Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mluk
Wyświetlenie odpowiedzi
Miej zęby i patrzaj w zęby...
Collapse
X
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pieczarek Wyświetlenie odpowiedziTo jak prymitywne techniki borowania (bo o tym pisał Becik) są stosowane w Warszawie i okolicach, że musi być znieczulenie? Mój dentysta czyści dziurę drobnym piaskiem pod ogromnym ciśnieniem. Całe borowanie, to 3-4 jednosekundowe "ataki" piaskiem. Nawet nie zdąży zaboleć."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
A ja mam sobie dziurkę w ząbku, która powinna być zamknięta lekarstwem.
Niestety musiałam je zjeść w międzyczasie.
Za to teraz muszę pilnować, żeby nie zrobiła mi się tam spiżarnia.
Wizyta u dentysty 13 września. Na szczęście nie wierzę w przesądy...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi2 wypełnienia ,piękna brunetka ,200 złBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzi2 wypełnienia ,piękna brunetka ,200 złPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16 Wyświetlenie odpowiedziU mnie brunetka też piękna, a jest taniejMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBrrrr, ale temat.
Ja też miewam sny o wypadających mi przednich zębach
Do dentysty muszę, niestety, chodzić często, ząbki Bozia marne dała, oj marne
Właśnie, muszę się zarejestrować!!!!Last edited by Pogoniarz; 2010-07-03, 06:43.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
Comment