Najciekawszą manipulacją jest to, że ten temat żyje sobie w dwóch działach. - wystarczy wpisać się w jednym, a jest się w obu. Chcesz szybko podskoczyć w hierarchii postujących? Ten temat jest dla ciebie!
Nocne kolegów rozmowy [było: Forumowicze a homoseksualizm]
Collapse
Related Topics
Collapse
-
1 Photo
-
Channel: Identyfikacja
-
-
Rudná, bywa czasami nazywana Rudná u Prahy i jest to niewielka mieścina leżąca tuż przy zachodniej granicy z Pragą. W tejże miejscowości na spokojnym osiedlu domków jednorodzinnych od paru lat jako piwowar domowy piwo warzy Pavel Rokoš. Podobnie jak wielu jego kolegów parających się tą...
-
Channel: Czechy
-
-
-
Pivovar Troll to najnowszy z browarów powstałych w Ostravie, a ja będąc na początku sierpnia na festynie we Frydku-Mistku miałem okazję spróbowania ich dwóch piw.
Jedno było lepsze, drugie gorsze, ale źle nie było. Również i tam miałem okazję zamienienia paru słów z gościem...
-
Channel: Czechy
-
-
Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
-
Channel: Niemcy
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment