Twoje doświadczenia z homoseksualistami.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darek99
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.04
    • 2147

Też zdarza mi się mieć „kontakt z osobami homoseksualnymi”
    Mieszkając w dużym mieście nie sposób jest na swojej drodze ich nie spotkać , i nie zaliczam się do ich wielbicieli, chodzi mi o tych panów których jest pełno na dworcach i w toaletach miejskich , widuję ich bardzo często jak spacerują po dworcu Centralnym szukając małolatów którzy uciekli z domu i nie mając pieniędzy na jedzenie albo narkotyki wypinają się tym panom za kilka złotówek.
    Zdarzyło mi się kilka razy jak korzystałem z miejskiej toalety że przy pisuarze miałem kibiców , ale to kilkanaście lat temu jak byłem młodszy i mniejszy, teraz to się nie zdarza.
    Jakiś czas temu też miałem okazję spotkać dwóch homoseksualistów, wracając z popijawy byłem zmuszony skorzystać z miejskiej toalety w podziemiach przy Mariocie , okazało się że w kabinie dwóch zakochanych w sobie panów urządziło sobie małą orgietkę a strasznie nie spodobało się to kobiecie która zbiera po złotówce za wejście , zrobiło się bardzo głośno i dopiero groźba wezwania policji przerwała tą randkę w hotelu za złotówkę, aż mi się lać odechciało jak to zobaczyłem.
    Tak właśnie postrzegam homoseksualistów w swoim mieście , może tylko ja tak to widzę , bo homoseksualiści opisywani na forum są jakby żywcem wyrwani z filmów kręconych w Hollywood.
    I proszę mi nie pisać że są to marginalne przypadki, w centrum Warszawy zwłaszcza na dworcach i knajpkach jest to plaga.
    Czymże jesteś śmierci ! Gdzie jest twój oścień?
    Skoro my istniejemy, śmierć jest nieobecna,
    skoro tylko śmierć się pojawi nas już nie ma.
    Epikur z Samos.

Comment

• Audi
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.03
      • 1682

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mistrzu
      Ale AUDIemu nie chodziło o liczbę postów tylko o gadatliwość tzn. szybkość ich „nabywania” ...

Aż dziwne że kol. zzz nie dodał(a) swoich 3 roszy w tym temacie

Comment

• Twilight_Alehouse
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2004.06
        • 6310

Darek99, przypuszczam że z taniego i względnie dostępnego seksu z małolatami na dworcu korzysta podobny odsetek homoseksualistów, co mężczyzn heteroseksualnych z nieletnimi dziewczynkami, a więc niewielki. A że jest to odsetek rzucający się w oczy, to już inna sprawa.

Comment

• darek99
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2002.04
          • 2147

No nie wiem czy jest ich tak niewielu, bardzo często podróżuję koleją a co za tym idzie przebywam na dworcu i dużo czasu spędzam też w centrum miasta i możesz mi wierzyć że nie są to sporadyczne przypadki , przez okres swojego dorosłego życia ( 20 lat ) widziałem tylu homoseksualistów na warszawskich ulicach że opinię o nich mam już wyrobioną
          Epikur z Samos.

Comment

• Twilight_Alehouse
            D(r)u(c)h nieuchwytny
            • 2004.06
            • 6310

Przyznam Ci się, że na Warszawie Centralnej przebywam dość często i geje nigdy nie rzucili mi się w oczy Na ulicach zresztą też nie. Stąd moja opinia jest cokolwiek odmienna.
            Last edited by Twilight_Alehouse; 2005-06-27, 22:59.

Comment

• Krzysiu
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2001.02
              • 14936

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
              Przyznam Ci się, że na Warszawie Centralnej przebywam dość często i geje nigdy nie rzucili mi się w oczy ...
              Może nie jesteś tak atrakcyjny seksualnie jak Darek99.

Ja zresztą też nie jestem. Ale jeżeli jakiś pan składa mi propozycję, zezwyczaj od razu walę w mordę i mam w pogardzie tolerancję.

Dla mnie "tolerancia" jest wybrykiem, a nie wartością.

Comment

• Twilight_Alehouse
                D(r)u(c)h nieuchwytny
                • 2004.06
                • 6310

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu
                Dla mnie "tolerancia" jest wybrykiem, a nie wartością.
                No tak, zamiast "tolerancji" wolisz "normalność"? Nic innego się nie spodziewałem.

Comment

• darek99
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2002.04
                  • 2147

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_Alehouse
                  Przyznam Ci się, że na Warszawie Centralnej przebywam dość często i geje nigdy nie rzucili mi się w oczy Na ulicach zresztą też nie. Stąd moja opinia jest cokolwiek odmienna.

Wszystko zależy od tego czy chcesz to widzieć , można być przy skrzyżowaniu Marszałkowskiej i Jerozolimskich i nie widzieć Pałacu Kultury
                  Epikur z Samos.

Comment

• darek99
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2002.04
                    • 2147

Może nie jesteś tak atrakcyjny seksualnie jak Darek99.
                    .
                    Dzięki Krzysiu
                    Epikur z Samos.

Comment

• jerzy
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2001.10
                      • 4707

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darek99
                      widziałem tylu homoseksualistów na warszawskich ulicach
                      Jestem pewien, że widziałeś znacznie, znacznie więcej - tylko nie wiedziałeś, że to homoseksualiści. Bo mało który sam sobie przyczepia "tabliczkę informacyjną" na czole. Niestety ci, którzy przyczepiają, są łatwo rozpoznawalni i jednocześnie obrzydliwi.

Ale jeżeli jakiś pan składa mi propozycję, zezwyczaj od razu walę w mordę i mam w pogardzie tolerancję.
                      Raz Cię popieram.
                      Podobnie jak wszystkie panie, które od razu walą torebką w łeb obślinionych pijaczków namolnie składających im tego typu propozycje.
                      browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• JAckson
                        Pułkownik Chmielowy Ekspert
                        🍼🍼
                        • 2004.05
                        • 6123

Spotykałem w swoim życiu do tej pory dwa typy homoseksualistów.

Jeden rodzaj to opisywany już wcześniej przypadek sąsiadki - lesbijki (po kilku latach transseksualisty) oraz chłopak o którym wiem, że czuł pociąg do chłopców i go realizował, ale nie wiem, czy nie czuł pociągu do dziewczyn. Trafił nawet do seminarium skąd został wydalony po kilku miesiącach, gdyż ochoczo wykazywał swoją odmienność . Po tym wydarzeniu chodził po parkach i obmacywał małych chłopców pod pozorem rewizji policyjnej!

Drugi rodzaj to faceci opisywani już wcześniej przez innych, świadczący swe usługi odpłatnie. Spotykani na różnych dworcach itp. W zasadzie to nie wiadomo czy to pederaści z zamiłowania do facetów czy do pieniędzy. Trudno wyczuć.

Pierwszy rodzaj miał cechę wspólną: dojrzewanie w rodzinie o niepełnym składzie (dzieczyna bez ojca z matką i babką , chłopak tylko z babką).

Drugi rodzaj to zwyczajne puszczalstwo za pieniądze lub narkotyki i w zasadzie nie ma o czym dyskutować.

Wydaje mi się, że psychika osób z pierwszej wymienionej grupy nie rozwinęła się prawidłowo (zresztą nie tylko w kierunku seksualności). Twierdzę, że tym ludziom należy się pomoc w postaci terapii psychicznej, a nie utwerdzanie ich w przekonaniu, że wszystko jest w porządku. W ten sposób bowie wyrządza im się jeszcze większą krzywdę.

W ankiecie nie wybieram więc żadnej opcji ponieważ miałem kontakt z homoseksualistami ale niektóre były negatywne inne zaś stosunkowo normalne. Zresztą, co znaczy pozytywny kontakt - udało nam się dogadać - więc chyba pozytywnie( przypadek trans-sąsiadki )

Pederastów którzy są wokoło ale ich nie rozpoznałem jako takich nie oceniam.
                        MM961
                        4:-)

Comment

• JAckson
                          🍼🍼
                          • 2004.05
                          • 6123

Zapomniałem o jeszcze jednej znanej mi grupie. W sumie robiącej na mnie najgorsze wrażenie. Nazwał bym ich: trendy-pederaści - młodzi ludzie próbujący połamać wszelkie normy etyczne. Obserwując tych ludzi zawsze zastanawiam się gdzie jest granica uwstecznienia się człowieka. Kontakty z nimi bardzo negatywne.
                          MM961
                          4:-)

Comment

• Małażonka
                            Major Piwnych Rewolucji
                            • 2003.03
                            • 4602

Kiedyś w radiu usłyszałam, że są homo-seksualiści i seksualiści - homo (podobnie zresztą jak hetero-seksualiści i seksualiści-hetero). I muszę się zgodzić z tą tezą. Pierwsza grupa to ludzie o takich, a nie innych preferencjach erotycznych, nie eksponujący swojej seksualności wszędzie i pod każdym pretekstem. I ja osobiście z tą grupą miałam do czynienia. Natomiast seksualiści (homo/hetero) to już zupełnie inna bajka - obściskiwanie i lizanie się na ulicach, zaczepianie obcych osób nagabując je do seksu, to nie tylko niesmaczne, ale i obrzydliwe. I nie napiszę, że takich osób nie widziałam - bo ilości hurtowe włóczą się po ulicach, ale osobiście ich nie znam i nie mam ochoty poznać (ani tych homo, ani tych hetero).

Comment

• zythum
                              • 2001.08
                              • 8305

Jakaś obsesja homoseksualizmu na forum. Panowie i panie hmoseksualiści toraptem max. 5 procent społeczeństwa. Czy warto w kółko zakładać ankiety i tematy? Chyba naprawdę są ważniejsze sprawy.
                              A co do kontaktów to ja miałem sporadyczne na imprezach i gdybym nie wiedział, że te osoby to homo to w życiu bym się sam nie domyślił. Aha -słyszałem opinię kobiet, że homo mężczyznę mozna odróżnić od hetero tym, że ten pierwszy ładnie pachnie, jest czysty i zadbany i używa kosmetyków
                              Uff ja na szczęście jestem hetero
                              Last edited by zythum; 2005-06-28, 12:06.
                              To inaczej miało być, przyjaciele,
                              To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                              Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                              Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                              Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                              Królowie banków, fabryk, hut
                              Tym mocni są, że każdy kradnie
                              Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• garfunkel
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2005.04
                                • 1068

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
                                Aha -słyszałem opinię kobiet, że homo mężczyznę mozna odróżnić od hetero tym, że ten pierwszy ładnie pachnie, jest czysty i zadbany i używa kosmetyków
                                Uff ja na szczęście jestem hetero
                                Zythumie! Jakże to!
                                Ja znam co najmniej kilku mężczyzn hetero, którzy też są czyści i ładnie pachną

Comment

Przetwarzanie...
                                X