Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika misiekczl
blabla [było: zmyślny plan]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiMożna słuchać ew.słyszeć ,ale suchać ???????? Ja nie potrafię FCJPWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Syla_AudiMożna słuchać ew.słyszeć ,ale suchać ???????? Ja nie potrafię FCJP- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Brawo FCJP'e jest do De a z terorystami się nie gada, ich się eksterminuje, ekskomunikuje czy jakoś tak"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Jakby był analfabetą to by nic nie napisał i nie przeczytał.... tak jest co najwyżej nieukiem"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannBrawo FCJP'e jest do De a z terorystami się nie gada, ich się eksterminuje, ekskomunikuje czy jakoś tak
Jeżeli ktoś ma ochotę wypowiedzieć się konkretnie na dany temat i PRZY OKAZJI zwrócić komuś/sobie uwagę na błąd w ramach szwadronów FCJP - proszę bardzo. Ale proszę sobie darować uczestniczenie w dyskusji dla samego zwracania uwagi na błędy. Dziękuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie masz nic do powiedzenia w dyskusji = nie zwracaj nikomu uwagi na błędy.
Comment
-
-
nie będę przecież za każdym razem zwracał uwagi na to w danych dyskusjach, bo tematy zupełnie zapełnią się bezsensowną gadaniną nie na temat. podany przykład akurat nie jest najlepszy bo z tego samego powodu wylądował w przechmielinach
i proszę nie bierz tego za bardzo do serca i nie podchodź proszę ze zbytnią gorliwością do zgłaszania mi dyskusji gdzie taka sytuacja miała miejsce.
Proszę jedynie o zachowanie umiaru w zwracaniu uwagi na błędy w działach konkretnych i czynić to tylko wtedy gdy ma się coś do powiedzenia w sprawach merytorycznych dotyczących danej dyskusji. Dziękuję.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTnie będę przecież za każdym razem zwracał uwagi na to w danych dyskusjach,
Comment
-
-
Jak zauważę, mam czas i uznam za konieczne - zwracam uwagę różnymi drogami - na PW, email, bezpośrednio w tematach, niebezpośrednio wydzielając wątki które stają zbyt rozwodnione takimi wstawkami - czy to za mało?
I to nie jest wcale tak jak mogłoby się z zewnątrz wydawać że przyczepiam się do jakiejś osoby a innej zupełnie odpuszczam - jak pisałem wcześniej ma to związek z tym że staram się zwracać uwagę w różny sposób.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART, zwróć uwagę ile jest postów w tematach zupełnie nie na temat , nie twierdzę że sam takich nie wstawiam, ale jest ich bardzo dużo napisanych przez starszych użytkowników i tych nowych, z tym że tym starszym mało kto i bardzo rzadko zwraca się uwagę.
Comment
-
Comment