I dobrze mi tak
Mam nauczkę.
Prosił mnie Iron, jak kogoś dobrego - "Weź się za typowanie, bo zaraz mecz się zacznie"
A ja Mu na to: " Kiedy mi się nie chce...."
To już zakrawa na kpinę :
Spółka Ekstraklasa SA zdecydowała o przełożeniu trzech meczów 20. kolejki Orange Ekstraklasy.
Nie odbędą się zaplanowane na sobotę mecze Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin, Górnik Łęczna - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wlkp. i Zagłębie Lubin - Wisła Płock.
Przy takim zamieszaniu proszę o wyrozumiałość i pilne sprawdzanie, czy się nie pomyliłem
Kolejny mecz przełożony Tym razem Korona -Lech.To jest farsa,a nie rozgrywki ligowe w prawie 40 milionowym kraju ubiegającym się o organizację pewnej wielkiem imprezy.
Powiem tylko tak : motyla noga
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2006-03-18, 13:45.
Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Zdecydowanie obecnie najlepsze miejsce w Wiśle. I tu odetchniemy lokalną atmosferą, mało turystów. Wystrój klasyczny z lat 80/90. Po zejściu ze szlaku można napić się pysznego Brackiego z beczki.
Comment