To jak prymitywne techniki borowania (bo o tym pisał Becik) są stosowane w Warszawie i okolicach, że musi być znieczulenie? Mój dentysta czyści dziurę drobnym piaskiem pod ogromnym ciśnieniem. Całe borowanie, to 3-4 jednosekundowe "ataki" piaskiem. Nawet nie zdąży zaboleć.
Miej zęby i patrzaj w zęby...
Collapse
X
-
To jak prymitywne techniki borowania (bo o tym pisał Becik) są stosowane w Warszawie i okolicach, że musi być znieczulenie? Mój dentysta czyści dziurę drobnym piaskiem pod ogromnym ciśnieniem. Całe borowanie, to 3-4 jednosekundowe "ataki" piaskiem. Nawet nie zdąży zaboleć."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin FranklinComment
-
A ja mam sobie dziurkę w ząbku, która powinna być zamknięta lekarstwem.
Niestety musiałam je zjeśćw międzyczasie.
Za to teraz muszę pilnować, żeby nie zrobiła mi się tam spiżarnia.
Wizyta u dentysty 13 września.Na szczęście nie wierzę w przesądy...
Comment
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
Comment
-
Pół godziny roboty (znieczulenie bez pytania) i rekonstrukcja ząbka jest-oczywiście za darmo.Jeden minus będąc wtedy w pracy przez dwie godziny trochę sepleniłem
Drugi bo bym zapomniał gdzie ten biust
Ostatnia zmiana dokonana przez Pogoniarz; 2010-07-03, 06:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECINComment
Related Topics
Collapse
-
Od sierpnia/września 2023 r. kilka km zdala od Zamku Czocha, na krańcu wsi Stankowice, sympatyczne małżeńtwo uruchomiło mały browarek z wyszynkiem.
Dość odważne posunięcie, zważywszy że trzeba wykazać się nie lada determinacją żeby tu trafić
Nas gugielmapki...-
Channel: Dolnośląskie
2024-10-28, 22:31 -
-
Kolejne z tajemniczych piwnych miejsc na mapie Kijowa.
Winetime to firma zajmująca się dystrybucją napojów alkoholowych i nie tylko. Nazwa sugerowała by, że głównym punktem programu jest u nich wino. Jednak to nie jest tak do końca.
W 2019 roku postanowili urozmaicić ofertę o...3 Photos-
Channel: Ukraina
-
-
Zastanawiałem się długo cóż mógłbym napisać o browarkach w których próbowałem piwa, ale ich nie widziałem od wewnątrz co mi się rzadko zdarza.
Ale coś napisać trzeba, nie zawsze musi być kawior, jak brzmiał tytuł pewnego filmu.
Miasto Wozniesiensk nie prezentuje...3 Photos-
Channel: Ukraina
2022-02-01, 22:22 -
-
Wpaść na pomysł żeby na Słowacji otworzyć mikrus warzący tylko piwa bezalkoholowe, to sytuacja jak na razie bez precedensu.
Mieści się on we wschodniej części miasta w dzielnicy przemysłowej. Jest tam kilka działających za czasów słusznie minionych zakładów, dzisiaj zagospodarowanych...-
Channel: Słowacja
-
-
Można by stwierdzić że browarek ten sam, ale nie ten sam..
Pebejot opisał wrażenia podczas swojej wizyty w browarku Pivo - https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...o-microbrewery
Od tego czasu nieco się...3 Photos-
Channel: Cypr
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment