Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stip
A ile masz lat chłopczyku? [Było: Browarmia Królewska]
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
ehhh...jakas wielka rodzian z forom, do kogos cos napisac to odrazu inni sie czepiają!! ale jak narazie to niewidze zeby komus innemu oprucz ciebie to przeszkadzalo..wiec popatrz na innych albo napij sie jeszcze jednego browara to bedzie ci sie lepiej sylabizowac te slowa ktore ja pisze bo chyba czytac bez polskich znakow naprawde nieumiesz...albo moze jakis przyspieszony kurs podstawowki by ci sie przydal. a jesli chodzi o ignorowanie to sie niemartw, jak juz mowilem liczy sie to co ja napisalem a nie w jaki sposob to napisalem.Last edited by Stip; 2005-09-04, 20:39.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stipej..taki ci to problem sprawia?
Proponuję więcej nie karmić trolla...Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stipjak juz mowilem liczy sie to co ja napisalem a nie w jaki sposob to napisalem.
Cóż, życzę szczęścia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stipehhh...jakas wielka rodzian z forom, do kogos cos napisac to odrazu inni sie czepiają!! ale jak narazie to niewidze zeby komus innemu oprucz ciebie to przeszkadzalo..wiec popatrz na innych albo napij sie jeszcze jednego browara to bedzie ci sie lepiej sylabizowac te slowa ktore ja pisze bo chyba czytac bez polskich znakow naprawde nieumiesz...albo moze jakis przyspieszony kurs podstawowki by ci sie przydal. a jesli chodzi o ignorowanie to sie niemartw, jak juz mowilem liczy sie to co ja napisalem a nie w jaki sposob to napisalem.
to się chyba nazywa dysgrafia ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31to się chyba nazywa dysgrafia ?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Kolega Stip proszony jest o stosowanie się do zasad na tym forum panujących - a my tu szanujemy swoje oczy i lubimy czytać poprawnie napisane zdania. Twoja nonszalancja nikomu tu do gustu nie przypadnie.
A resztę forumowiczów proszę o nie angażowanie się w ten temat, bo wiadomo, co się stanie, jak się wywiąże za duża pyskówka
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaNie, to się nazywa nieuctwo i olewanie innych
Comment
-
-
Stip, młody człowieku - litości dla mych starczych oczu. Pisz po polsku, a nie po polskiemu.
Nie mam nic przeciw Tobie boś młody, a tym samym chyba reformowalny. Ale dostosuj się do zasad tu panujących. To tak na dobry początek.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseDość subiektywne wrażenie. Poza tym akurat stout za długiego leżakowania nie wymaga.
Mimo tego, że ostatnio zbyt wiele nie widzę
Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment