Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Bliżej Browaru - czyli Internet przez TELEFONIĘ KOMÓRKOWĄ!!!
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołkastara, ładuj dziadostwo w torbę i przybywaj - przetestujem na wsi!!!! /a za to może jakieś lepsze mycie zrobimy, czy cuś... cuś z gieesu może spod lady, apetyćnie przeterminowane /
Comment
-
-
Od czerwca korzystam z modemu Plusa i bardzo sobie chwalę, owszem może nie jest najszybszy ale jest to jakaś alternatywa przy braku innych możliwości. Uważam że działa lepiej niż zwykłe łącze modemowe z TP. Do przeglądania stron internetowych, obsługi kont bankowych włącznie z przelewami jak najbardziej się nadaje. Koszt : przy zakupie modemu za 360zł abonament miesięczny wynosi 60zł, przy zakupie modemu za 60zł abonament miesięczny wynosi 120zł. Pierwsza opcja pozwala na pobranie danych w wielkości 500MB, druga opcja 1000MB. Po przekroczeniu tych wielkości łącze teoretycznie powinno działać wolniej. Osobiście korzystam z abonamentu 60zł i do tej pory nigdy nie odczułem jakiegoś znacznego zpowolnienia internetu, choć wydaje mi się że łącze to działa szybciej wieczorami ( po 21.00). Na dzień dzisiejszy jestem z tego zadowolony.
Ps. oczywiście ściąganie jakiś wielkich plików jak filmy nie ma co marzyć.Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment