Na podstawie myśli, którą zapodał Arcy w temacie o paradzie równości, pozwalam sobie (z wypiekami ) postawić takie pytanie.
Czy chciałbym miec Krzysia za sąsiada?
Collapse
X
-
To byłby pierwszy sąsiad którego bym zabił
..... i wypił całe piwo z piwnicyWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarekA gdybyś nie trafił z terminem zabójstwa....Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Termin trzebaby dokładnie zaplanować i uzgodnić z pozostałymi chętnymi sąsiadami . Sąsiadów można niby wyrolować, ale to się może skończyć kolejnym mordem .
Tematu o paradzie równości (tfu ), nie przeglądałem (, bo będę wkrótce się posilał), więc nawet nie wiem, kto, akurat którą opcję reprezentuje, ale to piwo w piwnicy mnie kusi...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Ja bardzo chętnie, zawsze byłoby komu piwo podpijać Zapewne z wzajemnością
Comment
-
-
Ja Krzysia widziałem dwa razy w życiu więc trudno mi ocenić czy by się nadawał na mego wymarzonego sąsiada Z tekstów pisanych przez Krzysia na forum myślę, że tak. Ja chodze dość wcześnie spać a nie wiem czy Krzysiu nie puszcza głośnej muzyki techno po 23.00 . W ogóle cenię spokój w mieszkaniu. Staram się także szanować spokój sąsiadów. Krzysiu czy Ty np. tłuczesz się po domu o trzeciej nad ranem w drewniakach??
Dużym plusem byłaby na pewno możliwość konfrontacji browarnictwa amatorskiego z takim sąsiadem jak KrzysiuMM961
4:-)
Comment
-
-
Jak narazie to widzę, że Krzysiu się podbuduje tą ankietą i znowu zacznie pyskować na forumD
Comment
-
-
Zgadzam się z JAcksonem. Z wypowiedzi na Forum jawi się obraz Krzysia jako praworządnego obywatela, a do tego konkretnego i rzeczowego rozmówcy. Jego doświadczenie warzelne także świadczy na korzyść. Problemem może być jedynie "A ty maszeruj, maszeruj, głośno krzycz..." w niedzielę o 3 nad ranem.
Comment
-
-
Zaznaczyłem zdecydowanie tak.
Bo lubię ludzi.
Po za tym nie mam asfaltu na ulicy
Ale jakby chciał założyć oświetlenie to zmienię zdanie...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
To czy ja chciałbym Go za sąsiada to jedno.
Drugie, czy On by chciał mnie za sąsiada
A tak na poważnie zdecydowanie wolę Krzysia na żywo niż wirtualnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
Comment