Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beny
Liga prywatna Browar.biz w Piłkarzykach - Gazeta.pl
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanekBakłażanki Opole to ja
Moi to SztabbeerWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
W tych strzępach kolejki zdobyłem 24 pkt. i zajmuję zaszczytne 13527 miejsce.
Natomiast na razie śladu lig prywatnych nie uświadczyszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseO proszę, mi się udało zdobyć 26 punktów. A ligi prywatne pewnie pojawią się po rozegraniu przesuniętych meczy.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja mam 36 pkt. a jeszcze na ławie pozostał Dawid Kucharski za 11 pkt. .
Ale wszelkie porównania sa niemiarodajne, bo wszystko zależy od tego ilu twoich zawodników już występowało, a ilu pauzowało.
Bez sensu jest czekanie do kwietnia na wyniki kolejki. Przecież w kwietniu może bym inaczej zestawił jedenastkę niż w pierwszej kolejce sezonu, kiedy nie wiem na co kogo stać. A co będzie jeśli zawodnik w trzeciej kolejce odniesie kontuzję i w konsekwencji nie będzie mógł zagrać w pierwszej .
Comment
-
-
Jest już liga prywatna.
Nasza nazywa się UWAGA tu zaskoczenie: browar.biz.
Kod dostępu to:
9654000613.
Zmieniono ilość punktów dla Ouattara Moussa, przez co mam tylko 16 punków a nie 24Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Po szczątkach dwóch kolejek zajmujemy 194 miejsce na 872 sklasyfikowanych lig.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment