Pa, pa wyjeżdżam na wczasy.

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Kto teraz będzie Gościszewo kupował?
    MM961
    4:-)

Comment

• Ahumba
      🥛🥛🥛🥛
      • 2001.05
      • 9056

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
      Kto teraz będzie Gościszewo kupował?
      Nikt, bo podobno właściciel Gościszewa jak się dowiedział, że abernacka idzie na urlop dał swojej załodze też urlop i chwilowo wstrzymał produkcję>
      Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• abernacka
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛
        • 2003.12
        • 10861

Spokojna wasza głowa, ktoś chyba jednak będzie kupował Rycerza pod moją nieobecność W każdym bądź razie wszyscy, którzy prosili mnie o Gościszewo na zlocie je otrzymają
        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2002.05
          • 2875

W końcu wróciłem na łono ojczyzny . Całe 37 dni rozłąki z Browarem to chyba najdłużej od czasu mojego zarejstrowania.
          Udało mi się odwiedzić dużo ciekawych i egzotycznych miejsc oraz mieć całkiem sporo przygód.

Niestety wróciłem o kilka dni za późno aby załapać sie na Zlot ( dla ARTa dodaje, że zapisany nie byłem ale liczyłem, że jak wrócę wystarczająco wcześnie to uda się jakoś załapać), a tak po 110 godzinach podrózy non-stop, kożystając z ciszy na Forum nadrabiam zaległości .

Za jakiś czas powinienem zacząć umieszczać swoje piwno-podróżnicze relacje.
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• Aldach
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2003.07
            • 1269

No i w końcu udami się jutro wyjechać na kilka dni z rodziną do Istebnej. Mam nadzieję, że odpoczniemy wszyscy. Mam też bardzo poważny zamiar podzieść pozycję Brackiego w moim dzienniku piwnym. Mam też nadzieję, że Aldona bardzo mi w tym pomoże

Comment

• strzelczyk76
              Kapitan Lagerowej Marynarki
              • 2003.11
              • 823

Pa, pa - mówię forumowiczom na najbliższe 2 tygodnie.

Wreszcie zasłużony (zaległy) urlop - na forum wracam 13 lutego,
              a na razie idę cieszyć się feriami

Na pocieszenie dodam, że jadę (lecę) się męczyć nad Morze Czerwone, trochę popływać i zanurkować na rafie, planuję też potestować egipskie piwo, a ogólnie to "leżeć odłogiem" i leniuchować...

Trzymajcie się ciepło
              NORMALNOŚĆ

Browar "nadRzeczny" warzy od 2003 r.

Comment

• Ahumba
                🥛🥛🥛🥛
                • 2001.05
                • 9056

Aby szybciej dobić do 6000-cznego posta wznawiam temat. Tym bardziej, że już w najbliższą sobotę wybywam na 3-tygodniowy urlop, podobnie jak w ostatnich latach do Charzykowych koło Chojnic.
                I tradycyjnie odwiedzę giełdę w Człuchowie.
                znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• adam16
                  • 2001.02
                  • 9865

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedzi
                  Aby szybciej dobić do 6000-cznego posta wznawiam temat. Tym bardziej, że już w najbliższą sobotę wybywam na 3-tygodniowy urlop, podobnie jak w ostatnich latach do Charzykowych koło Chojnic.
                  I tradycyjnie odwiedzę giełdę w Człuchowie.
                  Hmm. Nie wiem o czym koleżeństwo pisze. Co to jest Urlop?
                  Browar Hajduki.
                  adam16@browar.biz

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• iommi
                    Major Piwnych Rewolucji
                    • 2003.07
                    • 1522

A ja w tym roku uderzam nad Bałtyk. 10 lat się przed tym broniłem, bo za morzem nie przepadam, ale małżonka sama decyzję podjęła.
                    Miejsce - Chłapowo, czas - przełom lipca i sierpnia. Ale nie ma tego złego - zlustrowałem już wirtualnie Chłapowo i Władysławowo po kątem piwnych atrakcji. Okazuje się, że wcale nie musi być tak źle.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• Pogoniarz
                      † 1971-2015 Piwosz w Raju
                      • 2003.02
                      • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedzi
                      Hmm. Nie wiem o czym koleżeństwo pisze. Co to jest Urlop?
                      U mnie jest to teraz coś takiego ,że nie chodzi się do pracy ,zajmuje się dzieckiem i szuka chętnych do wynajęcia mieszkania.
                      Wyjazd gdziekolwiek hm...?Chyba raczej na naszą leśną działkę,lub jednodniowy wypad na morze...Do 13 lipca może się dużo zmienić.

Prawie jak Piwo
                      SZCZECIN

Comment

• abernacka
                        Generał Wszelkich Fermentacji
                        🥛🥛🥛🥛
                        • 2003.12
                        • 10861

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedzi
                        (...)
                        Miejsce - Chłapowo, czas - przełom lipca i sierpnia. (...)
                        Może w takim razie małe spotkanko? Wszak z Gdyni do Władysławowa mam raptem pół godziny autem.

Mój urlop rozpoczynam tradycyjnie na poczatku września. Połowe urlopu spędze bycząc się na plażach Krety a drugą połowa wakacji to piwna trasa po północnej Litwie.
                        Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• iommi
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2003.07
                          • 1522

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                          Może w takim razie małe spotkanko? Wszak z Gdyni do Władysławowa mam raptem pół godziny autem.

Mój urlop rozpoczynam tradycyjnie na poczatku września. Połowe urlopu spędze bycząc się na plażach Krety a drugą połowa wakacji to piwna trasa po północnej Litwie.
                          Temat podchwycony. Chętnie się spotkam.

Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!

Comment

• zythum
                            • 2001.08
                            • 8305

12-19 lipca Jastarnia
                            i chyba potem dwa tygodnie sierpnia druga połowa - okolice Ostródy
                            To inaczej miało być, przyjaciele,
                            To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                            Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                            Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                            Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                            Królowie banków, fabryk, hut
                            Tym mocni są, że każdy kradnie
                            Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

• Pogoniarz
                              † 1971-2015 Piwosz w Raju
                              • 2003.02
                              • 7971

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedzi
                              U mnie jest to teraz coś takiego ,że nie chodzi się do pracy ,zajmuje się dzieckiem i szuka chętnych do wynajęcia mieszkania.
                              Wyjazd gdziekolwiek hm...?Chyba raczej na naszą leśną działkę,lub jednodniowy wypad na morze...Do 13 lipca może się dużo zmienić.
                              No i nie wytrzymaliśmy Postanowiliśmy pojechać nad jezioro,po przetrzepaniu ofert internetowych wybraliśmy kilka ośrodków i pojechaliśmy je zlustrować live.Niestety miejsca są już od dawna pozajmowane w domkach, a w pawilonie to my nie chcieliśmy.(szczególnie spodobało nam się nad jeziorem Siecino (koło Złocieńca na Pojezierzu Drawskim))
                              Dziś wynalazłem ośrodek nad jeziorem Tuczno i Liptowskim(blisko Wałcza) i jedziemy już w środę.Dostaliśmy domek typu Brda w cenie bardzo sympatycznej także miejsca mamy,że ho ho.Do tego z pewnością w okolicy piwa z Czarnkowa nie powinno zabraknąć.
                              Aha będziemy od 2 do 11 lipca.Może ktoś z naszego Forum wpadnie nas odwiedzić?
                              P.S Nie wiedziałem,że ceny domków nad jeziorami są tak wysokie

Prawie jak Piwo
                              SZCZECIN

Comment

• robox
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.11
                                • 8188

U mnie urlopik wypadł na przełom lipca i sierpnia. Od 28 lipca, przez dziesięc dni będziemy się wczasowac w Łebie (przynajmniej jak narazie wszystko tak wskazuje).

Comment

Przetwarzanie...
                                X