 9865

Wcale nie chcę nikogo kontrolować.
                                Chodzi mi po prostu o to, że jeśli poczytam sobie czyjś profil i na podstawie informacji tam zawartych zechcę się z owym kimś w jakimś tam celu skontaktować, wolę wiedzieć, czy dana osoba logowała się ostatnio tydzień temu, a więc kontakt może dojść do skutku, czy też dwa lata temu, a więc raczej nie. Ot, czysty pragmatyzm.
                                To trzeba by jeszcze rozwiązac jedną kwestię. Otóż teraz można się logować jako "tajniak". Niektórzy wolą pozostawać niedostrzegani.
                                Browar Hajduki.
                                adam16@browar.biz

Comment

Przetwarzanie...
                                X