100 piw - opisanych

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kloss
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.03
    • 2526

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sibarh Wyświetlenie odpowiedzi
    W profilu już 1050 piw. 1000 opisane także już jest http://www.browar.biz/forum/showthre...943#post678943

A zwłoka w opisywaniu to oczywiście chroniczny brak czasu
    Właściwie to Ciebie podziwiam.
    Za to,że Ci się nieustająco chce opisywać nowe piwa.
    U mnie ta fascynacja trwała jakoś wyjątkowo krótko. Teraz wolę dorzucić swoje 3 grosze do już istniejącego wątku niż zakładać nowy.
    Wydaje mi się ciekawsze porównać moje doznania z innymi, niż sucho opisywać własne.
    No i nie bez znaczenia jest lenistwo. Jeśli opisujesz nowe piwo wypada do tematu podejść kompleksowo, a jak komentujesz to co jest to tylko krótka piłka.

Comment

• sibarh
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2005.01
      • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik Wyświetlenie odpowiedzi
      Wątroba też musi odpocząć
      Niestety nie moze odpocząć. Piwka mają terminy ważności.
      Last edited by sibarh; 2007-05-15, 20:01.
      2800 nowe piwa opisałem na forum
      Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów
      Kolekcja jest na stronie https://sites.google.com/view/sibarh-galeria/galeria

Comment

• sibarh
        🥛🥛🥛
        • 2005.01
        • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kloss Wyświetlenie odpowiedzi
        Właściwie to Ciebie podziwiam.
        Za to,że Ci się nieustająco chce opisywać nowe piwa.
        U mnie ta fascynacja trwała jakoś wyjątkowo krótko. Teraz wolę dorzucić swoje 3 grosze do już istniejącego wątku niż zakładać nowy.
        Ktoś musi odwalić czarną robotę .....
        Moja "kolekcja" wypitych piw zagranicznych na koniec maja 2023 r. liczy 12 810 piw z 180 krajów

Comment

• grzeber
          Major Piwnych Rewolucji
          🍼🍼
          • 2002.05
          • 2880

A kto Cie zmusza?

Ja też Ciebie podziwiam. Sam najczęściej opisuje tylko takie piwa, które uda mi się przyweźć do domu i spokojnie wypić w domu. Choć i to czasem zakrawa na absurd, jak np. wożenie w plecaku piwa przez 10000 km aby wypić go w domu.
          Jakbym umieszczał wszystkie i miał listę tego co jest na forum to byłoby tego duużo więcej. Tylko, że mi się nie chce .
          pozdrawiam
          www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23954

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedzi
            Jakbym umieszczał wszystkie i miał listę tego co jest na forum to byłoby tego duużo więcej. Tylko, że mi się nie chce .
            No to banan się należy za takie stanowisko
            - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
            - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
            - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• grzeber
              Major Piwnych Rewolucji
              🍼🍼
              • 2002.05
              • 2880

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
              No to banan się należy za takie stanowisko
              Banana przyjmę odważnie na klatę w Tychach lub Żywcu .

Moje podejście spowodowane jest głównie tym, iż piwka, które mógłbym dodać pochodzą z mniej lub bardziej "egzotycznych piwnie" miejsc.
              Jeśli gdzieś wyjeżdżam to nie zawsze mam ochotę i czas penetrować dogłębnie rynek piwny oraz biegać po wszystkich możliwych sklepach aby zdobyć jak najwięcej nowych piw. Dla mnie ważniejsze w podróżach jest poczucie klimatu miejsca zobaczenienie ciekawych zabytków czy poznanie ludzi, a nie piwo.
              pozdrawiam
              www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej

Comment

• sibarh
                🥛🥛🥛
                • 2005.01
                • 10387

Oczywiście żartowałem

Comment

• Horse63
                  D(r)u(c)h nieuchwytny
                  • 2006.06
                  • 88

Chciałbym odwalać czarna robotę ....

Comment

• Horse63
                    D(r)u(c)h nieuchwytny
                    • 2006.06
                    • 88

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse63 Wyświetlenie odpowiedzi
                    Chciałbym odwalać czarna robotę ....
                    ... ale niestety nie mam czym

Comment

• Khian
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2006.01
                      • 122

Aktualna liczba nowych piw 578 (razem ponad 1000).Mam pytanie. Kazdego dnia pijesz dwa nowe piwa ??? Wiesz jak smakuje nasze, polskie piwo

Comment

• sibarh
                        🥛🥛🥛
                        • 2005.01
                        • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Khian Wyświetlenie odpowiedzi
                        Aktualna liczba nowych piw 578 (razem ponad 1000).Mam pytanie. Kazdego dnia pijesz dwa nowe piwa ??? Wiesz jak smakuje nasze, polskie piwo
                        Oczywiście. Ostatnio zapijam się Perłą.
                        Czasami zdarza mi się palnąc nawet i trzy nowe piwa, a czasami żadnego.

Comment

• Horse63
                          D(r)u(c)h nieuchwytny
                          • 2006.06
                          • 88

Nie bądź świnia wrzuć 600-tne

Comment

• sibarh
                            🥛🥛🥛
                            • 2005.01
                            • 10387

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Horse63 Wyświetlenie odpowiedzi
                            Nie bądź świnia wrzuć 600-tne
                            Spoko. Na wszystko przyjdzie czas i pora. Mam spore zaległości. Kilkanaście piw czeka na opisanie. Ale trzeba miec i czas i chęci. Chwilowo brak i tego i tego.
                            Czekam aż mnie ktoś wyręczy.

Comment

• zAjkA
                              Major Piwnych Rewolucji
                              • 2004.12
                              • 1089

Dziś oceniłem oficjalnie setne piwo poprzez Art-omat. Ocen na pewno jest więcej ale brak mi chęci aby policzyć.
                              Browar Kapitański- Warzone na pełnym morzu

Comment

• sibarh
                                🥛🥛🥛
                                • 2005.01
                                • 10387

Przed momentem sprawdziłem zaległości w opisywaniu nowych piw.
                                Doliczyłem się 44 szt które czekają na opisanie i wrzucenie na forum.
                                Chyba przestanę pić ....lub opisywać.

Comment

Przetwarzanie...
                                X