Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel
Twoje doświadczenia z homoseksualistami.
Collapse
X
-
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPrzecież z postu Zythuma wynika, że On jest szczęśliwy, że nie musi być czysty i ładnie pachnieć
Tak, zauważyłam to - ale założę się, że On się jednak potajemnie myje i to nie tylko w piwie
Przyznaj się, Zythumie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelZythumie! Jakże to!
Ja znam co najmniej kilku mężczyzn hetero, którzy też są czyści i ładnie pachną
Bo to na pewno są kryptopedryle
Aha - tak jak Asia pisała - my mieliśmy całkiem pozytywne wrażenia jeśli chodzi o znajomość z ludźmi o nieco innych preferencjach seksualnych, a jedno co ich może wyróżniało, to duży dystans do siebie i poczucie humoru także na swój temat, czego u niektórych heteryków (nawet na tym forum) próżno szukaćbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iron...co ich może wyróżniało, to duży dystans do siebie i poczucie humoru także na swój temat, czego u niektórych heteryków (nawet na tym forum) próżno szukać...
Comment
-
-
Taraz w kwestii formalnej, zupełnie poważnie: i ja znam kilka osób, właściwie tylko mężczyzn- homoseksualnych. I, ci , których znam - to różne przypadki; jeden już jako młody chłopiec cierpiał, gdy odkrył zainteresowanie kolegami, na siłę chciał się zakochać w dziewczynie- nie udało mu się. Inny, to poeta, bardzo zdolny człowiek, świadomy swej wartości , szukający miłości( innego mężczyzny). Piszę o nich dlatego, że wiem, iż nigdy nie poszliby w paradzie równości czy też miłości, które z miłością i równością zazwyczaj nie mają nic wspólnego. Dlaczego nie poszliby? Bo wstyd im iść czasem w jednym szeregu z ludżmi, którzy z bolesnej często sprawy robią przedstawienie, dla których taki marsz to kolejna okazja , żeby pokrzyczeć, dobrze się pobawić, wszystko pod sztandarem walki o swoje prawa.
PS Tak już było i podczas krucjat, i tak jest- przykro mi to mówić- podczas pielgrzymek do mojego miasta. Wśród ludzi, którzy przychodzą realizować swoją wiarę mnóstwo jest takich, dla których fajną przygodą jest coś, co w skrócie określę wandalizmem. Patrzę na to co roku i ciągle nie mogę się z tym pogodzić.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyCzy aż tak bardzo różnili się od hetero z radia i telewizji?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkel(...)
PS Tak już było i podczas krucjat, i tak jest- przykro mi to mówić- podczas pielgrzymek do mojego miasta. Wśród ludzi, którzy przychodzą realizować swoją wiarę mnóstwo jest takich, dla których fajną przygodą jest coś, co w skrócie określę wandalizmem. Patrzę na to co roku i ciągle nie mogę się z tym pogodzić.MM961
4:-)
Comment
-
-
Miałem nie głosować - ale przypomniałem sobie, że raz w życiu całowałem się z lesbijką...
I to było pozytywne doświadczenie...
Potem z jej koleżanką, ąle to już inna bajka bo ona nie była lesbijką
Fajny był "sylwester" - a gospodarz ponoć był homo...fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Wiesz, ja też jestem lesbijką, bo wolę calować się z kobietamiWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
To była żeńska odmiena lesbijki do tego chojnie obdarzona przez naturęfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
-
Znam jednego homoseksualiste ale jego zachowanie było karygodne co wpływa na ogulną opinie homoseksualistów, otóż jadąc autobusem zaczoł mnie łapać za kolano.Osobiscie do tych ludzi nic nie mam i nie bede miał dopuki nie bedą mnie obmacywć i dopuki nie będą mogli zawierać związków małżeńskich i nie będą mieli prawa adopcjiSzklanka wody nie jednemu człowiekowi juz zaszkodziła, natomiast szklanka Pilznera nigdy."
Comment
-
Comment