Spróbujcie co innego tym posmarować. Może też urośnie
Wynalazki
Collapse
X
-
Hmm..."Z tych Waszych rozmów wyłania się idea występów, jakich jeszcze nie było. Stworzenia czegoś zupełnie nowego. Nowa wartość może powstać jako synteza różnorodnych, sprzecznych ze sobą wartości. Jeżeli chcemy osiągnąć nową wartość, musimy doprowadzić do konfliktu między tym co fizyczne, a tym co duchowe..."
Wielce się obawiam, do czego doprowadzi to dzwonienie i pocieranie w wypadku mężczyzn. Piersi Wam na pewno nie wzrosną, a może tylko narodzić się jakaś " nowa koncepcja sztuki". Panowie, proszę się zająć męskimi rozrywkami.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika garfunkelWielce się obawiam, do czego doprowadzi to dzwonienie i pocieranie w wypadku mężczyzn. Piersi Wam na pewno nie wzrosną, a może tylko narodzić się jakaś " nowa koncepcja sztuki". Panowie, proszę się zająć męskimi rozrywkami.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika peter007No ale ktoś w imię nauki musi to ktoś zrobić, a żadna forumowiczka nie wykazuje większego zainteresowania zapisaniem się na stałe na kartach historiiPoszukuję
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Coś mi się widzi, że one wszystkie już tych dzwonków sluchają, jeśli nie same, to napewno ich mężowie, faceci, narzeczeni podstępnie w nocy muzyczkę z dzwonkami wlączają. Tylko nikt nie chcę się na forum do tego przyznać
Muzycznego oczywiście.Młode koty mają adhd, niestety.
Aksjomat Cole'a - suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności rośnie.
Dysleksja i żyrafy nie istnieją.
Jaszczomb jaszczombowi pudla nie wydudla.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13Coś mi się widzi, że one wszystkie już tych dzwonków sluchają, jeśli nie same, to napewno ich mężowie, faceci, narzeczeni podstępnie w nocy muzyczkę z dzwonkami wlączają. Tylko nikt nie chcę się na forum do tego przyznać.
Comment
-
Comment