a ja nie miałem czasu na sprzedaż Franka i już mogę podziękowa - zresztą nie mam do października stałego dostępu do sieci
Liga prywatna Browar.biz w Piłkarzykach - Gazeta.pl
Collapse
X
-
Przyznam się, że i ja założyłem drużynę w owych Piłkarzykach, ale właśnie po decyzjach organizatorów skończyłem swoją krótką karierę menadżera.
Otóż kretyński pomysł zaprezentowali organizatorzy, aby zmienić kwoty transferowe Frankowskiego i Uche na 1 mln. Specjalnie ich nie sprzedawałem w oczekiwaniu co będzie. Bowiem w regulaminie znalazłem jeno:
8. Organizator dokonuje zmian w liście transferowej w trakcie jesiennej rundy rozgrywek. Organizator informuje uczestników o zmianach w liście transferowej poprzez komunikaty w Portalu oraz zapewnia uczestnikom korzystanie z aktualnej listy transferowej przy wybieraniu składu Klubu i Drużyny przed każdą kolejką rozgrywek. Zmiany w liście transferowej dotyczą wprowadzenia nowych piłkarzy oraz zmian w wartości poszczególnych piłkarzy
Niby wszystko OK, ale.
1. To nie jest logiczne, aby wartość obu zawodników była jednakowa skoro wcześniej Frankowski było 2,5 razy droższy od Uche
2. Czy gdyby odszedł taki Łukasz Kowalski (aktualna cena 0.3 mln) to też kosztowałby 1.0 mln. Zgaduję, że nie, co potwierdza nielogiczność punktu 1
3. Teraz trochę przewrotnie.
Skoro Wisła zarobiła na sprzedaży dwóch zawodników, to właściwie menedżerowie, którzy ich mieli w składzie też powinni zarobić, a nie stracić (skoro postawili na właściwych piłkarzy, których w realnej piłce udało się opchnąć)
Pozdrawiam
i życzę sił na użeranie się z organizatorami Konkursu
ja rezygnujębla bla bla
Comment
-
-
nie rezygnuj dopiero teraz możesz się wykazać !!!
Comment
-
-
Ja też ostatnio straciłem trochę punktów, bo zrobiłem chyba w sumie 6 transferów przez ostatnie 2 tygodnie. Zobaczymy na ile starczyLast edited by Twilight_Alehouse; 2005-09-13, 09:13.
Comment
-
-
A ja straciłem, bo po tych roszadach ze składem, wystawiłem o jednego grajka za mało w ostatniej kolejce
Comment
-
-
Dokonałem sporej transformacji w klubie, ale i tak zabrakło mi pieniędzy, żeby odpowiedznio wzmocnić poszczególne formacje, zwłaszcza obronę Na minus trochę nałapałem, teraaz trzeba by coś zaplusować...
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bury_wilk...Na minus trochę nałapałem, teraaz trzeba by coś zaplusować...
Gdyby nie ujemne pkt.(24) po transferach to było by nie źle.zupka chmielowa dobra i zdrowa!!
Comment
-
-
wyniki po 8 kolejkach
1 GZKS Sośnica beny Philips 309 68
2 AAdamiano damiano70 298 53
3 BrowarPyrlandia albeertos Aaaby.pl 292 60
4 anteks andrzej Philips 282 63
5 Ciemajdy Łódź Twilight_Alehou Philips 279 67
6 Gryzący Trawę maryhh Philips 279 57
7 Mags from NUFC Kamilas Metro 265 57
8 Ciemna Strona bury wilk Philips 251 42
9 Piwni Opole Baklazankos Aaaby.pl 245 50
10 Lipkovia Tato Aaaby.pl 244 49
11 KPW Dobra Rada Wujcio 243 38
12 SztabeerKomanda Ahumba 243 67
13 wałki tarchomin dkrasnodebski 242 49
14 RKS MOTOR Bogucki Philips 238 58
15 Menele radzyń perłyfan 232 40
16 Walka Makoszowy Piotr1807 Philips 232 58
17 fc charlton gregor_ch Metro 225 44
18 Jaga-Browar.biz Piecia 201 54
19 BK Oborniki Ślą Kopyr 187 44
20 FC Górny Bronx cielak 168 40
21 RateBeer Team Radek 163 39
22 Evil Dark Lords Lord of Doom 143 36
23 BROWAR MARKOWY ARNO 141 40
--Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cielakWywaliłem dzis bramkarza!! Patałach z niego straszny.
Gorzej, że jak Brożka zdjąłem z kapitana (dobrze, że nie ze składu) i przekazałem opaskę Ediemu natłukł punktów aż miło.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
No, u mnie pierwsza kolejka po wielkim wietrzeniu zaprocentowała niezłym wynikiem, pomimo, że odebrali mi masę punktów za transfery. Zobaczymy, co będzie dalej, ale ustawię graczy ofensywnie i postaramy zaatakować pozycje gwarantujące walkę w pucharach.
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
Zyskałem sponsora. Wzmocniłem pomoc.
Ogólnie jest do d.... , bo pozycja coś ok. 29 tys. .
Natomiast w naszej browarnianej wskoczyłem na 7 miejsceWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
na samej górze jakoś nudno, chłopaki starajcie się bo nie czuje żadnej presji z Waszej strony
Comment
-
Comment