Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nevton
Technika przy piwku
Collapse
X
-
Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika nevtonAle zgodzę się też bezdyskusyjnie że marka Sony (ale nie tylko, Panasonic i inne też) uległa sporej degradacji.
PlayStation - laser padł
PlayStation 2 - laser padł
miniwierza - laser padł
Paranoja co za badziew robią.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
3. Podział na kraje o różnym poziome "wymagań konsumenckich". Polska należy do krajów o niższych wymaganiach niż np. Niemcy stąd jakość samochodu, telewizora, czy proszku do prania jest zazwyczaj niższy w przypadku towaru dedykowanego na nasz rynek. By się o tym przekonać wystarczy kupić proszek czy samochód w np. Niemczech. Ma to jednak wpływ na cenę.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika YouPeterNigdy więcej Sony.
PlayStation - laser padł
PlayStation 2 - laser padł
miniwierza - laser padł
Paranoja co za badziew robią.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąWyjątkowo post tylko FCJP, ale nastąpił wybuch jakiejś epidemii - kochani, ten wyraz pisze się 'wieża'.Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16W wieży Sony 4 razy na 8 lat jak ją posiadam, laser wymieniałem. Teraz jest padnięty od roku, albo i dłużej - nie inwestuję już w nią bo nie warto.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąA próbowałeś czyścić? Kiedyś padł mi laser, wyczyściłem go delikatnie wacikiem i teraz odtwarza nawet płyty wypalane na komputerze, co kiedyś mu się rzadko zdarzało.
Mnie padł/pada CD-ROM w kompie - nie czyta płyt powyżej 500MB, a czasem mu się zdarza to już od 300MB.
Comment
-
-
Akurat CD-Rom to ja bym wymienił w całości nie bawiąc się w rozkręcanie - teraz to kwestia kilkudziesięciu złotych.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ironAkurat CD-Rom to ja bym wymienił w całości nie bawiąc się w rozkręcanie - teraz to kwestia kilkudziesięciu złotych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fteoRozkręciłeś to ustrojstwo czy jak?
Comment
-
-
Comment