ostatnio zwracam większą uwagę na to i więcej postów wylatuje z takich tematów.
blabla [było: zmyślny plan]
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTostatnio zwracam większą uwagę na to i więcej postów wylatuje z takich tematów.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiART , albo wszystkim będziesz zwracał uwagę albo nikomu, znowu się zrobi sytuacja jak była z Radzia , że nowi użytkownicy są szykanowani i narażeni na uwagi starszych użytkowników. Po co przenosić dane posty i robić z nich oddzielny temat ? źle napisał Syla zauważyła błąd , poprawiła i niech tak zostanie, zobacz sam ile niepotrzebnych postów doszło do tego.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiSzkoda że tylko "ostatnio" ale wiem zajęty jesteś , ustal może wyraźnie że np. posty jedno zdaniowe i nie wnoszące nic do tematu będą usuwane i zapanuje porządek.
myślę że jest tam jasno napisane to co próbuję zakomunikować po raz kolejny w tym temacie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maggyk... stało się konieczne wprowadzenie osób moderujących, by ogarnąć je jako całość..
i wtedy krótko : post nie na temat , ciach i go nie ma nie będzie nabijania postów i zaśmiecania tematów a tym samym całego forum.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AudiMoże mianować więcej osób jako moderujących-sprzątających
i wtedy krótko : post nie na temat , ciach i go nie ma nie będzie nabijania postów i zaśmiecania tematów a tym samym całego forum.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykPozwolisz może, że takie decyzje jednak będzie podejmował Administrator tego serwisu.
Comment
-
-
Spoko spoko sugestie mile widziane, niektóre można wdrożyć od razu, niektóre muszą pokiełkować w głowach i w czasie, a inne - rzadko bo rzadko ale muszą pozostać tylko sugestiami. Wiadomo że nie zadowoli się wszystkich.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A czy taki FCJP-owy post można zgłaszać jako niezgodny z regulaminem? Pytam sie bo mnie męczą w konkretnych tematach posty w stylu "FCJP....COŚ COŚ TAM...MORDKA". Błędy każdy z nas robi i będzie robił ale to nie jest powód aby połowa wypowiedzi w każdym temacie dotyczyła tylko i wyłącznie ortografii. Miałem ochotę już nie raz skomentować coś takiego ale w ten sposób sam bym romydlał temat więc siedziałem cicho. A i niektórzy starzy forumowicze to juz notorycznie w ten sposób robią siano z tematu.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Myślę że tylko w ekstremalnych przypadkach jak i w przypadku starszych dyskusji, które mogłyby mi/moderatorom wcześniej umknąć takie zgłaszanie miałoby sens.
W przeciwnym razie jest to tylko dodatkowa robota przy odgruzowywaniu skrzynki ze zgłoszeń, które ze względu na bieżącą moderację forum byłyby po prostu zbędne.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pisanie nawet nie na temat czasami nawet coś wnosi do dyskusji bo mały żarcik jest w stanie poprawić atmosferę i załagodzić jakąś kłótnię (oczywiście wszystko w umiarze) Natomiast tworzenie nowego postu dla samego napisania FCJP jest frustrujące i jak dla mnie służy tylklo nabijaniu postów. Dlatego w całej rozciągłości popieram w tym przypadku Art-a bo nie kieruje się emocjami jak niektórzy.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNatomiast tworzenie nowego postu dla samego napisania FCJP jest frustrujące i jak dla mnie służy tylklo nabijaniu postów. Dlatego w całej rozciągłości popieram w tym przypadku Art-a bo nie kieruje się emocjami jak niektórzy.
I tu nie chodzi o emocje (domniemam że pijesz do Syli ) poprostu jej chodzi o to iż niektórzy ze starszych bywalców forum mogą wstawiać komuś FCJP a w jej przypadku zostało to zauważone i skrytykowane, fakt może sobie chciała dodac posta , ale nie ona jedyna co w ten sposób nabija sobie posty.
Ja też popieram ARTa bo widadomo jego jest ten serwis a dzień bez wazeliny dniem straconym.
Comment
-
-
Audi dobrze wiesz, że to nie pierwszy raz kiedy Art krytykuje za podobne posty. Tu Art np. skrytykował post Cyborga (mam nadzieję, żę zaraz mi nie napiszesz, że Art ma jakieś uprzedzenia wobec kobiet). Przykro mi, że tak dotknęło to Sylę, bo z pewnością nie to było jego zamierzeniem. Mam nadzieję, że jednak Syla do nas wróci.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykArt np. skrytykował post Cyborga (mam nadzieję, żę zaraz mi nie napiszesz, że Art ma jakieś uprzedzenia wobec kobiet).
Syla> przelknij pigulke od Arta i kontynuuj przygode z Forum (istnieja lepsze powody do odchodzenia...).
Co do fcjp, czasami piszacy ma zacmienie mozgu (pomine milczeniem kilka osob, ktore wyraznie maja problem z pisaniem po polsku), czasami czytajacy nie moze sie powstrzymac widzac razacy blad, ale nie popadajmy wszyscy w paranoje! Nikt nie jest doskonaly.Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcelNa szczescie Audi chyba nie odwazylby sie nazwac Cyborga kobieta...
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika cyborg_marcel....Syla> przelknij pigulke od Arta i kontynuuj przygode z Forum (istnieja lepsze powody do odchodzenia...)...
Dobrze i śmiesznie było jak jej zwracano uwagę o FCJP przez starszego forumowicza przyjeła, poprawiła się i przyznała się do błędu, ale jak Ona zwróciła dla żartu komuś uwagę to wielkie hallo na forum się zrobiło, łacznie z rozdzielaniem tematu itp.
A tyle się ją naprzekonywałem żeby dołączyła do nas
Comment
-
Comment