mój urlop w lipcu już sie skończył bolnhorm jest wspaniały 150km w nogach ,może to opiszę na forum teraz czekam na urlop sierpniowy
Pa, pa wyjeżdżam na wczasy.
Collapse
X
-
To za niecałą godzinkę ruszamy w góry.Dwie puste skrzynki zapakowane do samochodu,tlf do browarów zapisane,adresy też -także można niedługo ruszać.Drżyj dzienniku piwny Prawie dwa tygodnie melanżu -ach jak cudownie.
Aha wracamy przez Wrocek ,ale nie zakładaliśmy tematu kiedy będziemy(zależy od stanu finansów ).Damy znać przez Jacksona i wtedy może Ktos będzie miał ochotę się z nami spotkać
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
No i w końcu ja też wyjeżdżam i to na całkiem długo. Planowany powrót gdzieś w okolicach połowy wrześna choć tak naprawdę sam go nie znam (podobnie jak dokładnego celu podróży) .
W związku z wyjazdem niestety nie będzie mnie w Ciechanowie ani na giełdzie ani najprawdopodobniej na zlocie .pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
No i ja też wyjeżdżam
06.08.2005 - Berlin (9. Międzynarodowy Berliński Festiwal Piwny )
08-14.08.2005 - Warszawa (czyli to co najlepsze w stolycy )-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Urlop w mieście Nigdy tego nie zrozumiemTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJa nie rozumiem np. jak można jeździć na urlop nad morze (może dlatego, że jeszcze rok temu miałem nad morze 10 minut jazdy autobusem). Ale nie rozumiem też 2-tygodniowego wyjazdu nad jezioro, gdzie psy dupami szczekają."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyBo nad morzem w tym czasie jest za dużo warszawiaków
A nad jeziorem po tygodniu można z nudów tylko spać.
Co do jeziora, to wszystko zależy od osoby. Jeden lubi odosobnienie i ciszę, inny lubi gwar, zabawy i swawole."All the good things for those who wait"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalMa ją polubić. Widzisz inne wyjście?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika HannibalCo do jeziora, to wszystko zależy od osoby. Jeden lubi odosobnienie i ciszę, inny lubi gwar, zabawy i swawole.
Nic nie mam do warszawiaków. Zwłaszcza jak siedzą sobie w Warszawie
Comment
-
Comment