Składam się i życzę dobrej nocy !
DOBRANOC !
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ZIOMEK2Wszystkim życzę dobrej nocy ... będę tu około godz. 7.00 - jutro !
Comment
-
-
No dobra , spadam spać , swoje juz więc czas na mnie, jutro trzeba wstać piwo zamówić i na nowo je sprzedać
DOBRANOC WSZYSTKIM
Comment
-
-
Milej pracy / weekendu / samotnosciowania wszystkim - a strasznie tu pusto, akurat wtedy, kiedy mam okazje zajrzec, az nie chce sie nic pisac... Ide sprobowac po raz trzeci zresetowac swoj system - moze tym razem sie uda.
Dobranoc!Czesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
Nie marudź, Cyborga. Jak się wybiera upojny wieczór w warsztacie, wsród śrubek, kluczy francuskich i oleju smarowniczego, to nie ma co wzdychać za Zlotem. A oni tam wczoraj śpiewali moje zdrowie, co niektórych musiałło szczególnie zaboleć.
Szkoda, że w Pułtusku nie ma kopalni
Comment
-
-
No normalnie wstyd !! sobota i nic się tu nie dzieje zabrałem tyle piw ze sklepu, se myślałem będzie wesoło na forum, to posiedzę i popiszę z Wami, a tu cisza jak po stytpie więc normalnie wyłączam te kastę i se telewizornie pooglądam, jak znam życie nic ciekawego nie będzie Mam nadzieję że chociaż bardzo ciekawie mają teraz nie obecni na forum Ci co balują na zlocie , ich i Wasze zdrowie
DOBRANIC I KOLOROWYCH SNÓW
Comment
-
-
Hmm... Właśnie dotarło do mnie, iż od tygodnia prawie w mym mieszkaniu brakuje klamek ?
Dobranoc (coby w temacie było)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArkHmm... Właśnie dotarło do mnie, iż od tygodnia prawie w mym mieszkaniu brakuje klamek ?Popieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment