Na szczęście zanim on to przeczyta, będzie już za późno
HMM
Collapse
X
-
-
Chciałbym powrócić tutaj do taniego piwawcześniej wspomnianego przez Marusie.
Dokładniej to chce się pochwalić, zaznaczyć czy też odnotować ten fakt, iż pierwszy raz na poważnie lałem piwo
To wydarzenie miało miejsce w Żernikach Wrocławskich na "miejscowej potupance" zorganizowanej z okazji Dnia Matki.
Tam przez dwa dni (sobota i niedziela) lałem z rollbaru Lwówek Śląski o zaskakująco niskiej cenie 2,5 za 0,4 l.
Co do samego piwa to to Książęce wcale nie było takie złe (nawet jak na plastikowe kufle).Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Czasmi mi sie zdaza ze na poczatek idzie dobr i drozsze a pozniej to nie ma juz wiekszego znaczenia. Ale tylko czasami stosuje te metode. glownie jednak ciagne na piwie o srednich cenach. Tak dla mnie jest tanio i dobrze.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
w tym miejscu nie mógłbym nie dorzucić swoich trzech groszy: zajrzyjcie sobie na wspaniałą stronę z jeszcze lepszym sloganem: "Nie pracujesz a jesz" i jeszcze jeszcze lepszymi kąskami: http://www.barmleczny.com/- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART-przemilcze to!
---------------------------------------------
Jeżeli Ci nie smakuje to poprostu nie pij!
Ja też raczej nie bede pił tego sik...(przepraszam)piwa.
Zresztą kto wie jak będzie...Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
co mi nie smakuje?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ten bar to była taka daleka aluzja.
co do 2 tanich czy jedno droższe to trudno jest mi się ustosunkować. wybieram jedno droższe i jeszcze coś, bo mi zostało coś w kieszeni.
jak się przyjrzymy cenom (w jednym sklepie) to można zauważyć że za cenę dwóch najtańszych piw można dostać jedno zagraniczne... a inne polskie są niece droższe od tych najtańszych.
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zagraniczne -nie znaczy lepsze.Dowiedz się więcej o piwie - www.piwoznawcy.pl
Kursy, szkolenia, raporty sensoryczne.
Comment
-
-
no właśnie, a polskie piwo ogólnie nie ma dużego zróżnicowania cenowego, pomijając piwa z minibrowarów typu Spiż, oscyluje między 2.0 a 3.0 zł.
nie mówię o piwie rzucanym po cenach dumpingowych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Lwówek Śląski Książęce to pyszne, delikatne piwko. Złego słowa nie dam nań powiedzieć. A tanie straszliwie, w sklepie 1,4 zł.
Comment
-
-
Jak pokosztuje Lwówka z butelki to dokładnie sie wypowiem na temat jego smaku, tymczasem wiem, że będe miał swoisty sentyment do tego browaru
---------------------------------------------
ART myślałem, że bezpośrednio chcesz to piwo wysłać do baru mlecznego i postawić obok tak zacnych napoi jak kefir czy inna śmietana.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
hehe,
ale na barmleczny.com nie wysyłam złego piwa!
owa strona mnie urzekła- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Art, Ty o Lwówku, czy jakimś innym?
Comment
-
Comment