jutro niedziela i wielki dzień ... Giełda u Spiża - dobrej nocy !
DOBRANOC !
Collapse
X
-
Kto może, niech sobie tu jeszcze posiedzi kontynuując Bardzo Długi Weekend, ale ja już spadam - Dobrej Nocy!.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
A nabiję sobie jeszcze jednego posta - a co? - życząc dobrej nocy wszystkim!Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-05-04, 22:52.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
I to by było na tyle!
Dobrej nocy forumbrowarowiczom.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Jeszcze trochę, a szczęka mi wypadnie z zawiasów. Pozostaje zatem tylko życzyć Dobrej Nocy wytrwalszym.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnePrzyszywanie cekin wykańcza, rozwijające się przeziębienie również. Idę do łózia z nadzieją na szybkie uzdrowienie. DOBRANOC
Pyndzem, bo mnie szuzszy a jestem w tanim klimciu, gdzie wlasny brow= do widzenia
za to ociaz inter jako tako szybki. Mam wybor co? albo piwo przy powolnej sieci, albo szybko ale bez piwa-do ..... jestem polakiem! Pije i korzystam z technologi!Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monnePrzyszywanie cekin wykańcza, rozwijające się przeziębienie również. Idę do łózia z nadzieją na szybkie uzdrowienie. DOBRANOC
Pyndzem, bo mnie szuzszy a jestem w tanim klimciu, gdzie wlasny... do widzenia
za to ociaz inter jako tako- mam wybor co-albo piwo przy powolnej, albo szybko ale bez piwa-do ..... jestem polakiem! Pije i korzystam z technologi!Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastOd tej pory Twoj ses zawsze bedzie odpoczynkiem-o ile sama tego sobie zazyczysz, ja Tobie tego zycze!!
Nie wiem czego Ty mi życzysz, co ja sobie życzę, ale jeśli mi życzysz tego co ja sobie zażyczę to dziękuję
a życzę, żebyś mi napisał po polsku co znaczy ses.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika monneses
Jednak zawsze jestem ostwarty, na wszelkie tlumaczenia-nawet przy swojej glupocieJa kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika RadegastMysle, ze ten kto, to czyta to, wie o co chodzi.
Jednak zawsze jestem ostwarty, na wszelkie tlumaczenia-nawet przy swojej glupocie.
Comment
-
Comment