Bo ja się tak nie rzucam w oczy, a do oczu też nie
Cześć Krzysiu
Collapse
X
-
Ja wiem, że ja jestem związany z optyką i ten temat założyłem, Ale on o obecności Krzysia jest
Dlatego aluzje optyczne proszę w temacie optycznym - który też założęfANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaJa wiem, że ja jestem związany z optyką i ten temat założyłem, Ale on o obecności Krzysia jest
Dlatego aluzje optyczne proszę w temacie optycznym - który też założę
Koniec zatem.
Comment
-
-
No porozmawiał bym sobie z Nim. Ale żeby od razu zazdrosny Chyba pozwiedzam świat w Jego kierunku - jeszcze w Jego miejscowości nie byłem..A może to nagroda będzie w tym konkursie? Kto w ciągu miesiąca najwięcej razy odgadnie Krzysia jedzie do Niego z gościńcem?fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaNo porozmawiał bym sobie z Nim. Ale żeby od razu zazdrosny Chyba pozwiedzam świat w Jego kierunku - jeszcze w Jego miejscowości nie byłem..A może to nagroda będzie w tym konkursie? Kto w ciągu miesiąca najwięcej razy odgadnie Krzysia jedzie do Niego z gościńcem?
Miejscowość nie jest moja. Ja tylko w niej mieszkam
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuGarfunkel, ty masz jakiś podgląd u mnie w bazie? Bo rzeczywiście nie było mnie na forum.
Może dlatego, że spałem.
Comment
-
-
Comment