Twoje doświadczenia z homoseksualistami.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • arcy
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2002.07
    • 7538

Gdyby mnie ktoś łapał za kolano, też zabroniłbym wszystkim mu podobnym zawierania związków małżeńskich

Comment

• Piecia
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.02
      • 3312

brakuje odpowiedzi: "nie wiem, nie interesuje mnie, czy ktoś jest homo czy hetero" (oczywiście do momentu, w którym taka osoba zaczyna składac niedwuznaczne propozycje)
      Koniec i bomba,
      Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• pieczarek
        • 2001.06
        • 5011

Piecia, ale czemu tylko do momentu, kiedy "taka" osoba zaczyna składać niedwuznaczne propozycje? Skoro preferencje homoseksualne wg zasad politycznej poprawności powinny być traktowane na równi z preferencjami heteroseksualnymi, to reakcja na niedwuznaczne propozycje osób hetero- i homoseksualnych powinny być jednakowe. Albo leję każdego/każdą w pysk (lub inaczej wyrażam swoją dezaprobatę), albo jednakowo ujmująco przystępuję do rozmów czy innych działań, które doprowadzą do oczekiwanego (badź nieoczekiwanego) rezultatu.

Comment

• adam16
          • 2001.02
          • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
          Piecia, ale czemu tylko do momentu, kiedy "taka" osoba zaczyna składać niedwuznaczne propozycje? Skoro preferencje homoseksualne wg zasad politycznej poprawności powinny być traktowane na równi z preferencjami heteroseksualnymi, to reakcja na niedwuznaczne propozycje osób hetero- i homoseksualnych powinny być jednakowe. Albo leję każdego/każdą w pysk (lub inaczej wyrażam swoją dezaprobatę), albo jednakowo ujmująco przystępuję do rozmów czy innych działań, które doprowadzą do oczekiwanego (badź nieoczekiwanego) rezultatu.
          Pieczarku, a zaloty każdej kobiety potraktujesz tak samo?
          Browar Hajduki.
          adam16@browar.biz
          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• zythum
            • 2001.08
            • 8305

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
            Tak, zauważyłam to - ale założę się, że On się jednak potajemnie myje i to nie tylko w piwie
            Przyznaj się, Zythumie!
            O tym cicho sza
            To inaczej miało być, przyjaciele,
            To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
            Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
            Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
            Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
            Królowie banków, fabryk, hut
            Tym mocni są, że każdy kradnie
            Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• pieczarek
              • 2001.06
              • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16
              Pieczarku, a zaloty każdej kobiety potraktujesz tak samo?
              Adamie Śląski XVI - nie przeczytałeś, o czym napisałem.
              Gdybyś przeczytał, to byś spytał mnie tak: A zaloty każdego sympatycznego mężczyzny i każdej sympatycznej kobiety traktujesz tak samo? Właśnie chodzi mi o to, że zgodnie z nową modą nie powinniśmy rozróżniać zalotów kobiet i mężczyzn. Czyjś heteroseksualizm, to zaścianek, zabobon, ciemnogród, mijająca zaszłość. Powiedzmy, że Ty nie gustujesz w mężczyznach. Ale skąd to wiesz? Próbowałeś i Ci nie smakowało? Bądź otwarty, pozbądź się swoich zahamowań. Nie bądź homofobem!

Comment

• adam16
                • 2001.02
                • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek
                Adamie Śląski XVI - nie przeczytałeś, o czym napisałem.
                Gdybyś przeczytał, to byś spytał mnie tak: A zaloty każdego sympatycznego mężczyzny i każdej sympatycznej kobiety traktujesz tak samo? Właśnie chodzi mi o to, że zgodnie z nową modą nie powinniśmy rozróżniać zalotów kobiet i mężczyzn. Czyjś heteroseksualizm, to zaścianek, zabobon, ciemnogród, mijająca zaszłość. Powiedzmy, że Ty nie gustujesz w mężczyznach. Ale skąd to wiesz? Próbowałeś i Ci nie smakowało? Bądź otwarty, pozbądź się swoich zahamowań. Nie bądź homofobem!
                Nie interesują mnie mężczyżni. Zaloty najsympatyczniejszego nawet faceta z góry uznaję za nie udane.
                Z Twojego postu wynikało - przynajmniej dla mnie - że polityczna poprawność, wymaga od nas przymowania (lub odrzucania) zalotów osób płci obojga. (Czyli zero dyskryminacji ze względu na płeć).
                Last edited by adam16; 2005-06-30, 22:52.
                Browar Hajduki.
                adam16@browar.biz
                Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• pieczarek
                  • 2001.06
                  • 5011

No właśnie Adamie, tyle tylko, że nie zero dyskryminacji ze względu na płeć, a zero ze względu na preferencje seksualne. Obojętnie, czy to mężczyzna heteroseksualny (ale ten raczej nie będzie się do Ciebie zalecał), czy mężczyzna homoseksualny, czy też kobieta dowolnej orientacji - Ty ewentualne zaloty powinieneś przyjmować jednakowo grzecznie lub jednakowo niegrzecznie. Z tym, że jeśli jesteś niegrzeczny wobec kobiet heteroseksualnych, to jesteś zwykłym chamidłem. Jeśli zaś jesteś niegrzeczny wobec homoseksualistów, burczysz i się opędzasz, to jesteś nie tylko chamem, ale także obrzydliwym homofobem. A to w dzisiejszych czasach śmierć cywilna. Takie są bowiem logiczne konsekwencje zasad politycznej poprawności.

W odpowiedzi na mój pierwszy post podałeś przykład kobiet o różnej urodzie, które mogą mi się podobać lub nie. A ja nic nie pisałem o "podobaniu się". Ja pisałem o poprawnym politycznie podejściu do zalotów osób płci dowolnej.

Comment

• cielak
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2004.03
                    • 2890

LajboCKi spotykają się przeważnie w "Domu Norymberdkim" na lanym Tucherku lub w "Namesti" na lanym Porterze Staropolskim. I właśnie w "Namesti" jakoś dziwnie zachowują się "chłopcy z tego baru" i jakoś tak inaczej się ubierają i w ogóle...
                    Ale my przeciwko nim nic nie mamy... tylko pośladki mocno zaciskamy.
                    zupka chmielowa dobra i zdrowa!!

Comment

Przetwarzanie...
                    X