Bliżej Browaru - czyli Internet przez TELEFONIĘ KOMÓRKOWĄ!!!

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • yemiołka
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.02
    • 1012

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
    Dziś internecik aligancko śmiga Nikt oprócz mnie nie ma tego dziadostwa, żeby się dzielić wrażeniami ?
    stara, ładuj dziadostwo w torbę i przybywaj - przetestujem na wsi!!!! /a za to może jakieś lepsze mycie zrobimy, czy cuś... cuś z gieesu może spod lady, apetyćnie przeterminowane /
    **** zbliża ludzi... :-]

Comment

• Marusia
      Marszałek Browarów Rzemieślniczych
      🍼🍼
      • 2001.02
      • 20221

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yemiołka
      stara, ładuj dziadostwo w torbę i przybywaj - przetestujem na wsi!!!! /a za to może jakieś lepsze mycie zrobimy, czy cuś... cuś z gieesu może spod lady, apetyćnie przeterminowane /
      Pomysł nie jedz gupi, sie pomyśli, może czwartek....?
      www.warsztatpiwowarski.pl
      www.festiwaldobregopiwa.pl

www.wrowar.com.pl

Comment

• Regent
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2002.10
        • 512

Od czerwca korzystam z modemu Plusa i bardzo sobie chwalę, owszem może nie jest najszybszy ale jest to jakaś alternatywa przy braku innych możliwości. Uważam że działa lepiej niż zwykłe łącze modemowe z TP. Do przeglądania stron internetowych, obsługi kont bankowych włącznie z przelewami jak najbardziej się nadaje. Koszt : przy zakupie modemu za 360zł abonament miesięczny wynosi 60zł, przy zakupie modemu za 60zł abonament miesięczny wynosi 120zł. Pierwsza opcja pozwala na pobranie danych w wielkości 500MB, druga opcja 1000MB. Po przekroczeniu tych wielkości łącze teoretycznie powinno działać wolniej. Osobiście korzystam z abonamentu 60zł i do tej pory nigdy nie odczułem jakiegoś znacznego zpowolnienia internetu, choć wydaje mi się że łącze to działa szybciej wieczorami ( po 21.00). Na dzień dzisiejszy jestem z tego zadowolony.
        Ps. oczywiście ściąganie jakiś wielkich plików jak filmy nie ma co marzyć.
        Mniej alkoholu w piwach !!!
        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Comment

Przetwarzanie...
        X