Kto nie lubi Marusi i dlaczego?

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Marusia
    Marszałek Browarów Rzemieślniczych
    🍼🍼
    • 2001.02
    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika crizz

PS. Marusiu, w takim temacie nie da się bez jaj. Pozdrawiam i życzę jak najwięcej jajcarskich wpisów tutaj. A jak chcesz, to mnie zbananuj .
    Tej Marusi to ja też nie lubię

A co do jaj - szkoda, bo nie da się przecenić konstruktywnej krytyki z zewnątrz. Dlaczego o to jest tak trudno?

Nigdy nie zapomnę "burzy mózgów" na stancji, kiedy to po roku w ramach oczyszczenia atmosfery między mną i trzema zamieszkujacymi tam ze mną kumpelami dowiedziałam się, ze wkurza je to, że rano idąc na uczelnię zostawiam kosmetyczke na stole. A ja tego nigdy nie zauważyłam, bo one zawsze ją po mnie sprzątały. Dlaczego nie powiedziały po miesiącu, że im to przeszkadza? Musiałysmy zrobić sobie wieczorek wzajemnych zarzutow i powiem Wam, że wszystkie byłysmy zaskoczone, co nam ma do powiedzenia reszta. Po prostu nie zauważa się własnych przyzwyczajeń, a jak się prosi o krytykę, to tez sie jej nie dostaje. Jak dla mnie - chore.
    www.warsztatpiwowarski.pl
    www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• ergie
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2004.05
      • 1041

Samam chciałaś

Jak się tutaj pojawiłem zrobilaś na mnie wrażenie osoby ustatkowanej, konkretnej, która potrafi pomóc i jest moim przeciwieństwem jeśli chodzi o zachowanie na forum - czyli rzeczowa, zdyscyplinowana, bez głupich zagrywek.

Ostatnio jednak wydaje mi się, że coraz więcej w Twoim zachowaniu jest podobieństwa do moich wad i to mnie wkurza. Może to skutek tego, że wydawałaś mi się na poczatku ideałem kobiety-forumowiczki a teraz czar prysł
      Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
      ------------------------------------------------------------------
      Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• Marusia
        🍼🍼
        • 2001.02
        • 20221

No jasne, ale konkrety proszę - co, gdzie, kiedy Wprawdzie idę właśnie spać, ale przeczytam rano

www.wrowar.com.pl

Comment

• ergie
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2004.05
          • 1041

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
          No jasne, ale konkrety proszę - co, gdzie, kiedy Wprawdzie idę właśnie spać, ale przeczytam rano
          Ostatnio w wątku o spotkaniu krakowskim, chcę siędoczytać kiedy i gdzie, a tu BladaMary plecie androny, pzez które trza się przeciskać. A ponadto jak jesteś moderatorką i kosisz za lanie wody to sama też się powinnaś powstrzymywać od rozwalania wątków. Takmi się przynajmniej wydaje. Tysz idę spać.
          Lepiej milcząc uchodzić za idiotę, niż odzywając się rozwiać wszelkie wątpliwości.
          ------------------------------------------------------------------
          Jasne czy ciemne? Jasne, że ciemne!

Comment

• Cordel
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2001.09
            • 1087

Marusiu, mniej "co to nie ja" błagam...
            "Mam powody
            Powstrzymywać się od wody.
            Od wody mnie w brzuchu kole:
            Pijam tylko alkohole."
            Jan Lemański

Comment

• k-gb
              Kapral Kuflowy Chlupacz
              • 2003.09
              • 68

Ja jakoś nie przepadam za Marusią. Nic mi nie zrobiła, ale czasem tak jest...jakieś fluidy krążą i wydaje się nam, że dana osoba jest nam nieprzychylna... Może to tylko moje nastawienie... Tyle było spotkań w realu.. i jakoś żadna z nas "nie wyciagnęła pierwsza ręki" do zapoznania sie. Przyznaję! Sama nie dążyłam do poznania Marusi. Taki już mój charakter-nie narzucam się swoim towarzystwem.
              PS. Nie wieszajcie mnie za moje odczucia co do osoby Marusi-powszechnie lubianej na forum. Post się pojawił, było pytanie-więc odpowiadam.

Comment

• Marusia
                🍼🍼
                • 2001.02
                • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ergie
                Ostatnio w wątku o spotkaniu krakowskim, chcę siędoczytać kiedy i gdzie, a tu BladaMary plecie androny, pzez które trza się przeciskać. A ponadto jak jesteś moderatorką i kosisz za lanie wody to sama też się powinnaś powstrzymywać od rozwalania wątków. Takmi się przynajmniej wydaje. Tysz idę spać.
                Ergie, po pierwsze - wcale nie koszę lania wody w tematach do tego przeznaczonych. W twmatach o spotkaniach we Wrocku też się czasem wpisują ludzie niezainteresowani bezpośrednio i jakoś nikt pretensji nie ma. Rzuciłam dowcip w Waszym temacie, wydaje mi się, że Twoja reakcja była mocno przesadzona, bardzo nieprzyjemna i więcej się tam nie pojawię.

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
                  🍼🍼
                  • 2001.02
                  • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cordel
                  Marusiu, mniej "co to nie ja" błagam...
                  No ale mógłbyś jaśniej? Przecież ten temat chyba wyraźnie wskazuje, że nie wiem, o co niektórym chodzi, więc takie lakoniczne stwierdzenie za wiele mi nie wyjaśnia

www.wrowar.com.pl

Comment

• Marusia
                    🍼🍼
                    • 2001.02
                    • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika k-gb
                    Ja jakoś nie przepadam za Marusią. Nic mi nie zrobiła, ale czasem tak jest...jakieś fluidy krążą i wydaje się nam, że dana osoba jest nam nieprzychylna... Może to tylko moje nastawienie... Tyle było spotkań w realu.. i jakoś żadna z nas "nie wyciagnęła pierwsza ręki" do zapoznania sie.
                    Akurat się w zupełności zgadzam z przedmówczynią, mam podobne odczucia

www.wrowar.com.pl

Comment

• crizz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.02
                      • 1255

A co do jaj - szkoda, bo nie da się przecenić konstruktywnej krytyki z zewnątrz.
                      Zgadzam się - ale prywatne animozje należy wyjaśniać w cztery oczy.

Comment

• Marusia
                        🍼🍼
                        • 2001.02
                        • 20221

Dlatego też, Crizz, założyłam ten temat. Jesli ktoś ma do mnie jakies "ale" to nie namawiam na wpisywanie się tutaj, ale zapraszam też na PW. Trudno, żebym zgadywała, i wysyłała na oślep PW z pytaniami, na mój temat Po za tym, jeśli ktoś mi zarzuci coś w tym temacie, będę miała możność wytłumaczenia i może to przeczytają inni i zrozumieją

Pomijam osoby, które sama już zaczepiłam i wyjaśniłam to i owo i myślę, że wyszło ok

www.wrowar.com.pl

Comment

• Cordel
                          Major Piwnych Rewolucji
                          • 2001.09
                          • 1087

No ale mógłbyś jaśniej? Przecież ten temat chyba wyraźnie wskazuje, że nie wiem, o co niektórym chodzi, więc takie lakoniczne stwierdzenie za wiele mi nie wyjaśnia
                          Maruś, ja Cię kocham, chciałem tylko, żebys zwróciła na mnie uwagę
                          "Mam powody
                          Powstrzymywać się od wody.
                          Od wody mnie w brzuchu kole:
                          Pijam tylko alkohole."
                          Jan Lemański

Comment

• pieczarek
                            Pułkownik Chmielowy Ekspert
                            • 2001.06
                            • 5011

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cordel
                            Maruś, ja Cię kocham, chciałem tylko, żebys zwróciła na mnie uwagę
                            Ech, kiedyś, na początku browaru wszyscy forumowicze (męska populacja, nie wiem jak było z dziewczynami) dzielili się na tych, którzy kochali się w Marusi i na tych, którzy jej jeszcze nie znali. Ona to łaskawie aprobowała. Potem z własnej głupoty zaczęliśmy jej szukać Janka czy innego Gustlika. Skończyło się nieszczęśliwie (dla większości forumowiczów), bo Janek się znalazł. I strach się teraz zgłaszać z takimi wynurzeniami jak Cordel. Podziwiam Cię chłopie za odwagę.

Comment

• naczelnik
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2003.08
                              • 1884

Po za tym, jeśli ktoś mi ...

Ja też nie lubię Marusi. Nie za to , że ma więcej postów, ale za to , że notorycznie pisze po za tym
                              Last edited by naczelnik; 2005-07-15, 08:34.
                              Popieram domowe browary!

Polakom gratulujemy naczelnika

Zamykam browar.
                              Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.

gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi

Comment

• zythum
                                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                                • 2001.08
                                • 8305

1. Nie przyjeżdża na minizloty organizowane poza południem Polski (to zresztą zarzut do wszystkich "południowców").
                                2. Jak pije w Warszawie to zawsze wychodzi o dziwnie wczesnych porach tłumacząc się sennością i bólme głowy. W innych miastach ta senność dziwnie znika.
                                3. Czasem inaczej reaguje (ale to chyba zarzut do nas wszystkich) inaczej na posty/idee/postawy osób które lubi a inaczej na takie same posty/zachowania/postawy osób których nie lubi.
                                4. We Wrocławiu czasem odnoszę wrażenie, że utworzyło się zupełnie oddzielne koło które nieczęsto wychyla nosa ze swojej nory a jego szefem jest Marusia - patrz punkt 1.

Last edited by zythum; 2005-07-15, 08:34.
                                To inaczej miało być, przyjaciele,
                                To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
                                Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
                                Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
                                Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!

Rządzący światem samowładnie
                                Królowie banków, fabryk, hut
                                Tym mocni są, że każdy kradnie
                                Bogactwa, które stwarza lud.

Comment

Przetwarzanie...
                                X