Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Dostałem powiadomienie , mimo, że chyba byłem powiadomiony , ale wyniku nie zmieniam: Groclin - Polonia 0-4. Taka mała desperacja...
To jest wręcz modelowy akt rozpaczy Polonia rozgrywając teraz spotkania na wyjeździe chce widocznie na stałe usadowić się na pozycji czerwonej latarni.W drugiej rundzie straty będzie ciężko odrobić(chyba ,że jakieś zdobycze punktowe zainkasują).
Pogoń-Cracovia 2:1
Odra W.-Arka 2:1
Wisła P-GórnikŁ 1:0
Amica-Górnik Z. 1:0
Dyskobolia-Polonia W. 3:1
Lech-GKS B. 2:0
Zagłębiel L -Legia 2:2
Wisła K-Korona 2:1
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz
Polonia rozgrywając teraz spotkania na wyjeździe chce widocznie na stałe usadowić się na pozycji czerwonej latarni.
Nie do końca chyba jest tak, że chce. Robią nam wreszcie podgrzewaną murawę i siłą rzeczy grać na Konwiktorskiej się nie da. Za to, w meczu z Odrą ma ponoć nie być zamiany gospodarzy, tylko zmiana terminu (zdaje sie, że na Mikołajki).
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk
Nie do końca chyba jest tak, że chce. Robią nam wreszcie podgrzewaną murawę i siłą rzeczy grać na Konwiktorskiej się nie da. Za to, w meczu z Odrą ma ponoć nie być zamiany gospodarzy, tylko zmiana terminu (zdaje sie, że na Mikołajki).
U nas podgrzewaną płytę mają zacząć robić po zakończeniu rundy.Także dla Polonii w związku z jej miejscem w tabeli jest to niefortunny termin.
Dlaczego tak nie wierzycie w Cracovię i Koronę? Chłopaki grają coraz lepiej (chociaż gdyby mi pensję obcieli to... ).
Jeśli chodzi o Cracovię,to chyba nie muszę tłumaczyć ,Jeśli o Koronę-zastanawiałem się czy nie postawić na remis.Korona zapłaciła już frycowe i może naprawdę zamieszać w Orange (ło matko)Ekstraklasie Jednak "Biała gwiazda" czuję,że wygra ze "Scyzorami".
Comment