Melduję się. Dzięki za życzenia, pogoda nawet dopisała, szczególnie w drugim tygodniu. Bosman Specjal smakuje nadal całkiem dobrze, a z ciekawostek zanotowałem jedynie kilka puszek Belfasta w lodówce CO w sklepie w centrum (hehe) Pobierowa. Zanotowałem, tzn. zakupiłem. Po 3.50 zł za sztukę .
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz
[...]Nad prawdziwe może, do Pobierowa, [...]
Tak naprawdę byłem nad prawdziwym morzem - auto-FCJP, aż mnie zmroziło , jak to dzisiaj przeczytałem. To przez nadchodzący (wtedy) urlop i listę rzeczy do zrobienia w pracy, która stopniowo przekształcała się w listę rzeczy do przekazania...
Tak naprawdę byłem nad prawdziwym morzem - auto-FCJP, aż mnie zmroziło , jak to dzisiaj przeczytałem.
Witaj po urlopie, tak szczerze to chciałem Tobie dać FCJP ale zastanawiałem sie czy te może to nie było dla tego że jeszcze nie wiedziałeś gdzie pojedziesz "że może do Pobierowa"
Ufff, wróciłam po 12 dniach. Jakaś posucha na forum - tylko 16 stron nowych postów
Objazdówka się udała, relacje powolutku w postaci patroli piwnych - trochę tego było - Ciechanów, Olsztyn, Gizycko, Antonowo, Kętrzyn, Wilczy Szaniec, Ełk, Ciechanowiec i Warszawa
Objazdówka się udała, relacje powolutku w postaci patroli piwnych - trochę tego było - Ciechanów, Olsztyn, Gizycko, Antonowo, Kętrzyn, Wilczy Szaniec, Ełk, Ciechanowiec i Warszawa
Ufff, wróciłam po 12 dniach. Jakaś posucha na forum - tylko 16 stron nowych postów
No popatrz,a ja byłem na wczasach pomiędzy Gizyckiem a Ełkiem.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Oczywiście, że byliśmy, ale zwiedzanie twierdzy bez Ciebie, to, jak ujął przewodnik po Wilczym Szańcu w odniesieniu do zwiedzania owegoż bez przewodnika - jak randka bez dziewczyny, można iść, tylko po co
Kiepściutko się ostatnio udzielam na forum, ale co tam. Znikam oficjalnie na jakieś 10 dni z forum.
Wyjeżdżam do Niemiec służbowo, ale mam nadzieję, że kufelek no może dwa, trzy.........dzieści jakoś uda mi się wypić za Wasze zdrowie.
papa
KONIEC BROWARÓW WARSZAWSKICH.PONAD 150 LAT TRADYCJI DIABLI WZIĘLI
Comment