Ja też się piszę.
Liga prywatna Browar.biz w Piłkarzykach - Gazeta.pl
Collapse
X
-
Ja już się zalogowałem. Próbowałem stworzyć nasza ligę, ale jakoś nie wyszło. Może ktoś jest mądrzejszy i mu się uda, niech wrzuci kod.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziJa już się zalogowałem. Próbowałem stworzyć nasza ligę, ale jakoś nie wyszło. Może ktoś jest mądrzejszy i mu się uda, niech wrzuci kod.
To ja chyba jestem jeszcze bardziej upośledzony.
Drużynę mam gotową do udziału w zabawie. Natomiast, powiem wprost, nie umiem przyłączyć się do browarowego towarzystwaWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziTo ja chyba jestem jeszcze bardziej upośledzony.
Drużynę mam gotową do udziału w zabawie. Natomiast, powiem wprost, nie umiem przyłączyć się do browarowego towarzystwa
Liga.browar.bizWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Chętnie się dopiszę, ale na razie mam problem z przebrnięciem przez regulamin.
Czy ja dobrze rozumiem, że za zmianę składu przed każda kolejką trzeba będzie zapłacić smsem?
I o co chodzi z rezerwowymi- jeśli nie wystąpi wystawiony przeze mnie zawodnik to automatycznie na jego miejsce wchodzi pierwszy rezerwowy?
Comment
-
-
Ustawiłem skład pod najbliższą kolejkę i dokonałem 6 transferów. Wogóle chyba zmienię taktykę i będę tak robił co kolejkę, wydaje mi się że się opłaca, nawet biorąc pod uwagę ujemne punkty za prowizje.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika albeertos Wyświetlenie odpowiedziwydaje mi się że się opłaca"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
Comment