także znikam do 16 sierpnia - trudno nazwać to wyjazdem ale będę poza zasięgiem jakiejkolwiek sieci - pa pa
Pa, pa wyjeżdżam na wczasy.
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyJa nie rozumiem np. jak można jeździć na urlop nad morze (może dlatego, że jeszcze rok temu miałem nad morze 10 minut jazdy autobusem). (...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaArcy, myślałem że tobie tego nie trzeba tłumaczyć. 10 minut musiałeś jechać autobusem nad zatokę gdańską ale do morza minimum godzinę !
Comment
-
-
A moja skóra nie ma nic do gadania. Jedziemy nad morze całą rodziną. Nad prawdziwe może, do Pobierowa, a nie nad jakąś tam zatokę. Będziemy leżeć na plaży i chłonąć jod, a jeśli aura nie pozwoli, to będziemy siedzieć gdzieś i chłonąć piwo wraz z jodem. Życzcie nam jednak jak najlepszej pogody! Do zobaczenia za dwa tygodnie!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcySzczerze mówiąc, to wskutek rodzinnych tradycji, wrażenie na mnie robi tylko rejs dalekomorski, a zwłaszcza oceaniczny. Natomiast leżenie dla plaży jest dla mnie nie tylko nudne, ale i niekorzystne dla zdrowia - moja skóra nie lubi słońca.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Niech Ci będzieTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcyŻyczymy ciepłego piwa i zimnej wody! Albo na odwrót-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
A ja, w ramach bycia oryginalną istotą, napiszę tak - czas mych wakacji się kończy, co oznacza ni mniej ni więcej moją sporadyczną obecność na Forum od jutra. Dlatego z góry przepraszam za opóźnienia w pw, za brak miejsca na nie i do przeczytania jak najszybciej!
Miłego sierpnia!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja, w ramach bycia oryginalną istotą, napiszę tak - czas mych wakacji się kończy, co oznacza ni mniej ni więcej moją sporadyczną obecność na Forum od jutra. Dlatego z góry przepraszam za opóźnienia w pw, za brak miejsca na nie i do przeczytania jak najszybciej!
Miłego sierpnia!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizzA moja skóra nie ma nic do gadania. Jedziemy nad morze całą rodziną. Nad prawdziwe może, do Pobierowa...
Jeżeli będziesz w Pobierowie obok jest Pustkowo, pozdrów ode mnie te okolice
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelA ja, w ramach bycia oryginalną istotą, napiszę tak - czas mych wakacji się kończy, co oznacza ni mniej ni więcej moją sporadyczną obecność na Forum od jutra. Dlatego z góry przepraszam za opóźnienia w pw, za brak miejsca na nie i do przeczytania jak najszybciej!
Miłego sierpnia!Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment