Jakbym był myśliwym i nie byłoby w pobliżu zwierzyny do odstrzału sportowego, to czemu nie
Czy chciałbym miec Krzysia za sąsiada?
Collapse
X
-
Na razie "nie wiem"
Mimo, że parę razy Krzysia wypowiedzi nie podobały mi się i to bardzo, to uważam, że jest to jedna z niewielu osób na tym forum, które mówią co wyślą bez tchórzostwa, że będą krytykowane i nie cenzuruje swoich wypowiedzi by były "politycznie poprawne" jak to wielu czyni.
Jeżeli poznam go osobiście to "zdecydowanie tak", na razie "nie wiem".Ostatnia zmiana dokonana przez Mistrzu; 2005-06-27, 14:21.
Comment
-
-
Krzysiu, jak tylko dowiem się o jakimś wolnym mieszkanku w sąsiedztwie, zaraz dam Ci znaćBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A ja jestem na NIE! Po prostu w zbyt wielu kwestiach (np. polityka) mamy z Krzysiem zbieżny ogląd rzeczywistości i mieszkanie obok niego byłoby pewno niezmiernie nudne. Tak się złożyło, że z aktualnymi sąsiadami mogę przynajmniej wyżyć się werbalnie, rozruszać umysł, a nie tylko uskuteczniać wzajmne klepanie po plecach...
Comment
-
-
-
Ja (my z Tabletką) zagłosowaliśmy zdecydowanie tak.
Jest bardzo prawdopodobne, że będziemy mieć Krzysia za sąsiada (przeprowadzka) - i po prostu nie będzie innego wyjściaPiwo łączy ludzi, lecz poglądy na jego temat ich dzielą ....
Wiejski Browar Domowy "Garns 'n' Roses"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzZ wypowiedzi na Forum jawi się obraz Krzysia jako praworządnego obywatela
Comment
-
-
Comment
-
-
Ponieważ zagłosowałem na tak (i to zdecydowanie), mam pytanie do autora wątku: -Krzysiu, a czy ty chciałbyś mnie za sąsiada? Jestem białym mężczyzną, ochrzczonym antyklerykałem, toaistą, heterosexualnym gdy tylko zdaży się okazja, żyję bez ślubu, przeklinam na głos w kilku językach, nie chodzę do żadnego kościoła (tylko jako turysta), piję piwo co wieczór, opalam się na brązowo, studiowałem w ZSRR, nie pochwalam przemocy . Więc jak?Ostatnia zmiana dokonana przez zbysia; 2005-06-27, 17:43.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Zagłosowałem na Tak, w końcu spaliśmy już razem kilka razy (tym co brzydko myślą dodam tylko, że każdy sądzi wg siebie ) w jednym pokoju i się nie pożarlismy, więc jako sąsiedzi też byśmy się dogadaliŚwiat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
"W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."
"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysia...heterosexualnym gdy tylko zdaży się okazja...Ostatnia zmiana dokonana przez Mistrzu; 2005-06-27, 17:56.
Comment
-
Comment