Przy piwie o górach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Basik Wyświetlenie odpowiedziA skąd to zdjęcie? Śliczniutkie... Ja też chcę w góry!!!
O ile sobie przypominam to okolice Śnieżnika już po czeskiej stronie, blisko źródła Morawy, ale głowy nie dam, koncernowe piwa źle wpływają na pamięć
Do Międzygórza macie blisko, tak jak my nad morze, zatemLast edited by Pogoniarz; 2009-02-24, 15:06.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZ moich obrazów
O ile sobie przypominam to okolice Śnieżnika już po czeskiej stronie, blisko źródła Morawy, ale głowy nie dam, koncernowe piwa źle wpływają na pamięć
Do Międzygórza macie blisko, tak jak my nad morze, zatem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTylko, że słonik może być poniżej poziomu śniegu.
To musi być Masyw Śnieżnika , no nie jak tak
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Katastrofa na Śnieżce Jeden z dysków spadł.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
-
Dawno nie byłem w górkach to mogę sobie tylko powspominać
Trochę spisałem relacji z zeszłego lata, od odc. 8 pisaliśmy razem z kumplem z którym byłem na drugim wyjeździe.
A tu z czerwca zeszłego roku z wypadu "przy okazji" na Glocka, trochę pojechałem po bandzie ale skończyło się szczęśliwie i było fajnieLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Właśnie wczoraj gadałem z kumplem co go znał osobiście. Młody gościu, młodszy od nas obu, smutnoLepszy jabol pod okapem
niż GŻ, CP i KP !
Kompania Piwowarska obcięła Żubrowi rogi i jaja.
Wspieraj swój Browar - zostań Premium-Użytkownikiem!
Moja pierwsza literka to małe L a nie duże I :)
Comment
-
-
Zna ktoś może jakąś "metę" w Kudowie, Polanicy, lub Dusznikach ?Chcemy się wybrać w te okolice po Świętach .Spędziłem przy kompie już sporo godzin i kilka miejsc nas zainteresowało, ale może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce?Last edited by Pogoniarz; 2009-12-11, 12:35.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Na dworze mroźno, wietrznie, chmurno i durno, a my zaczynamy planować tegoroczne wakacje. A wakacje, żeby były udane muszą być w górach. Tym razem postanowiliśmy zdradzić rodzime szczyty i za cel obraliśmy sobie góry Fogaraskie.
Jeżeli ktoś z Was już tam był, to będziemy bardzo wdzięczni za jakieś wskazówki, sugestie, porady itp. itd.
Comment
-
-
O, kurka, aż zapuściłem gugla, żeby zobaczyć, gdzie to.
Cóż, z piwem może być nieciekawie, a koleżanka, która tamte górskie rejony zdeptała, wspominała też o "przejściowych" trudnościach w aprowizacji.
Fakt, że było to ładnych parę lat temu (choć już w epoce post-czałczeskiej ), oraz fakt, że wspominała o zajeżystych widokach .
Ja w ramach rozwijania prawidłowych nawyków u młodego pokolenia (na piwo jeszcze za wcześnie) zabieram szczawia latem na tydzień w Sudety Zachodnie.
Plan zakłada "zdobycie" następnych szczytów KGP: Śnieżki, Wysokiej Kopy, Skalnika, Skopca i może (po drodze) Sobótki. Z innych atrakcji: kopalnia w Złotym Stoku, kompleks "Riese", kopalnia uranu w Kowarach.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły na tę okolicę, będę wdzięczny.
Aha, baza w Szklarskiej Porębie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziO, kurka, aż zapuściłem gugla, żeby zobaczyć, gdzie to.
Cóż, z piwem może być nieciekawie, a koleżanka, która tamte górskie rejony zdeptała, wspominała też o "przejściowych" trudnościach w aprowizacji.
Fakt, że było to ładnych parę lat temu (choć już w epoce post-czałczeskiej ), oraz fakt, że wspominała o zajeżystych widokach .
Ja w ramach rozwijania prawidłowych nawyków u młodego pokolenia (na piwo jeszcze za wcześnie) zabieram szczawia latem na tydzień w Sudety Zachodnie.
Plan zakłada "zdobycie" następnych szczytów KGP: Śnieżki, Wysokiej Kopy, Skalnika, Skopca i może (po drodze) Sobótki. Z innych atrakcji: kopalnia w Złotym Stoku, kompleks "Riese", kopalnia uranu w Kowarach.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły na tę okolicę, będę wdzięczny.
Aha, baza w Szklarskiej Porębie.
Nie wiem czy leją jeszcze piwo ze Spiża w Miłkowie, na pewno warto "zaliczyć" Harrachov i między innymi ichniejszy browar restauracyjny.Wodospady Szklarki i Kamieńczyk.Jest tego całe mnióstwo w okolicyLast edited by Pogoniarz; 2010-01-14, 11:58.
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pogoniarz Wyświetlenie odpowiedziZna ktoś może jakąś "metę" w Kudowie, Polanicy, lub Dusznikach ?Chcemy się wybrać w te okolice po Świętach .Spędziłem przy kompie już sporo godzin i kilka miejsc nas zainteresowało, ale może ktoś z Was ma sprawdzone miejsce?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
Comment