Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba
Liga prywatna Browar.biz w Piłkarzykach - Gazeta.pl
Collapse
X
-
No co jest koledzy??? Kiedy zamykałem pierwszą dziesiątkę (a może otwierałem drugą) wątek huczał od komentarzy, a kiedy mozolnie wspięłem sie na drugą pozycję to nikt nic nie pisze (a może i nie czyta)?? W takim razie chyba sam, na własny koszt opublikuję ścisłą czołówkę naszej ligi po 12 kolejce:
1.GZKS Sośnica/Beny/487pkt
2.Lipkovia/Tato (czyli ja!!)/426pkt
3.Ciamajdy Łódź/Twilight Allehouse/420pkt
4.Browar Pyrylandia/Albeertos/419pkt
5.AAdamiano/Damiano70/390pkt
Moje wyniki mają tendencję rosnącą jak sondaże przedwyborcze Kaczyńskiego. .
Beny bój się!!! Żeby tylko mi czasu starczyło .
Comment
-
-
Ja krążę między 7 a 10 miejscem. Teraz wylądowałem na 9.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Ja nie narzekam. I tak mam niezłą pozycję zważywszy na sporo punktów ujemnych za transfery i fakt, że sromotnie przejechałem się na Frankowskim...Last edited by Twilight_Alehouse; 2005-11-01, 10:52.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kibiBeny bój się!!! Żeby tylko mi czasu starczyło .
juz czuje Twój oddech na plecach
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika benyjuz czuje Twój oddech na plecach
Comment
-
-
Przed ostatnią jesienną kolejką awansowałem na 6 punktowane miejsceWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaPrzed ostatnią jesienną kolejką awansowałem na 6 punktowane miejsce
A propos: nie śledziłem regulaminu, niech mnie ktoś mądrzejszy uświadomi: co będzie z kolejkami rundy wiosennej rozgrywanymi jeszcze w tym roku?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekJakieś punkty za zaległy mecz ligowy będą czy znowu dojdzie do oszustwa?
Ciekawe tylko, czy brano pod uwagę aktualne ustawienie drużyny, czy to do IV kolejki.
I dalej nie wiem, czy te dwie wiosenne kolejki teraz rozgrywane liczą się do aktualnej edycji piłkarzyków.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaI dalej nie wiem, czy te dwie wiosenne kolejki teraz rozgrywane liczą się do aktualnej edycji piłkarzyków.
Comment
-
-
Ja wiem że porażki są bolesne i liżecie rany oraz liczne kontuzje po tym jak wygrałem z miażdżącą przewagą ponad 50 pkt ale to nie zwalni Was od składania gratulacji
W przyszłym sezonie dam wam szanse się zrewanżować
Comment
-
Comment